Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kika napisał(a):
Sprawdzał ktos czy pies jest przyjęty?
Drugie pytanie : rezerwujecie jakieś spanko?

Co do sprawdzenia czy pies został przyjety to trzeba mieć anielską cierpliwość :angryy: . Dodzwoniłam się do Zk dwa razy gdzie oświadczyli aby dzwonić po 19.12.05r wtedy udzielą informacji o przyjęciu lub też nie .No ale od w/w daty dzwonie 2 lub 3 razy tygodniowo i......klapa nikt nie odbiera lub też włącza sie fax:angryy:

Posted

Nitencja napisał(a):
Kika ty jedziesz do Trencina ?? :) To ja 3ymam kciuki i bardzo prosze potem a stawke terierow walijskich :-D .

Jadę i szukam jakiegoś współpodróżnika z poł.-wsch.Polski, bo coś mi sie pokręciło i terminy pomieszałam .Anka ustawiła sie na jazdę ze mną na 21-go:shake:, a to dopiero w przyszłym tygodniu.

Czytalam ,że będziesz w Jarosławiu?!
A o teriery walijskie się nie martw, tylko przypomnij.

Posted

Nie ma co się niepokoić, po prostu można zadzwonić i po polsku spytać o przyjęcie psa.
Ja dzisiaj dzwoniłam i potwierdzenia pocztą zostały wysłane w tym tygodniu. Tak więc lada moment dotrą........

Posted

bongobongo napisał(a):
Nie ma co się niepokoić, po prostu można zadzwonić i po polsku spytać o przyjęcie psa.
Ja dzisiaj dzwoniłam i potwierdzenia pocztą zostały wysłane w tym tygodniu. Tak więc lada moment dotrą........

jesli dotra hihi
bo mnie to juz kilka razy spotkalo ze ide do sekretiariatu i mowie ze potwierdzenie nie dotarlo i slysze w odpowiedzi "pani pewnie z polski" hihi :evil_lol:

Posted

bongobongo napisał(a):
Aha! Rozumiem, to i tak może być!
Ale jeśli przez telefon potwierdzili przyjęcie, to chyba nie mam co się martwić?

mi potwierdzili przez meila i sie nie martwie :cool1: :lol: :)

Posted

bongobongo napisał(a):

Dokładnie ja, tez wczoraj sie dodzwoniłam i pani w Zk potwierdziła przyjęcie suki i poinformowała że potwierdzenia na psiaki zgłoszone z polski zostały wysłane w poniedziałek .