Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]

[FONT=Arial]6 i najważniejsze: w tym wszystkim chodzi o zwykłą ludzką uczciwość i odpowiedzialność [/FONT]

A skoro już tak napisałaś i dzielnie w końcu pojechałyście do tych psów, to napisz ile czasu jest tam Zuzola, ile razy tam byłaś i kiedy ostatnio. Napisz uczciwie, skoro innym zarzucasz nieuczciwość[/FONT]

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

ludwa napisał(a):
Od kiedy psy wracają do poszczególnych wolontariuszy a nie grupy?

Nie chcę się wcinać w cały konflikt i nie staję po żadnej ze stron...
Ale nie wyobrażam sobie najpierw zaangażować się w psa, wyciągnąć ze schroniska, znaleźć mu dom... A potem przy powrocie z adopcji zostawić samemu sobie, bo jestem już w innej grupie...

Posted

Działasz sama a nie w grupie. Psy pod Twoją opieką wracają do Ciebie, niby gdzie indziej mają wrócić? Psy pod opieką grupy wracają do grupy. I nigdy wcześniej nie wracały do poszczególnych wolontariuszy.Tak było. I pewnie nadal tak jest, tylko skoro można Idzie dokopać, to trzeba to wykorzystać .

Posted

Fela napisał(a):
Idusiek, przecież Ty także nie byłaś u Glorii w domu. Ani przed adopcją ani po niej, przez cały rok. Choć wiedziałaś, że nie jest dobrze.

Dziewczyny, przyznaję Wam medal z kartofla za sprawność o nazwie: perfekcyjne odwracanie kota ogonem, a dyplom z zakresu: atak jest najlepszą obroną.
Jak ktoś nie zna Waszych metod, to jak słowo daję, prawie uwierzy.
Pa, kochane, idę sobie do swoich kundli.

tak, ja nie byłam.
Była osoba polecana przez bekę do wykonania wizyty przedadopcyjnej, z resztą dogomaniaczka.
Dobra dziewczyna, która ma równo pod sufitem i nie jednemu psu pomogła.
Malo tego - odwiedzała Glorię raz na jakiś czas, bo mieszka niedaleko.
Pan dzwonił do mnie raz na jakiś czas, ja do Pana. Dostałam nawet kilka mmsów.
Nie było źle.
Masz, niestety, nieaktualne informacje.

I pytanie - czy odwiedzasz psy oddane do Gdańska, Krakowa albo w góry? Bo ja nie mam okazji.

Posted

Tia....Wiele razy prosiłam o info o Pepe i Meli (jeszcze w czasie kiedy działałyśmy zgodnie a do Meli Fela ma ponoć po drodze) i nie otrzymałam żadnego info, nawet o numer telefonu się nie doprosiłam. A szczególnie mi te psy zapadły w pamięć.

Posted

Nasza Goplanka doczekała się w końcu swojego szczęśliwego dnia i od wczoraj grzeje doopcie w nowym domu! :)
Bardzo, bardzo dziękuję Darii T. z Mikołowa (Magiaa) za szybkie i rzetelne sprawdzenie super domku!!!
Wieści od Państwa Goplanki zamieszczę ASAP.

Posted

KingaW napisał(a):
Nasza Goplanka doczekała się w końcu swojego szczęśliwego dnia i od wczoraj grzeje doopcie w nowym domu! :)
Bardzo, bardzo dziękuję Darii T. z Mikołowa (Magiaa) za szybkie i rzetelne sprawdzenie super domku!!!
Wieści od Państwa Goplanki zamieszczę ASAP.

super ! Gratuluję!
tym samym zwolniło się miejsce w Teresinie.

Posted

A to świetnie bo u mnie na miejsce w Teresinie czekaja 2 suczki. Tak było ustalone, ze biorę je do czasu zwolnienia kojca.
A ja musze zabrac psa z mojego przytuliska bo pojedzie na giełdę.