Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sh_maniak napisał(a):
Ja z kolei nie umiem ustalic miejsca wystawy :roll:
Maja w Trencinie oznakowany dojazd do wystawy?

Trzeba sobie kupi globus Trencina i szukac TMM, to jest w południowo-wschodniej części miasta.

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia napisał(a):
A gdzieś są podane ilości w rasach??
Bardzo mnie to ciekawi... Rety, to już jutro! Ciutke zaczynam się denerwować :sg168:

Wlasnie nigdzie nie ma :( Na Słowację zawsze jedzie się w ciemno.
Ja też się denerwuję - ale piesio już "zrobiony", jeszcze tylko kąpanko wieczorem :)

Posted

Jagoodka, a to ten z avatarka??
Mój jeszcze nie zrobiony a jedynie przygotowany do zrobienia. Jutro przed wejściem będę się dwoiła ;)

Hej, ludziska!!! Jak zobaczycie takie małe dziewczątko z chłopem i z wielkim, białym misiem to będziemy to my :multi: Odezwijcie się! Napewno przyjdę pooglądac 5 grupę jeśli nie będzie gdzieś bardzo daleko :roll:

Posted

basia napisał(a):
Jagoodka, a to ten z avatarka??
Mój jeszcze nie zrobiony a jedynie przygotowany do zrobienia. Jutro przed wejściem będę się dwoiła ;)
:roll:

Tak ten z avatarka :)
Wczoraj siedziałam i strzygłam - tylo kłaki laciały - pół worka na śmieci włosów :( zarósł mi dziad od października :)

Posted

Jagoodka - co się stało?! Jak to nie pojechałaś?!
Zaglądnęłam z rozpędu na ten topik, bo - wiadomo - jeszcze za wcześnie na info z wystawy, a tu taka smutna wiadomość... Co się dzieje?!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jagoodka - co się stało?! Jak to nie pojechałaś?!
Zaglądnęłam z rozpędu na ten topik, bo - wiadomo - jeszcze za wcześnie na info z wystawy, a tu taka smutna wiadomość... Co się dzieje?!
Pzdr.

Aj "złośliwość rzeczy martwych". Miałyśmy jechać razem z dorotal i w połowie drogi zepsuło się autko. Już nawet do nas nie dojechali :(
Szkoda, ale będą następne wystawy.
Ja mam tylko nadzieję, że dorotal jakoś wróciła do domku.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oooo, to i Dorotal nie dojechała?! To się Wasza konkurencja ucieszy...
Czasami tak bywa z tymi rzeczami martwymi...
Pzdr.

a no pewnie się ucieszy nasza konkurencja.
No niestety tak bywa i nic na to nie poradzimy.
Przed nami jeszcze nie jdna wystawa :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A cos miałaś do zakończenie na ten wystawie w Trencinie?
Pzdr.

Championat Slowacji i Intera...
Specjalnie czekałam na pierwsza międzynarodówkę w tym roku na Słowacji albo w Czechach, bo Taresowi minął w listopadzie rok od pierwszego CACIBa
grrrrrr

Posted

Moja wycieczka do Trenicina skończyła sie w Warszawie :placz: :placz: A potem mieliśmy z przygodami powrót do domu. Od rana samochód stoi na warsztacie, ale na dodatek na razie nie wiedzą co sie stało. Martwię się więc co z następnymi wystawami :placz: :placz:

Posted

[quote name='dorotal']Moja wycieczka do Trenicina skończyła sie w Warszawie :placz: :placz: A potem mieliśmy z przygodami powrót do domu. Od rana samochód stoi na warsztacie, ale na dodatek na razie nie wiedzą co sie stało. Martwię się więc co z następnymi wystawami :placz: :placz:

dorotal będzie dobrze zobaczysz :)
Musi być :)
Najważniejsze, że udało Wam się bezpiecznie wrócić.

Posted

Jagoodka napisał(a):
Championat Slowacji i Intera...
Specjalnie czekałam na pierwsza międzynarodówkę w tym roku na Słowacji albo w Czechach, bo Taresowi minął w listopadzie rok od pierwszego CACIBa
grrrrrr

O qrczę! Szkoda...
Pzdr.

Posted

dorotal napisał(a):
Moja wycieczka do Trenicina skończyła sie w Warszawie :placz: :placz: A potem mieliśmy z przygodami powrót do domu. Od rana samochód stoi na warsztacie, ale na dodatek na razie nie wiedzą co sie stało. Martwię się więc co z następnymi wystawami :placz: :placz:

O jejku! Jak pech, to pech.
Ale trzeba myśleć pozytywnie; samochód zostanie naprawiony a Ty z psiakami jeszcze na niejedną wystawę pojedziesz. Będzie dobrze!:lol:
Pzdr.