Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bongobongo']KA-VANGA podaję Ci ten telefon:
007-0112-96-56-58

Fajnie było Cię spotkać, gratuluję i pozdrawiam!
Dzieki za namiary :). Ciebie tez milo bylo znowu spotkac :multi: .

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja tez sie pochwale :-)
z Trencina wrocilismy z ukonczonym i zaczetym Championatem Slowacji oraz pucharkiem za I miejsce w konk. Najlepszych Par Hodowlanych ;] o takim pucharkiem:

Posted

maga18 napisał(a):
moj Toffi - grzywacz bezwłosy - VENI OTELLO Sub Divo będąc w kl.posredniej zdobyl CAC i res.CACIB!!! :laola: :):)

a ze CACIBA dosta inter.ch. to na nas spływa CACIB wiec radosc jeszcze większa!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:

No Kochana, radość podwójna!!!
Gratki!
Pzdr.

Posted

[quote name='didula']My bardzo zmęczeni lecz szczęsliwi.

Nasz Ast Dzejro wygrał klase championow ,otrzymal CACIBA i BOBA

TYM SAMYM UKOŃCZYŁ INTERCHAMPIONAT

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Oczywiscie wielkie GRATULACJE DLA WSZYSTKICH REPREZENTANTÓW POLSKI

Moc gratków!
pzdr.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']OGROMNIASTE GRATULACJE dla wszystkich zwyciezcow!!!!!!!!!!!!

A moja Bangitka - sznaucerka miniaturowa czarna - najpierw w swojej klasie wywalczyla 1 lokate i CAC, nastepnie w porownaniu wygrala CACIB, a na deser BOB :cool3: . Na grupie przeszlysmy przez ostra selekcje i zalapalysmy sie do pierwszej piatki, hehe wsrod samych olbrzymow molosowatych ;) :smile:.
Dengi - sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - dostal CAC i tym samym ukonczyl Championat Slowacji :cool3: .

Sh_Maniak co mowilas, ze sie wystawiacie w niedziele, a ja Was chcialam szukac :mad: .
Hej, superowo Wam poszło!
Gratki!
Pzdr.

Posted

Gonia napisał(a):
Co prawda nikt o to nie pytał,ale polski akcent przybity CAC,CACIB i BOB zdobyła CARMELLA Światołdycz,siostra miotowa mojego CARELLEGO.:loveu:

No to ciepłe gratki z zaśnieżonej ale słonecznej W-wy!
Pzdr.

Posted

[quote name='Miśka']a ja tez sie pochwale :-)
z Trencina wrocilismy z ukonczonym i zaczetym Championatem Slowacji oraz pucharkiem za I miejsce w konk. Najlepszych Par Hodowlanych ;] o takim pucharkiem:

Podwójne uściski dla Pary Hodowlanej! BRAWO!
Pzdr.

Posted

Czy mogłabym prosić posiadacza katalogu o podanie mi pełnych danych jednego pieska:

pudel minaturowy apricot pies: BIVOJ Z FLEMINGOVA PARKU

Proszę o rodzicow, hodowcę i dane włascicieli z adresem.
Będę wdzięczna za pomoc:help1:

Posted

Spojżałam w katalog i nie znalazłam takiego psa w pudlach miniaturowych, tylko w : Pudel Trpaslici Marhulowy (Caniche Nain Apricot):

BIVOJ Z FLEMINGOVA PARKU, 25.04.2005.
O: MONCHERRIE OZZI GOLD
M: LAMBADA RIO LUBAKO

hod. Truksova Monika
wł. Ajmovi Blanka + Bedrich
adres: Zahradni 256,27351 Braskov, Cz.

Posted

Aha! Rozumiem, przyznaje, że nie jestem specjalistą od pudli.:oops:
Jednak miałam kłopot, bo w katalogu najpierw znalazłam: Pudel Miniaturny i dlatego Ci napisałam, że tam nie ma tego psa.
Teraz dopiero doczytałam, że ten ich "miniaturny" to chyba Toy? A to jeszcze coś innego?

O rany! Już mi się wszystko pomieszało!:crazyeye: Specjalistą i tak nie zostanę, najważniejsze, że Ty wiesz jak to jest i że Ci pomogłam.