Musiałek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 bongobongo napisał(a):PSY kl.młodzieży CHUOACHUPS DEL WHYMPER DELLE G.JOR SHALLOW RIVER`S WESAN TEPA kl. posr. ABBO MLADZA ZIVA kl.otwarta CZUKAN EW-BOR kl. cham. SHALLOW RIVER`S VVAHPEEH CATAWBAR SUKI kl.szczeniąt BONNY SUE PUELLA FERA kl. młodzieży ANGELLES REDY OD DIAMANTOVE REKY SHALLOW RIVER`S VVAHE HULI TEPA ACR kl. poś. ISIWUN`S WOODSTCOCK kl. otwarta AMELIE MLADA ZIVA Bardzo, bardzo dziekuję!!!!!! Quote
mausa Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kika jak wam poszło?? Podaj stwkę piegowatych ;) Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Elitesse']to niezle, wlasnie sie mialam pytac o ogolne wrazenia z wystawy bo w zeszlym roku nie dotarlam niestety a na ten sie nie zglaszalam :( My wystawialiśmy się w niedzielę i potwierdzam słowa Kiki: ciasno było okrutnie!!! W pewnym momencie zastanawiałam się, czy mam odbyć podróż do toalety mieszczącej się na dole (staffiki były na piętrze), bo miałam ogromne obawy, czy mimo dużej jeszcze ilości psów przede mną dotrę na czs:crazyeye: Mój pies siedział mi na kolanach, bo bałam się, że ktoś nadepnie mu na łapę. Nie było mowy o rozstawieniu klatki dla niego. Tylko fakt, przyjechałam późno, bo ok. 11. Za to podobno ominął mnie ogromniasty korek aut czekających na wjazd na teren wystawy. I jeszcze jedno. Na górze, w przeciwieństwie do dolnej części było po prostu okrutnie gorąco! Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Elitesse napisał(a):to niezle, wlasnie sie mialam pytac o ogolne wrazenia z wystawy bo w zeszlym roku nie dotarlam niestety a na ten sie nie zglaszalam :( Teren wokół wystawy dobrze przygotowany - zwały śniegu - hale w miarę ciepłe ( o 7 rano było -17st.), ale ogólnie bardzo ciasno.Chyba,że na innych halach było luźniej - nie wiem. Problemem dla wielu psów były płytki gresowe na podłodze - te które nie nawykły ślizgały się ,albo bały się biegać. Bardzo dużo widzów, a wystawców nie mniej - kontenerki dziarsko jeden obok drugiego - ściana w ścianę- stawialiśmy pod ścianami. Dostać się na ring było momentami ciężko. Ale to pierwsza - spośród niewielu na Słowacji- więc trudno dziwić się tłumom. 2296 psów to nie jest mało. Ja tam - mimo tych trudności lokalowych - jestem zadowolona.Zgubiłam szalik, ale to nie jest wielki problem.:lol: Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='mausa']Kika jak wam poszło?? Podaj stwkę piegowatych ;) psy Jugendklasse (1/1)V1 CAJC Almighty´s Gift Royal Hermelin (Hollywood´s Dream Raul X Lawenda Loris Usmiech Dalmacji) ch. ing. Sedláčková Monika m. ing. Sedláčková Monika Zwischenklasse (2/2) V1 CAC CACIB BOB 3BIG Jch. Chainie´s Secret by Raul (Olbero Olympic Playa X T-Cart Made by Love) ch. Malovič Kateřina+Nenad m. mgr. Coubalová Dagmar V2 res. CAC res. CACIBLacrima Christi Choco Mouse (Lacrima Christi Coppola X Spotnik´s Witty Wagtail) ch. Zeljko Radic m. Kozber Anna Offene klasse (2/2) V1 Ch. Charles Fulnecké zátiší (Denny Fulnecké zátiší X Bessy ze Zahrady snů) ch. Křížek Rostislav m. Macečková Romana V2 Jch. Universal Gold od Chlpíků (Rekord od Chlpíků X Pinie od Chlpíků) ch. Chlpíková Světlana m. Jandíková Zdena Championklasse (1/1) V1 CAC Ich. Enrico Bazzi Raul (Spotnik´s Special Selection X Social Souchong of Dalbury´s Clan) ch. Mgr. Malovič Kateřina m. Pelíšková Monika Honour Class (1/1) V1 Ch. Hollywood´s Dream Raul (Timanka´s Just Harvesting X Djeany´s Dinag of Dalbury´s Clan) ch. Mgr. Malovič Kateřina m. ing. Sedláčková Monika Suki Tří Jüngstenklasse (1/1) VN1 Beverly Angelia Royal Hermelín(Hollywood´s Dream Raul X Zuzia Usmiech Dalmacji) ch. ing. Sedláčková Monika m. ing. Sedláčková Monika Třída Mladých - Junior Class - Jugendklasse (1/2) V1 CAJC Aimy Hojares (Churchil Straciatella X Dolores Vitmar) ch. Jandíková Zdeňka m. Jandíková Zdeňka nie była---Aurora Andromeda Royal Hermelin (Hollywood´s Dream Raul X Lawenda Loris Usmiech Dalmacji) ch. ing. Sedláčková Monika m. mgr. Zuzana Feidiová Třída Mezitřída - Intermediate Class - Zwischenklasse(2/2) V1 CAC CACIB Jch. Alphadirato Eternal Love (Jilloc´s A Man in the Mirror X Laguna Dios Alisia Donna) ch. Ratas Leelo m. Rohrbachová Irena V2 Jenny Straciatella (Olbero Olympic Playa X Cher Straciatella) ch. PhDr. Gurtlerová Jana m. PhDr. Gurtlerová Jana Třída Otevřená - Open Class - Offene klasse (2/2) V1 CAC Zuzia Usmiech Dalmacji (Eter Bialo-Czarni X Birma Lubatowiacy) ch. Malacina D. + H. m. ing. Monika Sedláčková VD2 Java Straciatella (Olbero Olympic Playa X Cher Straciatella) ch. PhDr. Gurtlerová Jana m. PhDr. Gurtlerová Jana Třída Šampionů - Champion Class - Championklasse (1/1) V1 CAC res. CACIB Ch. Ladna Panna Bialo-Czarni (Elioth Eden Kontradomino x Erika Bialo-Czarni) ch. W. Skulimowska m. Mir. Tadla Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 My też oczywiście jesteśmy zadowoleni! I na górze trafiliśmy lepiej, bo na podłodze była wykładzina . Natomiast na dole, tak jak Kika pisała, były płytki i tylko na ukos rozłożony dywanik. Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='bongobongo'] Ale jak słusznie Kika zauważyła, Ty Króliczku też jesteś już po. Wiem, że masz się czym pochwalić!!!:lol: Sama napisz, nie zabiorę Ci tej przyjemności:lol: Ty to sobie króliczku jeden nie myśl,że my Ciebie jeszcze długo bedziemy prosić - pisz, bo jak nie...........:mad: :mad: Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 bongobongo napisał(a):Mój staffiorek dostał CAC, NPwR, CACIB i BOB:multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszymy, bo w ten sposób rozpoczęliśmy championat Słowacji i Intera. Gratulacje ogromniaste dla WAS! Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Atik']Kika, mogę prosić o boksery ? zółte młodzież OLIVER Z RINGU pośrednia CAROLINO FENDER EDDA OREGON DEI CIELI APERTI otwarta BAUDELAIRE DALLE SPRGHE DORATE SIGURD INDIANSKY BRLOH WONDER FENDER EDDA pracująca LEGOLAS Z RINGU suki młodzież UMMA ARGA LUC posr. MICOL DI CAMPUSMAIOR OMEGA TINN otwarta VIRGINIA DEI CAVALIERI DEL MONFERRA pracująca ANUSKA DA CASA DO FRANKINHO EUGENIE MORAVIA BOX A tak przy okazji katalog już macie wydrukowany? Sędzia nam się zmienił- szkoda,że wcześniej nie wiedziałam i pewnie przyjadę ale bez psa niestety:shake: Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Kika']Gratulacje ogromniaste dla WAS! KIKA! Bardzo serdecznie dziękujemy za gratulacje. Stawka była duża, to nasz pierwszy wyjazd na Słowacę i druga wystawa w ogóle naszego staffiorka w kl. pośredniej, dlatego ten sukces tak nas cieszy. Szkoda, że wystawiałaś w sobotę, bo miło by było się spotkać i zobaczyć Twoje "kropeczki":lol: Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='bongobongo']KIKA! Bardzo serdecznie dziękujemy za gratulacje. Stawka była duża, to nasz pierwszy wyjazd na Słowacę i druga wystawa w ogóle naszego staffiorka w kl. pośredniej, dlatego ten sukces tak nas cieszy. Szkoda, że wystawiałaś w sobotę, bo miło by było się spotkać i zobaczyć Twoje "kropeczki":lol: Mam nadzieję,że będzie jeszcze niejedna okazja!!!!:lol: Quote
sh_maniak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Te sliskie ringi były fatalne :shake: , nigdy tak wolno nie wystawiałam syberiana :shake: , pies jako tako leciał, ale gorzej ze mną :evil_lol: zresztą zobaczcie sobie sami tą podłoge :roll: Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ja też leciałam na tzw.pysk prawie , a jak się rozpędziłam to ringu nam brakowało:lol: :roll: Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 w koncu jakas fota:D:diabloti: :evil_lol: Quote
sh_maniak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kika napisał(a):Ja też leciałam na tzw.pysk prawie , a jak się rozpędziłam to ringu nam brakowało:lol: :roll: ja hamowałam na dywanie :lol: , ale wydawał mi się zawsze tak daleko :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ja przypomnę moją prośbę o seterki... ;) Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ja przypomnę moją prośbę o seterki... ;) Twój to jest seter angielski , czy irlandzki cerveny?:lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Cerveny, cerveny! :diabloti: Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Cerveny, cerveny! :diabloti: To lecimy :lol: psy pośredniaki NAVAN AMERICAN EXPRESS Z ARISLANDU OTWARTA ARMANI MY IRISH DESTINY OF LONGFORD GARCIA JAY SLOVAK BASE PRACOWNY GIGGLY BOY JAY SLOVAK BASE SUKI MLODZ. CHARDONNAY JAY SLOVAK BASE POSREDNIA COUNTRY MELODY REDWED HANNAH JAY SLOVAK BASE LINDA MESKOV DVOR OTWARTA ALINA MY IRISH DESTINY OF LONGFORD GOLDA MESKOV DVOR CHAMP. CORA DIANIN DVOR MELODY JENNY'S IRSAL Quote
Kika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ostrzegałam,że mam tylko kropki ;), o przepraszam jakieś inne gończe na ringu za nami też sie załapały :) Teraz my A tu szczeniaczek rr Tutaj Bafisia-wygodnisia :):):) I pies z Polski I radosny powrót do domu - postój w Tatrach Quote
maga18 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 foty mojego Toffika z Trenicina: http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wystawy06/trencin.html Quote
Atik Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kika, dzięki za żółte, a masz stawkę pręgusów. Katalog poszedł do druku, nic więcej nie wiem, bo po 2 tygodniach dzisiaj wróciłam ze szpitala. A sędziowie, cóż, czasami zadzwonią w ostatniej chwili, że nie dadzą rady .... Quote
nice_girl Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gratuluję wszystkim!:multi: [quote name='Kika']I pies z Polski To nie jest zw.Polski 2005? W Poznaniu baaardzo mi się podobał. ;) Quote
Recommended Posts