Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może w 2006 r.? Ja wstępnie myślę o Kosicach. Zobaczymy.
Pzdr.

hmm właściwie czemu nie :) (tylko jeszcze wczesniej zaczne ten ch.sk :wink: ) mam nadzieje przed Kosicami

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak się uda, to stawiasz Colę! Nie wymigasz się!!!!
Pzdr.

z PRZYJEMNOŚCIĄ postawie wtedy Cole :) a jak :wink: zwłaszcza osobie która mnie wspierała w "zdobywaniu" :lol: :wink: :drinking:
I nie mam zamiaru nawet się migac :)
Pzdr.

Posted

Słuchajcie Kochani (Asiaczku ,a takze wszyscy inni) gdyz ....obudzilam sie dopiero teraz :roll: .. czy moglibyście mnie wspomódz ...nie otwiera mi sie strona dotyczaca wystawy w Trencinie ..takze nie mam żadnego info,oprócz sędzich (ten link sie otwiera ..pozostałe ...nie ładuja grafiki czy cuś :evilbat: )... czy jeszcze mozna zglosic ?? ..oplaty itd... bardzo ,bardzo prosze !!

Niom i mysle,ze byłoby fajnie ..przejechac z ekipa warszawską :angel: ..niom wyczytałam,ze sie wybieracie ... :D
bongobongo ..pomóz i Ty !!!!

:drinking:

Posted

Staff-ka lepiej późno, niż wcale (he,he) :lol:
Posiadam takie informacje (wydrukowane ze strony, widocznie jeszcze wtedy, gdy się otwierała):
- III grupa jest w niedzielę, czyli 29.01.2006.
- terminy zgłoszeń to:
I. do 30.11.2005.
II do 15.12. 2005.
- OPŁATY:
w II terminie to:
za pierwszego psa 55 EUR
za następnego 50 EUR
w dniu wystawy za pierwszego 70 EUR, za następnego 65 EUR.

Termin zgłoszenia jest uznany wtedy, gdy pieniądze i tu nie jestem pewna, czy gdy dotrą na konto związku, czy wystarczy, że zostaną wysłane np.: w przypadku I terminu do 30.11.

Jest jeszcze napisane, że razem ze zgłoszeniem trzeba przysłać dowód wpłaty.
Zgłoszenia przyjmują tylko pocztą!!!!!!

Pozdrawiam

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK. Trzymam za słowo i w odpowiednim czasie się przypomnę.
Ah, zimna Cola w upalny dzień, w miłym towarzystwie - to jest to, co tygrysy lubią najbardziej...
Pzdr.

Tak, tygryski to lubią najbardziej :lol: :wink:
bongobongo mam nadzieje że uda nam się kiedyś wyruszyc znów na wspólny wyjazd na wystawy :wink: 8)
Pzdr

Posted

Termin zgłoszenia jest uznany wtedy, gdy pieniądze i tu nie jestem pewna, czy gdy dotrą na konto związku, czy wystarczy, że zostaną wysłane np.: w przypadku I terminu do 30.11.

Pozdrawiam

Ja wysylalam zgloszenie listem wartosciowym i pieniadze wsadzilam do koperty razem ze zgloszeniem :) I jestem ciekawa co z tego wyniknie ...

Posted

[quote name='Jagoodka']

Pozdrawiam

Ja wysylalam zgloszenie listem wartosciowym i pieniadze wsadzilam do koperty razem ze zgloszeniem :) I jestem ciekawa co z tego wyniknie ...

mysle ze liczy sie data stempla pocztowego...
Jagoodka bardzo pomyslowe :D Ile kosztuje taki list wartosciowy?

Posted

[quote name='Jagoodka']

Pozdrawiam

ja tak zaplacilam za championat i nawet mi dowod wplaty odeslali :D :D :D

Posted

[quote name='maga18']
Ja wysłałam list wartościowy i jeszcze dodatkowo priorytetem i zapłaciłam 15,50 :D

Posted

[quote name='Jagoodka'][quote name='maga18']
Ja wysłałam list wartościowy i jeszcze dodatkowo priorytetem i zapłaciłam 15,50 :D

:hmmmm: ale jak to przemyslalam to doszlam do wniosku, ze taka w sumie ryzykowna forma zapłaty... :roll:
- nie ma sie potwierdzenia wyslania pieniedzy
- nie ma sie pewnosci, ze nikt 'po drodze' nie otworzy koperty
- nie wiadomo czy w ZK po otworzeniu pieniadze trafią do kasy oddzialu... :roll:

Posted

maga18 napisał(a):

:hmmmm: ale jak to przemyslalam to doszlam do wniosku, ze taka w sumie ryzykowna forma zapłaty... :roll:
- nie ma sie potwierdzenia wyslania pieniedzy
- nie ma sie pewnosci, ze nikt 'po drodze' nie otworzy koperty
- nie wiadomo czy w ZK po otworzeniu pieniadze trafią do kasy oddzialu... :roll:

potwierdzenie jak najbardziej mam. Jak wysylasz list wartosciowy dostajesz potwierdzenie jego wyslania z zaznaczeniem jaka jest wartosc listu.
Wiec jak taki list nie dojdzie to oczywiscie wszystko zwalasz na poczte polska hihihi :)

• 4 weeks later...