dorotal Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wysylalam zgloszenie e-mailem. Dziasiaj z rana mi odpowiedzieli ze nie przyjmuja e-maile i faxem tylko zwykla poczta.bedzie to moja pierwsza wystawa na ktora bede zglaszac poczta. :-? Quote
sh_maniak Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 a ja zawsze wszytkie wystawy wysyłam pocztą :lol: :lol: wysle im dopiero wszytko po niedzieli, bo potwierdzenie przelewu dostane w piątek i chce im już wysłać wszystkie ksera i mieć z głowy :lol: Tak więć kto z dgm jedzie? przyznawać mi się tu :wink: Quote
basia Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 dorotal, mnie też to wkurzyło :evil: Zadzwoniłam sobie do nich i poprosiłam o nr faxu i puśliłam pierwszą stronę. Bezczelnie w połowie wysyłanie przerwano transfer i już. Zadzwoniłam drugi raz i dowiedziałam się, że ani mailem ani faxem nie przyjmują zgłoszeń :o Wysłałam więc wszystko pocztą dziś, listem priorytetowym. Również dziś przelałam pieniędze i mam tylko nadzieję, że wszystko uznają za pierwszy termin i nie każą mi dopłacać. Oj, wtedy bym się zdenerwowała, i to bardzo :evil: Sh_maniak, to liczysz na to, że nawet zgłoszenie wysłane po niedzieli uznają za wysłane w pierwszym terminie?? Quote
sh_maniak Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Basiu tak mysle bo ja mam opłacone juz kilka dni wczesniej, ale musze poczekac jak dostane dowód wpłaty do reki :wink: Basia spotykamy sie w ringu?? :D Quote
basia Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Basia spotykamy sie w ringu?? Nie wiem czy Cię to ucieszy czy nie, ale jednak nie spotkamy się w ringu. Wystawiam owczarka. Katia się temu sędziemu nie podobała, ale twoje kruszynki i owszem, więc możesz śmiało jechać :wink: Quote
sh_maniak Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Basiu ja pytałam, ze względu na to, że ja mam mozliwosc dania psów do róznych klas tak, aby sobie nie przeszkadzały ( nie wysłałam przeciez jeszcze papierów), fajnie jakby Polska wygrała u nich, a co :angel: Basiu ja nie znam tego sedziego :roll: , on czy ona oceniali mnie gdzieś? :roll: Quote
Kika Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 dorotal napisał(a):Wysylalam zgloszenie e-mailem. Dziasiaj z rana mi odpowiedzieli ze nie przyjmuja e-maile i faxem tylko zwykla poczta.bedzie to moja pierwsza wystawa na ktora bede zglaszac poczta. :-? A wiecie co nam zrobili? Wysłałam zgłoszenie na własnym druku, gdzie tylko dane wystawy zmieniam i pół Europy to przyjmuje, a oni mi odesłali (polecony priorytet) ze swoim drukiem. Nic wiecej nie powiem. 8) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Kika napisał(a):dorotal napisał(a):Wysylalam zgloszenie e-mailem. Dziasiaj z rana mi odpowiedzieli ze nie przyjmuja e-maile i faxem tylko zwykla poczta.bedzie to moja pierwsza wystawa na ktora bede zglaszac poczta. :-? A wiecie co nam zrobili? Wysłałam zgłoszenie na własnym druku, gdzie tylko dane wystawy zmieniam i pół Europy to przyjmuje, a oni mi odesłali (polecony priorytet) ze swoim drukiem. Nic wiecej nie powiem. 8) Podejrzewam, że znajomość języków obcych jest im ... obca. I stąd proszą na "swoim" formularzu. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 rOOn7 napisał(a):Chyba tez sie wybiore :] A ja nie. Bo maluszki będą w najbardziej żywym okresie swojego życia (tfu, tfu, tfu...). I znowu się nie spotkamy. :( Ale na klubówce będę, a Ty? Pzdr. Quote
rOOn7 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Na kubowce obowiazkowo - jesli nie z psiakiem to na 100% jako widz :-) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 rOOn7 napisał(a):Na kubowce obowiazkowo - jesli nie z psiakiem to na 100% jako widz :-) OK. Do zobaczenia. Pzdr. Quote
sh_maniak Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 rOOn7 napisał(a):Chyba tez sie wybiore :] Tak myslałam, ze was spotkam w Trencinie :wink: Quote
rOOn7 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 zgloszenie jeszcze nie wyslane :lol: , brak czasu i do jakiej klasy zdecydowac sie nie moge - pozostaje mi moneta 8) pozdr.. Quote
Savannah Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 sh_maniak napisał(a):No ja tez często losuję :lol: ale losujesz dobrze 8) Trzymam kciuki Martuś za Aśke :wink: Quote
Savannah Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 rOOn7 napisał(a):Chyba tez sie wybiore :] rOOn7 również trzymam kciuki za Draco i Bajke :wink: Niech Polacy pokaża poraz kolejny na co ich stac :) Quote
Savannah Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 ostatni? tam nie ma odstępu czasu, rok i 1 dzień? :wink: Quote
Elitesse Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Savannah napisał(a):ostatni? tam nie ma odstępu czasu, rok i 1 dzień? :wink: na Slowacji CACe musza byc zdobyte w dwoch sezonach - czyli nie ma kreslonego odstepu czasowego :) Quote
Asiaczek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zgadza się. CAC-e słowackie możesz zdobyć np. w grudniu 2005 r. i w styczniu 2006 r. Savannah - żałuj, że nie dojechałaś do Kosic, już byś miała CAC słowacki. Pzdr. Quote
rOOn7 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 wiec wlasnie - brakuje nam 1 CAC :lol: jak znam los to ... hehehheeheh Fajnie maja dwa sezony i tyle - gdy by nie smiesznie mala ilosc wystaw mozna by lotem blyskawicy zrobic CH ;-) Ale i tak pewnie nie raz zawitamy na slowackie ringi - podoba mi sie tam organizacja, a i blisko jest 8) Quote
Savannah Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Asiaczek napisał(a):Zgadza się. CAC-e słowackie możesz zdobyć np. w grudniu 2005 r. i w styczniu 2006 r. Savannah - żałuj, że nie dojechałaś do Kosic, już byś miała CAC słowacki. Pzdr. dziękuje za wyjaśnienie :) Quote
Savannah Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Tak Asiaczku żałuje że nie jechałam :-? ale co się odwlecze to nie uciecze :wink: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Może w 2006 r.? Ja wstępnie myślę o Kosicach. Zobaczymy. Pzdr. Quote
Recommended Posts