Musiałek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A Ja Owczarki Australijskie Moge Prosić ??????? Dziekuje, Dziekuje !!!!!!! Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 alanowak napisał(a):napisezsz mi baski:cool2: ??? Z tego co czytałam, to baski były już pisane!!! Ale skoro były tylko dwa, to proszę bardzo SUKI kl. champ. EMINEM EKIBONDO PSY kl. champ. ELIAH HANACEK Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Musiałek napisał(a):A Ja Owczarki Australijskie Moge Prosić ??????? Dziekuje, Dziekuje !!!!!!! PSY kl.młodzieży CHUOACHUPS DEL WHYMPER DELLE G.JOR SHALLOW RIVER`S WESAN TEPA kl. posr. ABBO MLADZA ZIVA kl.otwarta CZUKAN EW-BOR kl. cham. SHALLOW RIVER`S VVAHPEEH CATAWBAR SUKI kl.szczeniąt BONNY SUE PUELLA FERA kl. młodzieży ANGELLES REDY OD DIAMANTOVE REKY SHALLOW RIVER`S VVAHE HULI TEPA ACR kl. poś. ISIWUN`S WOODSTCOCK kl. otwarta AMELIE MLADA ZIVA Quote
Pearl Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 bongobongo napisał(a):PSY kl.szczeniąt: CUBLAY KHANDJOMO GANGKAR kl. młodzieży DAKSI DAWA DHANGARHI kl. pośrednia MARCO POLO SENGGE kl. otwarta PAM ZAMIRIN EVEREST PAN-JO kl. championów ARAN HORPA TASHI BODJUL SUKI: kl.pośrednia: ARIEN LAMLEH SCHAMBALA BRIANNA MASINIAL kl.otwarta: ASHAR YONTAN NAJSKOSYVA BRETTANY MASINIAL DENDROBATE`S LYNETTE kl. championów JOMO LHA-RI TASHI BODJUL kl. weteranów AMOX SISSYBAR Dziękuję bardzo !:angel: Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 nikit1 napisał(a):Bardzo proszę o goldeny - psy :multi: Psów było ponad 30 i wieczorem mogę ci wszystkie wklepać. A teraz może chcesz jakąś konkretną klasę? Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 aha, to sory, nei przyuwazylam;) thx :kiss: Quote
nikit1 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 bongobongo napisał(a):Psów było ponad 30 i wieczorem mogę ci wszystkie wklepać. A teraz może chcesz jakąś konkretną klasę? Pośrednia i użytki plizzz :multi: Quote
basia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 To popis dałyście ekstra !!!!:multi: basia , Ty nie jechałaś czasem takim kombi , co wpuszczał inne auta z Polski do kolejki? Dzięki ;) Nie, to nie my byliśmy. My jeździmy VW Polo fioletowym z bagażnikiem rowerowym na dachu. Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 nikit1 napisał(a):Pośrednia i użytki plizzz :multi: kl. poś. AMOR BISMILLANI ARMIN MEVIER KORIANDER V.D. BEERSE HOEVE MONTY MAGOR TERRA ANTYDA SANI BICCO kl. użyt, ASTRAL PASSION GOLDY FOREVER BARNEY FROM MARIANNEHOUSE DANIEL THE DREAM TEAM DEWMIST SABLEFELLA GERALT Z ZAGLEBIA HOIKER`S AROUND THE CLOCK WATTERLOO MISANTOS WRANGLER MISANTOS Quote
basia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A ja mogłabym poprosić o lhasa apso -gr.IX Sie robi :p psy pośrednia: BIG BOS PIBARO psy otwarta: ARIYANTAS YU-NI BACK GEMA-ROSES WASCO AGATA LUX psy championów: CLAVIUS IVEPET suki szczenięta: KANAYMA LENAKO - jak dla mnie super i powalczyła na BISie szczeniąt tylko nie wiem która była ale chyba w pierwszej trójce suki młodzież: TILASHU O'IVAPET VIXIE-OF-UGO DE KOEMPFER YASSI AGATA LUX YESSICA AGATA LUX suki pośrednia: QUAIL DAR TIBETU suki otwarta: ARLETA MORAVIA DANZAN ONLY FOR YOU DAR TIBETU suki championy: AFERA PIBARO Quote
nikit1 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='bongobongo']kl. poś. bongobongo bardzo dziękuję!!!!:Rose: :bigcool: Quote
Ka-Vanga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 OGROMNIASTE GRATULACJE dla wszystkich zwyciezcow!!!!!!!!!!!! A moja Bangitka - sznaucerka miniaturowa czarna - najpierw w swojej klasie wywalczyla 1 lokate i CAC, nastepnie w porownaniu wygrala CACIB, a na deser BOB :cool3: . Na grupie przeszlysmy przez ostra selekcje i zalapalysmy sie do pierwszej piatki, hehe wsrod samych olbrzymow molosowatych ;) :smile:. Dengi - sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - dostal CAC i tym samym ukonczyl Championat Slowacji :cool3: . Sh_Maniak co mowilas, ze sie wystawiacie w niedziele, a ja Was chcialam szukac :mad: . Quote
króliczek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Widzę bongobongo ,że jesteście już po wystawie:multi: Jak wam poszło??Wiem ,że miał bardzo dużą konkurencję -bo aż 35 stafików było w Trencinie. Quote
Musiałek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ka-Vanga napisał(a):OGROMNIASTE GRATULACJE dla wszystkich zwyciezcow!!!!!!!!!!!! A moja Bangitka - sznaucerka miniaturowa czarna - najpierw w swojej klasie wywalczyla 1 lokate i CAC, nastepnie w porownaniu wygrala CACIB, a na deser BOB :cool3: . Na grupie przeszlysmy przez ostra selekcje i zalapalysmy sie do pierwszej piatki, hehe wsrod samych olbrzymow molosowatych ;) :smile:. Dengi - sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - dostal CAC i tym samym ukonczyl Championat Slowacji :cool3: . Sh_Maniak co mowilas, ze sie wystawiacie w niedziele, a ja Was chcialam szukac :mad: . GRATULUJEMY!!!!!! widze że z niej torpeda nie tylko na torze )))) Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='króliczek']Widzę bongobongo ,że jesteście już po wystawie:multi: Jak wam poszło??Wiem ,że miał bardzo dużą konkurencję -bo aż 35 stafików było w Trencinie. A Wy to po wystawie nie jesteście przypadkiem? Quote
sh_maniak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ka-Vanga napisał(a):OGROMNIASTE GRATULACJE dla wszystkich zwyciezcow!!!!!!!!!!!! A moja Bangitka - sznaucerka miniaturowa czarna - najpierw w swojej klasie wywalczyla 1 lokate i CAC, nastepnie w porownaniu wygrala CACIB, a na deser BOB :cool3: . Na grupie przeszlysmy przez ostra selekcje i zalapalysmy sie do pierwszej piatki, hehe wsrod samych olbrzymow molosowatych ;) :smile:. Dengi - sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - dostal CAC i tym samym ukonczyl Championat Slowacji :cool3: . Sh_Maniak co mowilas, ze sie wystawiacie w niedziele, a ja Was chcialam szukac :mad: . Gratulacje dla Bandziora :multi: :multi: :multi: No ja myslałam, że wystawiamy się w niedziele :roll: , ale w czas sie zorientowałysmy, ze w sobote :eviltong: Aska tez była w pierwszej piatce na grupie, dokładnie tak samo powalczyła jak Bandzior :multi: Quote
Elitesse Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 a czemu zadnych fotek nie ma he ? :mad: :mad: :mad: Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Nitencja napisał(a):a czy jakas dobra duszyczka moze napisac mi teriery walijskie ?? Bardzo prosze :) PSY LEON WK-SB- młodzież NORDY Z AGACINY-POSREDNIA SUKI LARA WK-SB- MŁODZIEZ Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Elitesse napisał(a):a czemu zadnych fotek nie ma he ? :mad: :mad: :mad: Ja mam tylko psy w kropki, bo tak cisno na mojej hali było,że i własny ring było cięzko złapać.Mój pies to aż na krześle siedział,żeby go ludziska nie zdeptali. Quote
Elitesse Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kika napisał(a):Ja mam tylko psy w kropki, bo tak cisno na mojej hali było,że i własny ring było cięzko złapać.Mój pies to aż na krześle siedział,żeby go ludziska nie zdeptali. to niezle, wlasnie sie mialam pytac o ogolne wrazenia z wystawy bo w zeszlym roku nie dotarlam niestety a na ten sie nie zglaszalam :( Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='króliczek']Widzę bongobongo ,że jesteście już po wystawie:multi: Jak wam poszło??Wiem ,że miał bardzo dużą konkurencję -bo aż 35 stafików było w Trencinie. No miał sporą konkurencję, ale podobnie jak polski amstaf zdobyliśmy wszystko w swojej rasie!!!! Mój staffiorek dostał CAC, NPwR, CACIB i BOB:multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszymy, bo w ten sposób rozpoczęliśmy championat Słowacji i Intera. Ale jak słusznie Kika zauważyła, Ty Króliczku też jesteś już po. Wiem, że masz się czym pochwalić!!!:lol: Sama napisz, nie zabiorę Ci tej przyjemności:lol: My też dołanczamy się do gratulacji dla wszystkich Dogomaniaków!!!:multi: Quote
Recommended Posts