ronja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 a może też Leon by mógł się pokazac w tv? Quote
monika-j Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A moze Lenka (jedna z lisków ) wystapi w tv ?????? Moze z nia pójde na tą imprezę w niedzielę..... Quote
KingaW Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Idź Monia nalepiej do TV razem z Lenką, to se przy okazji moze tego nowego TŻ-a poszukasz.... ;-). Tak napomkniesz między psami i o chłopie.....Wnioskuję, iż, ponieważ, gdyż, masz głowę do tego, zeby pisać, z Kordulą OK? Quote
AśkaK Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Magdarynka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Nowe foteczki ukochanej kluseczki :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2167107#post2167107 Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Czy po wizycie w schronisku mogłybyście do mnie podjechać? Mieszkam w okolicach lecznicy na Żytniej. Dziś oddaję Mikrusa, a czytałam, że Maćka bierze szczeniaka. Chętnie oddam maluszkowi Mikrusową karmę. To Eukanuba dla szczeniąt, więc będzie w sam raz :) Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Lara, niech wezmą Zośkę :cool3: A jeśli byłaby za duża, to może Zirę? Wątek Ziry: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30735 Quote
_KanaR_ Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ja mam dobrą wiadomość :) w końcu buda pojechała do Schronu :) mam nadzieję, że chłopakom coś w krzyżu nie pyknie przy rozładunku bo jutro będą słać !#%*! hehe Quote
Maćka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Magdarynko podjechalabym ale tu jestem uzalezniona od Igusi, wiec czekamy na odpowiedz :) Quote
Maćka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Lara a Ci Panstwo nie moga jutro rano pojawic sie kolo Rotundy ( bo rozumiem ze sa zmotoryzowani) i wszyscy pojedziemy razem a Igusia bedzie pilotowac ? Lub nawet ktos z nas wsiadze z Panstwem do samochodu ? Przed rotunda spotykamy sie kilka minut przed 8:00 co by korki ominac. Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Dostałam wczoraj maila od Ronji, z prośbą o poprawienie i udostępnienie plakatu pogryzionego psa... Ponieważ nie wiem, gdzie wrzucić ten plakat, to wrzucam go tu... Jeśli psiak ma swój wątek, to można skopiować link i wrzucić do jego wątku. http://magdarynka.sitm.pl/dogomania/ogloszenie_o_pogryzionym_psie.doc Quote
monika-j Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a dla pana gazownika Lena to nie w sam raz? młoda, krótkowłosa nie duza???????????????? czy Wy w ogóle pamietacie , że od półtora miesiaca mam lisy?(właściwie juz tylko jednego )?????????????????????????????? Quote
Igusia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 W sumie... To jedna dziewczyna może z tymi ludźmi jechać! Tak byłoby najlepiej:) Quote
Igusia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Magdarynka napisał(a):Czy po wizycie w schronisku mogłybyście do mnie podjechać? Mieszkam w okolicach lecznicy na Żytniej. Dziś oddaję Mikrusa, a czytałam, że Maćka bierze szczeniaka. Chętnie oddam maluszkowi Mikrusową karmę. To Eukanuba dla szczeniąt, więc będzie w sam raz :) Najpierw Tatarkiewicza, potem podjedziemy do Ciebie po karmę, potem zawieziemy Maćkę na włochy z neską. A ronja? Gdzie ronja chce? Quote
Igusia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 monika-j napisał(a): czy Wy w ogóle pamietacie , że od półtora miesiaca mam lisy?(właściwie juz tylko jednego )?????????????????????????????? Monika ma lisa! Pamiętacie? Quote
Maćka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pamietamy :) A Ronja mieszka na Bemowie, nieopodal Tesko nie wiem gdzie zytnia, ale wiem ze z centrum mozna chyba jechac przez Bemowo i tam po drodze podwiesc Ronje :) Quote
Igusia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Żytnia jest na starej Woly;) To na Jelonki-Bemowo nie jest daleko. To się nazywa kurs... Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Mogę czekać na Was z karmą przy skrzyżowaniu Al. Solidarności i Okopowej (wysoki budynek z Bankiem Ochrony Środowiska i Pizzą Hut na dole). Tylko puście sygnał, kiedy mam zejść. Ronja ma mój numer, jeśli ktoś jeszcze chce, to podam na priv :) Quote
Maćka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Magdarynko możesz mi podać nr. tel ?? Quote
ronja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 super:loveu: to są chyba ci sami panstwo z Pyr, kórzy dzwonili wczoraj do Agatki, tak Lara?szkoda,że nie chcą Leona, Agata uczepiła się nadzei - może by chociaż obejrzeli?z Pyr do Agaty bardzo blisko Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Maćka napisał(a):Magdarynko możesz mi podać nr. tel ?? Poszło na priv :) Quote
AśkaK Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Na niedzielę to trzeba dzwonić do pracownika lub Mr.S.:razz: i się umówić, żeby o danej godzinie ktoś był i otworzył. Mam egzamin, muszę zakuwać, nie pojadę.:placz: KanaR, super! Ekstra! Wielkie dzięki za tą budę!!!:klacz: :cool2: :Rose: Wspaniały prezent psiakom z chłopakami sprawiliście! Ja po cichutku proponuję, żeby dla suniek z małymi ta budka była :cool3: to nie jeden psiak, ale dziesiątki maluszków skorzystają!:p Będą miały ciepło i będą bezpieczne, a suczki nie będą wreszcie musiały ukrywać swoich młodych w dziurze pod budą.:-( ) Quote
_KanaR_ Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A kto jutro z Was będzie w Schronie?? My przyjedziemy jak coś koło 14, może lekko po... oczywiście jeśli bedzie taka możliwość :) Ja też dzisiaj siedzę i zakuwam bo dzisiaj mam poprawkę, więc mnie jeszcze traska mała czeka (do Łomży) :/ Trzymajcie kciuki za mnie hehe. Quote
Recommended Posts