Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczęściary. A ja nie mam potwierdzenia i na maila też mi nie odpisali grrrr :(
Wysyłałam do nich maila przedwczoraj i cisza.... nic - a może język angielski dla nich za bardzo skomplikowany...
Cholera ostatnio dostałam potwierdzenie na słowacka wystawę w piatek, a wystawa była w sobotę. Czyli dzień przed wystawą.
a z Czech potwierdzenie przyszło mi 3 tygodnie przed wystawą.

Posted

[quote name='sh_maniak']Ja też czekałam 2h na odpowiedz na meila :)

A ja dalej nie mam odpowiedzi :(
W piatek wyslalam drugiego maila tym razem po polsku i dalej nie odpisali ;(

Posted

warg2003warg napisał(a):
niedaleko są hale wystawowe od dworca kolejowego , jakieś 15 - 20 minut drogi.Kieruj się w lewo wychodząc z dworca.

dzięki bardzo

Posted

Dziewczyny bo numerki sie odbiera na wystawie razem z wszystkimi dokumentami ringowymi (teczka z karta oceny + dyplom) i przy wejsciu na ring dopiero się daje teczke sekretarzowi ringowemu, badz od razu sedziemu.
A katalog mozna odebrac na karteczke potwierdzenia. Albo jak ktos ma niezaplacone to jak zaplaci na wystawie - katalog odbiera sie na swistek zaplaty :)

Posted

Ja już dostałam potwierdzenie:lol: z kwotą do zapłaty extra .Wiecie ile sobie policzyli za zgłoszenie w pierwszym terminie z płatnością na wystawie - 70 Eurasków:crazyeye: -ale ze mnie zedrą:angryy: