bongobongo Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Asiaczek']Bongobongo - zdecydujesz się na Trencin? To juz mamy niezłą grupe, prawda? Właściwie to już jestem zdecydowana a wyjazdy grupowe bardzo mi się podobają ( szampan jest smaczniejszy he he he)! :lol: Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='bongobongo'][quote name='Asiaczek']Bongobongo - zdecydujesz się na Trencin? To juz mamy niezłą grupe, prawda? Właściwie to już jestem zdecydowana a wyjazdy grupowe bardzo mi się podobają ( szampan jest smaczniejszy he he he)! :lol: taaa!!! zgadzam się :D :drinking: zwłaszcza by uczcic zwycięstwa ! (jak we Lwowie, pamietacie? 8) :wink: :wink: ) i smakuje najlepiej! ten z Lwowa był całkiem niezły! :D :D :wink: :drinking: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Taa, a jak sobie przypomnę, w czym był pity ten lwowski szampan, to zgroza mnie ogarnia. Ale smaczny był!!! (tylko tyle pamiętam :oops: ). Czyli, szykujemy się na Trencin! Pzdr. Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Asiaczek napisał(a):Taa, a jak sobie przypomnę, w czym był pity ten lwowski szampan, to zgroza mnie ogarnia. Ale smaczny był!!! (tylko tyle pamiętam :oops: ). Czyli, szykujemy się na Trencin! Pzdr. nawet smaczny to prawda :D a zwlaszcza że w miłym gronie pity! :wink: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 No i takie duże osiągnięcia oblewaliśmy! Ciekawa jestem, czy nam te championaty Ukrainy wypalą... Pzdr. Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Asiaczek napisał(a):No i takie duże osiągnięcia oblewaliśmy! :D Quote
króliczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Asiaczek napisał(a):No i takie duże osiągnięcia oblewaliśmy! Ciekawa jestem, czy nam te championaty Ukrainy wypalą... Pzdr. Muszą wypalić ,bo oblewane :wink: Quote
Rambuś Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 może ktoś udostepnić mi stafkę amstaffów?Bardzo proszę Quote
króliczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Rambuś napisał(a):może ktoś udostepnić mi stafkę amstaffów?Bardzo proszę A proszę :D PSY Kl.Szcz. AVAROTTI EL SANCHO BOSTON SZALAI'S IRONMEN'S GHOST WORLD KL.Mł. ARNOLD PRESBURG STAFF ARRAX CZACH NATTAS Kl.Otw. APO'S VALLEY ARTUŚ_ROY FPT JAILHOUSE ROCK LESOTO PURECLASS LORD RINGMASTER II BC KL.CHAMP. BOSS DARNEY SUKI KL.Szcz. ALISCH EL SAUCHO Kl.Mł. AMANDA PRESBURG STAFF ANGIE DUVAL-CO ARISTA CZECH NATTAS KL.Pośr. OLIVIA TIANN Kl.OTW. FPT CHERIE AMOUR LESOTO GOLDEN GIRL AMET ADMIRAL MISS EUROPE TIPITI Z HANKY SHAKIRA SZALAI'S SędziaBućko Stanislav-SK Quote
matrix..... Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Króliczek jesli nie sprawi to trudności mogłabyś napisać jakie greye były w Trencinie i kto sędziował? Quote
króliczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 matrix..... napisał(a):Króliczek jesli nie sprawi to trudności mogłabyś napisać jakie greye były w Trencinie i kto sędziował? Proszę bardzo PSY Kl.Mł. GAYSYDE MARCH SUNRISE Kl.Poś AIRLY ELF's INKLUDING THE LOVE Kl.OTW. CESAR WINDSSPIEL DECUMA SUKI Kl.OTW COFFEE CREAM DECUMA Sędzia:Ubrowa Libuśe-CZ Quote
jborowy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Kto wie, co na Słowacji znaczy: OBLASTNÁ VÝSTAVA PSOV Z góry dzięki za info. Czy to może jest: okręgowa? Co na takiej wystawie można zdobyć? Quote
dorotal Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Oblastna - oznacza okregowa i mozna zdobyc tytul oblastny vitez. Nie CAC i CACJ. Quote
jborowy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 dorotal Dzięki ! Czyli na takiej wystawie, można psiaka wystawić "dla sportu", nie punktując w championacie Słowacji? Dobrze kombinuję? Quote
Elitesse Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='jborowy']dorotal Dzięki ! Czyli na takiej wystawie, można psiaka wystawić "dla sportu", nie punktując w championacie Słowacji? Dobrze kombinuję? dokladnie :) ale o dziwo w wielu rasach na tych oblastni wystawach w czechach i na slowacji jest ecej psow zglaszanych niz na miedzynarodowe :o Quote
Rambuś Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 czy są już jakies wiadomosci na temat tej wystawy? Quote
Zeliika Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Informacje maja byc dostepne po 05/11, iwec trzeba jeszcze kilka dni poczekac. Quote
Elitesse Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 moze teraz w nitrze beda jakies ulotki Quote
Elitesse Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 tak na klubowke sobotnia jade ale to w tym samym miejscu co miedzynarodowa jest :) i sie rozejrze bo sama sie Trencinem interesuje :) Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Elitesse, jak już będziesz miała jakies info., to nie zapomnij o nas, please. Pzdr. Quote
dorotal Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Sa juz informacje o wystawie http://www.skj.sk/pdf_folders/Prop_TN06.doc zgloszenie http://www.skj.sk/pdf_folders/trencin_entry_06.doc i sedziowie http://www.skj.sk/pdf_folders/Zoznam_TN06.doc Quote
Recommended Posts