matrix..... Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 a u nas ten sam sędzia co w pierwszym dniu w Tata :( jechać na Słowację do Słowaka - no nie wiem ... Quote
Jagoodka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 matrix..... napisał(a):a u nas ten sam sędzia co w pierwszym dniu w Tata :( jechać na Słowację do Słowaka - no nie wiem ... Eeeee tam nieprawda. Ja tez bylam w Kosicach u Slowaka. I o rase wygralismy z najpiekniejsza slowacka suka, zwyciezczynia wystawy specjalistycznej spanieli na Slowacji . Wiec nie mow zeby nie jechac na Slowacje do Slowaka :))) Quote
króliczek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Widzisz JAGOODKA ,niestety ta zależność często się sprawdza.Zdarzają się również wyjątki i z tego należy sie cieszyć.W zeszłym roku w Trencinie wystawiałam swojego sharpka u Staviarskiej (Slovakia) i także do domu wróciłam z BOB-em i CACIB-em ,ale trzeba być czujnym 8) W tym roku mam T.Havelkę -i ...... się zastanawiam,pojechać ,czy nie?? Powinnam pojechać i skończyć championat słowacji :D Quote
Kika Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Napiszcie mi kogo tam zaplanowali dla dalmaśków, bo mi się nie chce otwierać :( Quote
Jagoodka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Kika napisał(a):Napiszcie mi kogo tam zaplanowali dla dalmaśków, bo mi się nie chce otwierać :( Kika dalmaski bedzie sedziowal Vladimir Piskay Quote
basia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A czy jest może gdzieś w necie kalendarz wystaw na Słowacji w 2006 roku już?? A sędziowie w Trencinie to głównie słowacy - pogięło ich chyba :( Quote
Kika Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Jagoodka napisał(a):Kika napisał(a):Napiszcie mi kogo tam zaplanowali dla dalmaśków, bo mi się nie chce otwierać :( Kika dalmaski bedzie sedziowal Vladimir Piskay A to kto? :o :o Quote
Kika Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Zna kto tego sędziego, bo ja pierwszy raz o nim słyszę- prawdą jest że na Słowację mało jeździmy. Quote
Zeliika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Kika poszukalam w necie - on jest hodowca jamnikow szorstkowlosych standard oraz przewodniczacym klubu molosa do spraw hodowlanych. Dedziowal w Polsce na wystawach klubowych jamniki, poza tym z wynikow sedziowania znajdywalam II grupe oraz wyzly weimarskie. Quote
kaukazy Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 W tym roku mam T.Havelkę -i ...... się zastanawiam,pojechać ,czy nie?? Powinnam pojechać i skończyć championat słowacji Króliczku Pan T Havelka to bardzo dobry sędzia . Oceniał mnie kiedyś na słowacjii wsród dużej liczby słowackich psów.Moja suczka w klasie pośredniej wzieła BOB. Nie mówie tego iż Pan X dał mojej suce BOB,ale słyszałam wiele dobrego o tym panu ,a pozatym wielokrotnie przyglądałam się jak sędziuje i muszę przyznać ,że sędziuje dokładnie tak jak zasługują na to psy. Więc myślę ,że nie należy się zastanawiać i jechac a co będzie to juz nie zalezy od nas. Pozdrawiam Kinga Quote
kaukazy Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ja tez chętnie dowidziałabym się coś o tym Panu Vladimir Piskay gdyz też mnie sędziuje . Quote
Zeliika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 kaukazy [quote name='Zeliika'] on jest hodowca jamnikow szorstkowlosych standard oraz przewodniczacym klubu molosa do spraw hodowlanych. Sedziowal w Polsce na wystawach klubowych jamniki, poza tym z wynikow sedziowania znajdywalam II grupe oraz wyzly weimarskie. Z II grupy to widzialam głownie wyniki z dobermanow. Quote
króliczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 KAUKAZY ja tak się tylko droczę .I to sama ze sobą :wink: .Zapewnie pojadę tylko najpierw pomarudzić troszkę muszę 8) :wink: Quote
kaukazy Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 wiem wiem wszyscy psiarze to mają chyba we krwi :lol: :fadein: :D Quote
Asiaczek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Mam prośbę - czy może mi ktoś powiedzieć, jacy sędziowie sa dla basenji (V grupa)? Wychodzą mi takie małe literki, a ja lupy w domu nie mam i nie umiem powiększyć tych ciupków. :oops: Z góry dzięki. pzdr. Quote
donya Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Mam prośbę - czy może mi ktoś powiedzieć, jacy sędziowie sa dla basenji(V grupa)? Wychodzą mi takie małe literki, a ja lupy w domu nie mam i nie umiem powiększyć tych ciupków. Z góry dzięki. pzdr. Gabriela Ridarcikova SK Właśnie się dowiedziałam (z dobrego źródła), że to baaaardzo układowa Pani. Czy ktoś ją zna??? Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 O cholibka, to mnie zmartwiłaś... I jest dylemat: jechac do takiej układowej paniusi, czy nie. Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ona w pazdzierniku sedziowana w polsce sznaucery tylk nie pamietam na ktorej krajowce no i wyniki byly calkiem normalne... Quote
Nitencja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 o to juz macie przecieki :) a "wesz teriery" kto ma ?? :D Quote
Zeliika Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Elitesse napisał(a):ona w pazdzierniku sedziowana w polsce sznaucery tylk nie pamietam na ktorej krajowce no i wyniki byly calkiem normalne... ... Ale co innego w Polsce, a co innego na wlasnym podworku ... :roll: Quote
Kika Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Nitencja']o to juz macie przecieki :) a "wesz teriery" kto ma ?? :D Leszek Siejkowski PL Nitencja ale z Ciebie leń- http://www.skj.sk/pdf_folders/Zoznam_TN06.doc Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Zeliika napisał(a):Elitesse napisał(a):ona w pazdzierniku sedziowana w polsce sznaucery tylk nie pamietam na ktorej krajowce no i wyniki byly calkiem normalne... ... Ale co innego w Polsce, a co innego na wlasnym podworku ... :roll: No własnie... pzdr. Quote
donya Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Asiaczek napisał(a):Zeliika napisał(a):Elitesse napisał(a):ona w pazdzierniku sedziowana w polsce sznaucery tylk nie pamietam na ktorej krajowce no i wyniki byly calkiem normalne... ... Ale co innego w Polsce, a co innego na wlasnym podworku ... :roll: No własnie... pzdr. Z pewnego źródła wiem, że nie ma po co jechać :( Quote
Recommended Posts