Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wysylalam zgloszenie e-mailem. Dziasiaj z rana mi odpowiedzieli ze nie przyjmuja e-maile i faxem tylko zwykla poczta.bedzie to moja pierwsza wystawa na ktora bede zglaszac poczta. :-?

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja zawsze wszytkie wystawy wysyłam pocztą :lol: :lol:
wysle im dopiero wszytko po niedzieli, bo potwierdzenie przelewu dostane w piątek i chce im już wysłać wszystkie ksera i mieć z głowy :lol:

Tak więć kto z dgm jedzie? przyznawać mi się tu :wink:

Posted

dorotal, mnie też to wkurzyło :evil: Zadzwoniłam sobie do nich i poprosiłam o nr faxu i puśliłam pierwszą stronę. Bezczelnie w połowie wysyłanie przerwano transfer i już. Zadzwoniłam drugi raz i dowiedziałam się, że ani mailem ani faxem nie przyjmują zgłoszeń :o Wysłałam więc wszystko pocztą dziś, listem priorytetowym. Również dziś przelałam pieniędze i mam tylko nadzieję, że wszystko uznają za pierwszy termin i nie każą mi dopłacać. Oj, wtedy bym się zdenerwowała, i to bardzo :evil:
Sh_maniak, to liczysz na to, że nawet zgłoszenie wysłane po niedzieli uznają za wysłane w pierwszym terminie??

Posted

Basia spotykamy sie w ringu??

Nie wiem czy Cię to ucieszy czy nie, ale jednak nie spotkamy się w ringu. Wystawiam owczarka. Katia się temu sędziemu nie podobała, ale twoje kruszynki i owszem, więc możesz śmiało jechać :wink:

Posted

Basiu ja pytałam, ze względu na to, że ja mam mozliwosc dania psów do róznych klas tak, aby sobie nie przeszkadzały ( nie wysłałam przeciez jeszcze papierów), fajnie jakby Polska wygrała u nich, a co :angel:
Basiu ja nie znam tego sedziego :roll: , on czy ona oceniali mnie gdzieś? :roll:

Posted

dorotal napisał(a):
Wysylalam zgloszenie e-mailem. Dziasiaj z rana mi odpowiedzieli ze nie przyjmuja e-maile i faxem tylko zwykla poczta.bedzie to moja pierwsza wystawa na ktora bede zglaszac poczta. :-?

A wiecie co nam zrobili? Wysłałam zgłoszenie na własnym druku, gdzie tylko dane wystawy zmieniam i pół Europy to przyjmuje, a oni mi odesłali (polecony priorytet) ze swoim drukiem.

Nic wiecej nie powiem. 8)

Posted

Kika napisał(a):
dorotal napisał(a):

A wiecie co nam zrobili? Wysłałam zgłoszenie na własnym druku, gdzie tylko dane wystawy zmieniam i pół Europy to przyjmuje, a oni mi odesłali (polecony priorytet) ze swoim drukiem.

Nic wiecej nie powiem. 8)

Podejrzewam, że znajomość języków obcych jest im ... obca. I stąd proszą na "swoim" formularzu.
Pzdr.

Posted

rOOn7 napisał(a):
Chyba tez sie wybiore :]

A ja nie. Bo maluszki będą w najbardziej żywym okresie swojego życia (tfu, tfu, tfu...). I znowu się nie spotkamy. :(
Ale na klubówce będę, a Ty?
Pzdr.

Posted

wiec wlasnie - brakuje nam 1 CAC :lol: jak znam los to ... hehehheeheh
Fajnie maja dwa sezony i tyle - gdy by nie smiesznie mala ilosc wystaw mozna by lotem blyskawicy zrobic CH ;-)
Ale i tak pewnie nie raz zawitamy na slowackie ringi - podoba mi sie tam organizacja, a i blisko jest 8)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zgadza się. CAC-e słowackie możesz zdobyć np. w grudniu 2005 r. i w styczniu 2006 r.
Savannah - żałuj, że nie dojechałaś do Kosic, już byś miała CAC słowacki.
Pzdr.

dziękuje za wyjaśnienie :)