Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nitencja napisał(a):
Marcino a wiesz moze cos o obsadzie na INTERRA ?? w Brnie ??
NO wlasnie moze juz cos bedziecie w Nitrze wiedziec :)
jesli chodzi o wystawe w Brnie 11-12.02.2006 to na mojej stronie w informacjach sa dane o tej wystawie

Posted

dorotal -widzialam(juz mam Twoja strone w ulubionych), ze sa informacje na temat miedzynarodowej wystawy a tam ma byc jeszcze "sweto" terierowcow czyli Interra. Pisalam do Brna to napisali mi ze info ma byc na stronie ( tylko powinno sie pojawic jakies dwa tygodnie temu a jeszcze nie ma ;-) )
i jeszcze pytanko do Marcino a wiesz moze kto u nas na klubie sedziuje ??

Posted

Pewnie, proszę :

Owczarek Szkocki Długowłosy:

PSY:

Klasa Pośrednia
QUEENLY MIGHTY QUINN OF KASSIOPEIA

Klasa Otwarta
BARON FROM PRINCE'S DIAN
RAMBO GOLD COLL-KONY
SORBON DANILO ALKAMI

Klasa Championów
DOUBLE SCOTH GOLD UNIVERSE
GO TO ROCLYNN NOKO BOHEMIA

SUKI:

Klasa Młodzieży
CHARMY KRASNA LOUKA

Klasa Pośrednia
SILVER DREAM P.S I LOVE YOU

Klasa Otwarta
BRIDGET MARENGO BOHEMIA
SILVER DREAM JUST THE ONLY

Klasa Championów
DEVIL'S DOLL NOKO BOHEMIA

Pozdrawiam,
Marta :wink:

Posted

Kika napisał(a):
Nitencja napisał(a):
Wiecie juz cos na temat stawki sedziowskiej ?? NIe ukrywam ze mnie kusi by jechac :)

Ja wysłałam do nich prośbę o "prihlaskę" może odpowiedzą cosik.
Myślę że w Nitrze już cos o Trencinie powinniśmy się dowiedzieć - jak pojedziemy oczywiście.

Na pytanie czy już są zgłoszenia - odpowiedzieli : jeszcze nie.I juz :wink: Trzeba czekać niestety.

Posted

Kika napisał(a):
Kika napisał(a):
Nitencja napisał(a):
Wiecie juz cos na temat stawki sedziowskiej ?? NIe ukrywam ze mnie kusi by jechac :)

Ja wysłałam do nich prośbę o "prihlaskę" może odpowiedzą cosik.
Myślę że w Nitrze już cos o Trencinie powinniśmy się dowiedzieć - jak pojedziemy oczywiście.

Na pytanie czy już są zgłoszenia - odpowiedzieli : jeszcze nie.I juz :wink: Trzeba czekać niestety.

no nic w takim razie....pozostaje czekac :wink:

Posted

ehh szkoda ze zadnych info jeszcze nie ma :( ciekawa jestem kto sznaucery posedziuje, mam nadzieje ze tym razem wyjazd d Trencina mi wypali choc ze zgloszeniem bede zwlekac do konca bo nie wiem kiedy dyplom Championa przyjdzie - juz miesiac czekam :D

Posted

Elitesse napisał(a):
ehh szkoda ze zadnych info jeszcze nie ma :( ciekawa jestem kto sznaucery posedziuje, mam nadzieje ze tym razem wyjazd d Trencina mi wypali choc ze zgloszeniem bede zwlekac do konca bo nie wiem kiedy dyplom Championa przyjdzie - juz miesiac czekam :D

Dzwoń do ZG i dzwoń i dzwoń, przypominaj o swoim istnieniu.w końcu doślą.Ja ich tak molestowałam w ubiegłym roku , ale i tak po Poznaniu dopiero przyszedł championat. I tak był sukces- tylko 3 miesiące :wink:

Posted

Zeliika napisał(a):
Przylaczam sie do oczekujacych na informacje o tej wystawie. A jak wyglada dojazd do Trencina? Dobre sa drogi? Pewnie duzo sniegu zima?

Ewa zależy oczywiście którędy pojedziesz.W dużej mierze jedzie się autostradą wiodącą do Bratysławy, byle przedrzeć się przez Tatry.

Posted

Kika zgadzam się z Tobą ZG trzeba molestować w sprawie Chamionatu ,ale 3 miesiące to chyba najkrócej jak sie czeka na "ten papier" ,a od znajomych wiem że to i tak szybko, bo niektórzy czekali nawet i do 5 miesiecy!!! :evil: Chociaż słyszałam że ktoś dostał juz po miesiącu , ale jak to zrobił/a to już tajemnica tej osoby. No cóż ....!!!

Posted

[quote name='bpolga']Kika zgadzam się z Tobą ZG trzeba molestować w sprawie Chamionatu ,ale 3 miesiące to chyba najkrócej jak sie czeka na "ten papier" ,a od znajomych wiem że to i tak szybko, bo niektórzy czekali nawet i do 5 miesiecy!!! :evil: Chociaż słyszałam że ktoś dostał juz po miesiącu , ale jak to zrobił/a to już tajemnica tej osoby. No cóż ....!!!

Bardzo dużo zalezy od oddziału na wystawie ktorego zdobedzie sie ten ostatni upragniony wniosek.Jak ociągają sie z wysłaniem sprawozdania z wystawy , to sobie czekamy i czekamy.
Jedyną radą będzie, jak oddziały zaczną funkcjonować internetowo i poprzez jakąś wspólną "sieć" przekazywać informacje do ZG,Ale czy to w ogóle kiedykolwiek nastąpi?

Posted

Ja też kombinujć, aby może zawitać do Trencina. Ale nie wiem jeszcze, jak będę stała finansowo, no i co z malutkimi baskami. Tak więc, nic tak odległego w przestrzeni nie mogę zaplanować.

Kika - oddziały już przesyłają sprawozdania "internetowo"; na pewno nie na papierze.
Pzdr.

Posted

bpolga napisał(a):
[ZG trzeba molestować w sprawie Chamionatu ,ale 3 miesiące to chyba najkrócej jak sie czeka

Ja czekalam 2 miesiace, bez pospieszania i bez znajomosci, a ostatni wniosek mialam z mdzn z Katowic

Posted

A ja czekałam na Taresikowy championacik dokładnie 28 dni też bez znajomości, bez upominania się. Wysłałam wniosek o championat drogą internetową i aż sama się zdziwiłam, że tak szybko przyszedł dyplom.

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Ja byłam na tej wystawie rok temu i pojechałabym z przyjemnością w 2006r. aby kontynuować Championat Słowacji. Jeżeli kogoś intersuje stawka z zeszłego roku to proszę pisać.

Poproszę o stafkę staffików ( stafordshirre bull terrier)
pozdr.

Posted

A Proszę bardzo :D
PSY
kl.PUPPY.
DARKESTOCK FRANSIMO LAD
JERREMY RANSIMO BOHEMIA
KL.Mł
GILL CARRACK
IRON BOY FRANSIMO BOHEMIA
kl.Poś
EGESSI TERCETO
JOHN WAYNE Z LODiCE
kl.OTWA.
DARK CARRACK
ENZO CARRACK
YATU CARTENBURY
SUKI
KL.Szcz.
JEFFY MISS FRASIMO BOHEMIA
KERRI FRASIMO BOHEMIA
Kl.Mł.
APIS ANOR LAURELIN
ARADDIA ANOR LAURELIN
ARTEMIS ANOR LAURELIN
IN GIRL FRASIMO BOHEMIA
Kl.Poś
FATIMA CARRACK
LADY VOODOO DAFFODIIL YELLOW
KL.OTw.
DOLLY BUSTER OF CANTERBURY
:D

Posted

Bo to moje drogie od oddziału zależy. Jak ktoś w oddziale jednym palcem na klawiaturze pisze- to mu długo schodzi :wink: i stąd takie opóźnienia :wink:

Ja przecież wiem ,że prawie nic się na papierze nie wysyła- plik i poszło.Ale to tzreba przecież przygotować i jak w niektórych oddziałach robią to opieszle , to trwa.

Ja myślałam o takim stałym łączu pomiędzy oddziałami- jak Pan XX pisze np. w Zabrzu - to w Warszawie w tym samym momencie już mają.Do tego jeden program ( zreszta taki jest) i dane same wchodzą do odpowiednich miejsc.
Ja na takich programach pracuję od kilku lat i to bardzo ułatwia życie, a ile drzew więcej rośnie w lasach dzięki temu. :D