Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
a u nas ten sam sędzia co w pierwszym dniu w Tata :( jechać na Słowację do Słowaka - no nie wiem ...

Eeeee tam nieprawda. Ja tez bylam w Kosicach u Slowaka.
I o rase wygralismy z najpiekniejsza slowacka suka, zwyciezczynia wystawy specjalistycznej spanieli na Slowacji .
Wiec nie mow zeby nie jechac na Slowacje do Slowaka :)))

Posted

Widzisz JAGOODKA ,niestety ta zależność często się sprawdza.Zdarzają się również wyjątki i z tego należy sie cieszyć.W zeszłym roku w Trencinie wystawiałam swojego sharpka u Staviarskiej (Slovakia) i także do domu wróciłam z BOB-em i CACIB-em ,ale trzeba być czujnym 8)
W tym roku mam T.Havelkę -i ...... się zastanawiam,pojechać ,czy nie??
Powinnam pojechać i skończyć championat słowacji :D

Posted

Jagoodka napisał(a):
Kika napisał(a):
Napiszcie mi kogo tam zaplanowali dla dalmaśków, bo mi się nie chce otwierać :(

Kika dalmaski bedzie sedziowal Vladimir Piskay

A to kto? :o :o

Posted

Kika poszukalam w necie - on jest hodowca jamnikow szorstkowlosych standard oraz przewodniczacym klubu molosa do spraw hodowlanych. Dedziowal w Polsce na wystawach klubowych jamniki, poza tym z wynikow sedziowania znajdywalam II grupe oraz wyzly weimarskie.

Posted

W tym roku mam T.Havelkę -i ...... się zastanawiam,pojechać ,czy nie??
Powinnam pojechać i skończyć championat słowacji

Króliczku Pan T Havelka to bardzo dobry sędzia . Oceniał mnie kiedyś na słowacjii wsród dużej liczby słowackich psów.Moja suczka w klasie pośredniej wzieła BOB.
Nie mówie tego iż Pan X dał mojej suce BOB,ale słyszałam wiele dobrego o tym panu ,a pozatym wielokrotnie przyglądałam się jak sędziuje i muszę przyznać ,że sędziuje dokładnie tak jak zasługują na to psy.

Więc myślę ,że nie należy się zastanawiać i jechac a co będzie to juz nie zalezy od nas.

Pozdrawiam
Kinga

Posted

kaukazy

[quote name='Zeliika'] on jest hodowca jamnikow szorstkowlosych standard oraz przewodniczacym klubu molosa do spraw hodowlanych. Sedziowal w Polsce na wystawach klubowych jamniki, poza tym z wynikow sedziowania znajdywalam II grupe oraz wyzly weimarskie.
Z II grupy to widzialam głownie wyniki z dobermanow.

Posted

Mam prośbę - czy może mi ktoś powiedzieć, jacy sędziowie sa dla basenji (V grupa)? Wychodzą mi takie małe literki, a ja lupy w domu nie mam i nie umiem powiększyć tych ciupków. :oops:
Z góry dzięki.
pzdr.

Posted

Mam prośbę - czy może mi ktoś powiedzieć, jacy sędziowie sa dla basenji(V grupa)? Wychodzą mi takie małe literki, a ja lupy w domu nie mam i nie umiem powiększyć tych ciupków.
Z góry dzięki.
pzdr.

Gabriela Ridarcikova SK
Właśnie się dowiedziałam (z dobrego źródła), że to baaaardzo układowa Pani. Czy ktoś ją zna???

Posted

Elitesse napisał(a):
ona w pazdzierniku sedziowana w polsce sznaucery tylk nie pamietam na ktorej krajowce no i wyniki byly calkiem normalne...

... Ale co innego w Polsce, a co innego na wlasnym podworku ... :roll:

Posted

Zeliika napisał(a):
Elitesse napisał(a):
ona w pazdzierniku sedziowana w polsce sznaucery tylk nie pamietam na ktorej krajowce no i wyniki byly calkiem normalne...

No własnie...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zeliika napisał(a):
Elitesse napisał(a):

No własnie...
pzdr.

Z pewnego źródła wiem, że nie ma po co jechać :(