nikit1 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A czy moge prosic o stawke goldenow - psy? :modla: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Gratulacje dla naszej dzielnej polskiej ekipy! :) My w tym roku zrezygnowaliśmy z Trencina na koszt innej wystawy... ;) Czy mogę prosić o moje rudzielce? :evil_lol: Quote
Jagoodka Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Gratulacje dla naszych dzielnych Dogomaniakow i ich psiurków, które powalczyły wtak doborowej konkurencji :D Quote
Elitesse Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 czy moge prosic o sznuacery srednie pieprz i sol ?? (po ichtejszemy bradace strednie korenie a sol) Quote
didula Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 My bardzo zmęczeni lecz szczęsliwi. Nasz Ast Dzejro wygrał klase championow ,otrzymal CACIBA i BOBA TYM SAMYM UKOŃCZYŁ INTERCHAMPIONAT :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Oczywiscie wielkie GRATULACJE DLA WSZYSTKICH REPREZENTANTÓW POLSKI Quote
Elitesse Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Gratulacje dla Kiki, Sh, magi , didula i dzisiejszych wystawcow !!! :laola: :laola: Quote
Asdf Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Gratulacje dla wszystkich , a szczegółnie dla świerzutkich Interchampionów i Chapionów Sk :) Quote
basia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Skoro inni się chwalą to i ja to zrobie ;) Moja Lunka - owczarek podhalański - zdobyła CACIB i BOB :multi: Quote
AlaNowak Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No i oczywiscie czekamy na duuuuuuuuuuuuuzo, duuuuuuuuuzo fot:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kika Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 basia napisał(a):Skoro inni się chwalą to i ja to zrobie ;) Moja Lunka - owczarek podhalański - zdobyła CACIB i BOB :multi: To popis dałyście ekstra !!!!:multi: basia , Ty nie jechałaś czasem takim kombi , co wpuszczał inne auta z Polski do kolejki? Quote
Kika Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 asiek napisał(a):maga18 i kika ogormne gratulacje!! Ja sie nie zgłosiłam bo moja sucz miała mieć cieczke - ale tylko miała bo najwyraźniej coś jej się poprzestawiało :shake: mogę prosić o stawke mastifów hiszpańskich :roll: psy mł.ARES spod Okruhlej Vinice pośrednia DOMENICO BEARK CERNY LEVHART otwarta DRUSO DE LA ALJABARA SULTAN suki baby HISTORIA TORNADO ERBEN mł. FLORITA MAJA TORNADO ERBEN champ. CASSANDRA TORNADO ERBEN Quote
bpolga Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA Dzejro !!!!!!!Jak i całej Polskiej ekipy:thumbs: :laola: Quote
dorotal Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Gratulacje Poprosze o kingi i buldozki psy:lol: Chcialabym wiedziec co stracilam Quote
Kika Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Dorota masz tu zdjęcia, mam nadzieję że przeczytasz? Quote
Nitencja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 a czy jakas dobra duszyczka moze napisac mi teriery walijskie ?? Bardzo prosze :) Quote
warg2003warg Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A ja bardzo proszę o stawkę owczarków szetlandzkich I grupa. Quote
EwikB Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A ja mogłabym poprosić o lhasa apso -gr.IX Quote
Marcino1978 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 gratulacje dla Madzi i Sh_maniak ;) Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 No to tak.....wyobrazcie sobie minke srajacego kota i napiszcie mi ktos stawke basenji:p :diabloti: Quote
Pearl Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Składam wszystkim gratulacje, oby tak dalej na zagranicznych ringach! będę wdzięczna za stawke terrierów tybetańskich:Rose: Pozdrawiam Quote
Natalia_W Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :) Jak zwykle Dogomaniacy gorą:) :) :) Baaaaardzo proszę o stawke Sznaucerków Miniaturowych pieprz i sól!!!!!!!! Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pearl napisał(a):Składam wszystkim gratulacje, oby tak dalej na zagranicznych ringach! będę wdzięczna za stawke terrierów tybetańskich:Rose: Pozdrawiam PSY kl.szczeniąt: CUBLAY KHANDJOMO GANGKAR kl. młodzieży DAKSI DAWA DHANGARHI kl. pośrednia MARCO POLO SENGGE kl. otwarta PAM ZAMIRIN EVEREST PAN-JO kl. championów ARAN HORPA TASHI BODJUL SUKI: kl.pośrednia: ARIEN LAMLEH SCHAMBALA BRIANNA MASINIAL kl.otwarta: ASHAR YONTAN NAJSKOSYVA BRETTANY MASINIAL DENDROBATE`S LYNETTE kl. championów JOMO LHA-RI TASHI BODJUL kl. weteranów AMOX SISSYBAR Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Elitesse napisał(a):czy moge prosic o sznuacery srednie pieprz i sol ?? (po ichtejszemy bradace strednie korenie a sol) PSY kl. posrednia ELDORADO IMOONA EPSON OD KOBYLIHO POTOKU kl. otwarta ENDEMIT OD KOBYLIHNO POTOKA GINO IMPRESE SUKI kl.młodzieży AIMY MORAVIA HEART kl. pośrednia BRITLE BAMBI ALARM BESKYD KINKY KIRA GRAND CALVERA kl. otwarta CHANEL COCO Z KOSIRSKYCHJ HVOZDU GENNY LEE IMPRESE INFINITY PEPPER GRAND CALVERA kl. cham. DORIANA JARNI KVET kl. weteranów DEAR DEBBIE ZE ZAHRABSKE Dobrze, że napisałaś jak to jest po "ichniejszemu", bo nie mogłam znaleźć w katalogu (ocziwiście szukałam pod sznaucery:lol: ) Quote
bongobongo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Natalia_W napisał(a):GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :) Jak zwykle Dogomaniacy gorą:) :) :) Baaaaardzo proszę o stawke Sznaucerków Miniaturowych pieprz i sól!!!!!!!! PSY kl.szczeniąt HONZA DUTCH V.D`N OPPASSER kl. młodzieży DENETHOR KING OF DOLINA RIVENDELL SILVER SENATOR VIBO kl.otwarta DASHING DUKE MOLDAU NORTH JORDANO VENTIMILIGIA ASTRONAUT LAMBORHINI ASTRONAUT kl. cham. YES YES ASTRONAUT SUKI kl.baby FENOMEN WDZIEKU PIWOWAR kl.młodzieżźy OFELIEA ASTRONAUT SILVER SENATOR XILLA kl. otwarta GRACE KELLY Z MARZEMU Quote
Recommended Posts