Savannah Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Asiaczek napisał(a):Może w 2006 r.? Ja wstępnie myślę o Kosicach. Zobaczymy. Pzdr. hmm właściwie czemu nie :) (tylko jeszcze wczesniej zaczne ten ch.sk :wink: ) mam nadzieje przed Kosicami Quote
Savannah Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Asiaczek napisał(a):Savannah - zaczynaj, zaczynaj! Pzdr. zaczne zaczne 8) a przy okazji może skoncze też coś innego 8) :wink: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Jak się uda, to stawiasz Colę! Nie wymigasz się!!!! Pzdr. Quote
Savannah Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Asiaczek napisał(a):Jak się uda, to stawiasz Colę! Nie wymigasz się!!!! Pzdr. z PRZYJEMNOŚCIĄ postawie wtedy Cole :) a jak :wink: zwłaszcza osobie która mnie wspierała w "zdobywaniu" :lol: :wink: :drinking: I nie mam zamiaru nawet się migac :) Pzdr. Quote
sh_maniak Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 długo to trwało, ale zgłoszenie w końcu wysłane :wink: Quote
Asiaczek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 OK. Trzymam za słowo i w odpowiednim czasie się przypomnę. Ah, zimna Cola w upalny dzień, w miłym towarzystwie - to jest to, co tygrysy lubią najbardziej... Pzdr. Quote
staff-ka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Słuchajcie Kochani (Asiaczku ,a takze wszyscy inni) gdyz ....obudzilam sie dopiero teraz :roll: .. czy moglibyście mnie wspomódz ...nie otwiera mi sie strona dotyczaca wystawy w Trencinie ..takze nie mam żadnego info,oprócz sędzich (ten link sie otwiera ..pozostałe ...nie ładuja grafiki czy cuś :evilbat: )... czy jeszcze mozna zglosic ?? ..oplaty itd... bardzo ,bardzo prosze !! Niom i mysle,ze byłoby fajnie ..przejechac z ekipa warszawską :angel: ..niom wyczytałam,ze sie wybieracie ... :D bongobongo ..pomóz i Ty !!!! :drinking: Quote
bongobongo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Staff-ka lepiej późno, niż wcale (he,he) :lol: Posiadam takie informacje (wydrukowane ze strony, widocznie jeszcze wtedy, gdy się otwierała): - III grupa jest w niedzielę, czyli 29.01.2006. - terminy zgłoszeń to: I. do 30.11.2005. II do 15.12. 2005. - OPŁATY: w II terminie to: za pierwszego psa 55 EUR za następnego 50 EUR w dniu wystawy za pierwszego 70 EUR, za następnego 65 EUR. Termin zgłoszenia jest uznany wtedy, gdy pieniądze i tu nie jestem pewna, czy gdy dotrą na konto związku, czy wystarczy, że zostaną wysłane np.: w przypadku I terminu do 30.11. Jest jeszcze napisane, że razem ze zgłoszeniem trzeba przysłać dowód wpłaty. Zgłoszenia przyjmują tylko pocztą!!!!!! Pozdrawiam Quote
Savannah Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Asiaczek napisał(a):OK. Trzymam za słowo i w odpowiednim czasie się przypomnę. Ah, zimna Cola w upalny dzień, w miłym towarzystwie - to jest to, co tygrysy lubią najbardziej... Pzdr. Tak, tygryski to lubią najbardziej :lol: :wink: bongobongo mam nadzieje że uda nam się kiedyś wyruszyc znów na wspólny wyjazd na wystawy :wink: 8) Pzdr Quote
bongobongo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Na pewno, bo fajnie i miło było! :lol: Pozdr. Quote
Jagoodka Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Termin zgłoszenia jest uznany wtedy, gdy pieniądze i tu nie jestem pewna, czy gdy dotrą na konto związku, czy wystarczy, że zostaną wysłane np.: w przypadku I terminu do 30.11. Jest jeszcze napisane, że razem ze zgłoszeniem trzeba przysłać dowód wpłaty. Zgłoszenia przyjmują tylko pocztą!!!!!! Pozdrawiam Ja wysylalam zgloszenie listem wartosciowym i pieniadze wsadzilam do koperty razem ze zgloszeniem :) I jestem ciekawa co z tego wyniknie ... Quote
maga18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Jagoodka'] Termin zgłoszenia jest uznany wtedy, gdy pieniądze i tu nie jestem pewna, czy gdy dotrą na konto związku, czy wystarczy, że zostaną wysłane np.: w przypadku I terminu do 30.11. Jest jeszcze napisane, że razem ze zgłoszeniem trzeba przysłać dowód wpłaty. Zgłoszenia przyjmują tylko pocztą!!!!!! Pozdrawiam Ja wysylalam zgloszenie listem wartosciowym i pieniadze wsadzilam do koperty razem ze zgloszeniem :) I jestem ciekawa co z tego wyniknie ... mysle ze liczy sie data stempla pocztowego... Jagoodka bardzo pomyslowe :D Ile kosztuje taki list wartosciowy? Quote
Elitesse Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Jagoodka'] Termin zgłoszenia jest uznany wtedy, gdy pieniądze i tu nie jestem pewna, czy gdy dotrą na konto związku, czy wystarczy, że zostaną wysłane np.: w przypadku I terminu do 30.11. Jest jeszcze napisane, że razem ze zgłoszeniem trzeba przysłać dowód wpłaty. Zgłoszenia przyjmują tylko pocztą!!!!!! Pozdrawiam Ja wysylalam zgloszenie listem wartosciowym i pieniadze wsadzilam do koperty razem ze zgloszeniem :) I jestem ciekawa co z tego wyniknie ... ja tak zaplacilam za championat i nawet mi dowod wplaty odeslali :D :D :D Quote
Jagoodka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='maga18'] Jagoodka bardzo pomyslowe :D Ile kosztuje taki list wartosciowy? Ja wysłałam list wartościowy i jeszcze dodatkowo priorytetem i zapłaciłam 15,50 :D Quote
maga18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Jagoodka'][quote name='maga18'] Jagoodka bardzo pomyslowe :D Ile kosztuje taki list wartosciowy? Ja wysłałam list wartościowy i jeszcze dodatkowo priorytetem i zapłaciłam 15,50 :D :hmmmm: ale jak to przemyslalam to doszlam do wniosku, ze taka w sumie ryzykowna forma zapłaty... :roll: - nie ma sie potwierdzenia wyslania pieniedzy - nie ma sie pewnosci, ze nikt 'po drodze' nie otworzy koperty - nie wiadomo czy w ZK po otworzeniu pieniadze trafią do kasy oddzialu... :roll: Quote
Savannah Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 masz racje Madzia :) ja tam pozostaje przy bankach itp 8) Quote
Jagoodka Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 maga18 napisał(a): :hmmmm: ale jak to przemyslalam to doszlam do wniosku, ze taka w sumie ryzykowna forma zapłaty... :roll: - nie ma sie potwierdzenia wyslania pieniedzy - nie ma sie pewnosci, ze nikt 'po drodze' nie otworzy koperty - nie wiadomo czy w ZK po otworzeniu pieniadze trafią do kasy oddzialu... :roll: potwierdzenie jak najbardziej mam. Jak wysylasz list wartosciowy dostajesz potwierdzenie jego wyslania z zaznaczeniem jaka jest wartosc listu. Wiec jak taki list nie dojdzie to oczywiscie wszystko zwalasz na poczte polska hihihi :) Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Staff-ka - czy to, co napisała Bongobongo wystarczy, czy dalej grzebać w stronach? pzdr. Quote
didula Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 My tez jeszcze niedostalismy potwierdzenia:( Quote
sh_maniak Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Wiem wiem, ale pytałam z ciekawości :cool3: Quote
Kika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Sprawdzał ktos czy pies jest przyjęty? Drugie pytanie : rezerwujecie jakieś spanko? Quote
Recommended Posts