Ka-Vanga Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='bongobongo']KA-VANGA podaję Ci ten telefon: 007-0112-96-56-58 Fajnie było Cię spotkać, gratuluję i pozdrawiam! Dzieki za namiary :). Ciebie tez milo bylo znowu spotkac :multi: . Quote
Miśka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a ja tez sie pochwale :-) z Trencina wrocilismy z ukonczonym i zaczetym Championatem Slowacji oraz pucharkiem za I miejsce w konk. Najlepszych Par Hodowlanych ;] o takim pucharkiem: Quote
Kika Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [LEFT]Miśka super - gratuluję.:Cool!: Widzę ,że polskie psy zabrały troszkę medali i pucharów Słowakom:lol: [/LEFT] Quote
bongobongo Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 My też przyłanczamy się do gratulacji dla tej ślicznej parki!!!:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Miska ale super wygladaja razem Twoje haszczaki :multi: , wielkie gratki dla was :klacz: . Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 maga18 napisał(a):moj Toffi - grzywacz bezwłosy - VENI OTELLO Sub Divo będąc w kl.posredniej zdobyl CAC i res.CACIB!!! :laola: :):) a ze CACIBA dosta inter.ch. to na nas spływa CACIB wiec radosc jeszcze większa!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: No Kochana, radość podwójna!!! Gratki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 sh_maniak napisał(a):Moja suczka wywalczyła BOB'a :evil_lol: Rozumiem, że i CACIB'a też dostała!!!!!! Gratki Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='sh_maniak']Moja suczka wywalczyła BOB'a :evil_lol: To rozumiem, że i CACIB-a też dostała, prawda? Podwójne poklepki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Kika napisał(a):Asiu BASKI były dwa i pies i suka w championach : EMINEM EKIBONDO - pies ELIAH HANACEK- suka Bardzo dzięki za stawkę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='didula']My bardzo zmęczeni lecz szczęsliwi. Nasz Ast Dzejro wygrał klase championow ,otrzymal CACIBA i BOBA TYM SAMYM UKOŃCZYŁ INTERCHAMPIONAT :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Oczywiscie wielkie GRATULACJE DLA WSZYSTKICH REPREZENTANTÓW POLSKI Moc gratków! pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='basia']Skoro inni się chwalą to i ja to zrobie ;) Moja Lunka - owczarek podhalański - zdobyła CACIB i BOB :multi: BRAWO! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Ka-Vanga']OGROMNIASTE GRATULACJE dla wszystkich zwyciezcow!!!!!!!!!!!! A moja Bangitka - sznaucerka miniaturowa czarna - najpierw w swojej klasie wywalczyla 1 lokate i CAC, nastepnie w porownaniu wygrala CACIB, a na deser BOB :cool3: . Na grupie przeszlysmy przez ostra selekcje i zalapalysmy sie do pierwszej piatki, hehe wsrod samych olbrzymow molosowatych ;) :smile:. Dengi - sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - dostal CAC i tym samym ukonczyl Championat Slowacji :cool3: . Sh_Maniak co mowilas, ze sie wystawiacie w niedziele, a ja Was chcialam szukac :mad: . Hej, superowo Wam poszło! Gratki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bongobongo i Króliczek ! Cześć i chwała Wam za osiągi w Trencinie! Uściski i poklepki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gonia napisał(a):Co prawda nikt o to nie pytał,ale polski akcent przybity CAC,CACIB i BOB zdobyła CARMELLA Światołdycz,siostra miotowa mojego CARELLEGO.:loveu: No to ciepłe gratki z zaśnieżonej ale słonecznej W-wy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Miśka']a ja tez sie pochwale :-) z Trencina wrocilismy z ukonczonym i zaczetym Championatem Slowacji oraz pucharkiem za I miejsce w konk. Najlepszych Par Hodowlanych ;] o takim pucharkiem: Podwójne uściski dla Pary Hodowlanej! BRAWO! Pzdr. Quote
sh_maniak Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że i CACIB'a też dostała!!!!!! Gratki Pzdr. tak :cool1: Quote
IraKa Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Czy mogłabym prosić posiadacza katalogu o podanie mi pełnych danych jednego pieska: pudel minaturowy apricot pies: BIVOJ Z FLEMINGOVA PARKU Proszę o rodzicow, hodowcę i dane włascicieli z adresem. Będę wdzięczna za pomoc:help1: Quote
bongobongo Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Spojżałam w katalog i nie znalazłam takiego psa w pudlach miniaturowych, tylko w : Pudel Trpaslici Marhulowy (Caniche Nain Apricot): BIVOJ Z FLEMINGOVA PARKU, 25.04.2005. O: MONCHERRIE OZZI GOLD M: LAMBADA RIO LUBAKO hod. Truksova Monika wł. Ajmovi Blanka + Bedrich adres: Zahradni 256,27351 Braskov, Cz. Quote
IraKa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 MINIATUROWY U NAS = Trpaslici w Czechach Wielkie dzięki Bongobongo :loveu: Quote
bongobongo Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Aha! Rozumiem, przyznaje, że nie jestem specjalistą od pudli.:oops: Jednak miałam kłopot, bo w katalogu najpierw znalazłam: Pudel Miniaturny i dlatego Ci napisałam, że tam nie ma tego psa. Teraz dopiero doczytałam, że ten ich "miniaturny" to chyba Toy? A to jeszcze coś innego? O rany! Już mi się wszystko pomieszało!:crazyeye: Specjalistą i tak nie zostanę, najważniejsze, że Ty wiesz jak to jest i że Ci pomogłam. Quote
Recommended Posts