Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Idź Monia nalepiej do TV razem z Lenką, to se przy okazji moze tego nowego TŻ-a poszukasz.... ;-). Tak napomkniesz między psami i o chłopie.....Wnioskuję, iż, ponieważ, gdyż, masz głowę do tego, zeby pisać, z Kordulą OK?

Posted

Czy po wizycie w schronisku mogłybyście do mnie podjechać?
Mieszkam w okolicach lecznicy na Żytniej.
Dziś oddaję Mikrusa, a czytałam, że Maćka bierze szczeniaka. Chętnie oddam maluszkowi Mikrusową karmę. To Eukanuba dla szczeniąt, więc będzie w sam raz :)

Posted

Ja mam dobrą wiadomość :) w końcu buda pojechała do Schronu :) mam nadzieję, że chłopakom coś w krzyżu nie pyknie przy rozładunku bo jutro będą słać !#%*! hehe

Posted

Lara a Ci Panstwo nie moga jutro rano pojawic sie kolo Rotundy ( bo rozumiem ze sa zmotoryzowani) i wszyscy pojedziemy razem a Igusia bedzie pilotowac ? Lub nawet ktos z nas wsiadze z Panstwem do samochodu ? Przed rotunda spotykamy sie kilka minut przed 8:00 co by korki ominac.

Posted

a dla pana gazownika Lena to nie w sam raz?
młoda, krótkowłosa nie duza????????????????
czy Wy w ogóle pamietacie , że od półtora miesiaca mam lisy?(właściwie juz tylko jednego )??????????????????????????????

Posted

Magdarynka napisał(a):
Czy po wizycie w schronisku mogłybyście do mnie podjechać?
Mieszkam w okolicach lecznicy na Żytniej.
Dziś oddaję Mikrusa, a czytałam, że Maćka bierze szczeniaka. Chętnie oddam maluszkowi Mikrusową karmę. To Eukanuba dla szczeniąt, więc będzie w sam raz :)

Najpierw Tatarkiewicza, potem podjedziemy do Ciebie po karmę, potem zawieziemy Maćkę na włochy z neską. A ronja? Gdzie ronja chce?

Posted

monika-j napisał(a):

czy Wy w ogóle pamietacie , że od półtora miesiaca mam lisy?(właściwie juz tylko jednego )??????????????????????????????

Monika ma lisa! Pamiętacie?

Posted

Mogę czekać na Was z karmą przy skrzyżowaniu Al. Solidarności i Okopowej (wysoki budynek z Bankiem Ochrony Środowiska i Pizzą Hut na dole). Tylko puście sygnał, kiedy mam zejść. Ronja ma mój numer, jeśli ktoś jeszcze chce, to podam na priv :)

Posted

super:loveu:
to są chyba ci sami panstwo z Pyr, kórzy dzwonili wczoraj do Agatki, tak Lara?szkoda,że nie chcą Leona, Agata uczepiła się nadzei - może by chociaż obejrzeli?z Pyr do Agaty bardzo blisko

Posted

Na niedzielę to trzeba dzwonić do pracownika lub Mr.S.:razz: i się umówić, żeby o danej godzinie ktoś był i otworzył.
Mam egzamin, muszę zakuwać, nie pojadę.:placz:

KanaR, super! Ekstra! Wielkie dzięki za tą budę!!!:klacz: :cool2: :Rose: Wspaniały prezent psiakom z chłopakami sprawiliście! Ja po cichutku proponuję, żeby dla suniek z małymi ta budka była :cool3: to nie jeden psiak, ale dziesiątki maluszków skorzystają!:p Będą miały ciepło i będą bezpieczne, a suczki nie będą wreszcie musiały ukrywać swoich młodych w dziurze pod budą.:-( )

Posted

A kto jutro z Was będzie w Schronie?? My przyjedziemy jak coś koło 14, może lekko po... oczywiście jeśli bedzie taka możliwość :) Ja też dzisiaj siedzę i zakuwam bo dzisiaj mam poprawkę, więc mnie jeszcze traska mała czeka (do Łomży) :/ Trzymajcie kciuki za mnie hehe.