warg2003warg Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Też mam taką nadzieję,że cos się w Nitrze dowiem na temat Trencina. Quote
Nitencja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Marcino a wiesz moze cos o obsadzie na INTERRA ?? w Brnie ?? NO wlasnie moze juz cos bedziecie w Nitrze wiedziec :) Quote
Marcino1978 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 kompletnie nic :roll: pol roku nigdzie juz ni ebylem wiec czas nadrobic zaleglosci :wink: Quote
dorotal Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Nitencja napisał(a):Marcino a wiesz moze cos o obsadzie na INTERRA ?? w Brnie ?? NO wlasnie moze juz cos bedziecie w Nitrze wiedziec :)jesli chodzi o wystawe w Brnie 11-12.02.2006 to na mojej stronie w informacjach sa dane o tej wystawie Quote
Nitencja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 dorotal -widzialam(juz mam Twoja strone w ulubionych), ze sa informacje na temat miedzynarodowej wystawy a tam ma byc jeszcze "sweto" terierowcow czyli Interra. Pisalam do Brna to napisali mi ze info ma byc na stronie ( tylko powinno sie pojawic jakies dwa tygodnie temu a jeszcze nie ma ;-) ) i jeszcze pytanko do Marcino a wiesz moze kto u nas na klubie sedziuje ?? Quote
Marcino1978 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 nie wiem ale zaraz pokopie i jak coś znajde dam Ci znać :wink: Quote
Diana14 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 gwiezdny - wysłannik mogłabym prosić o stawke owczarków szkockich długowłosych? Interesują mnie tylko suczki :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Pewnie, proszę : Owczarek Szkocki Długowłosy: PSY: Klasa Pośrednia QUEENLY MIGHTY QUINN OF KASSIOPEIA Klasa Otwarta BARON FROM PRINCE'S DIAN RAMBO GOLD COLL-KONY SORBON DANILO ALKAMI Klasa Championów DOUBLE SCOTH GOLD UNIVERSE GO TO ROCLYNN NOKO BOHEMIA SUKI: Klasa Młodzieży CHARMY KRASNA LOUKA Klasa Pośrednia SILVER DREAM P.S I LOVE YOU Klasa Otwarta BRIDGET MARENGO BOHEMIA SILVER DREAM JUST THE ONLY Klasa Championów DEVIL'S DOLL NOKO BOHEMIA Pozdrawiam, Marta :wink: Quote
Kika Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Kika napisał(a):Nitencja napisał(a):Wiecie juz cos na temat stawki sedziowskiej ?? NIe ukrywam ze mnie kusi by jechac :) Ja wysłałam do nich prośbę o "prihlaskę" może odpowiedzą cosik. Myślę że w Nitrze już cos o Trencinie powinniśmy się dowiedzieć - jak pojedziemy oczywiście. Na pytanie czy już są zgłoszenia - odpowiedzieli : jeszcze nie.I juz :wink: Trzeba czekać niestety. Quote
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Kika napisał(a):Kika napisał(a):Nitencja napisał(a):Wiecie juz cos na temat stawki sedziowskiej ?? NIe ukrywam ze mnie kusi by jechac :) Ja wysłałam do nich prośbę o "prihlaskę" może odpowiedzą cosik. Myślę że w Nitrze już cos o Trencinie powinniśmy się dowiedzieć - jak pojedziemy oczywiście. Na pytanie czy już są zgłoszenia - odpowiedzieli : jeszcze nie.I juz :wink: Trzeba czekać niestety. no nic w takim razie....pozostaje czekac :wink: Quote
Elitesse Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ehh szkoda ze zadnych info jeszcze nie ma :( ciekawa jestem kto sznaucery posedziuje, mam nadzieje ze tym razem wyjazd d Trencina mi wypali choc ze zgloszeniem bede zwlekac do konca bo nie wiem kiedy dyplom Championa przyjdzie - juz miesiac czekam :D Quote
Zeliika Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Przylaczam sie do oczekujacych na informacje o tej wystawie. A jak wyglada dojazd do Trencina? Dobre sa drogi? Pewnie duzo sniegu zima? Quote
Kika Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Elitesse napisał(a):ehh szkoda ze zadnych info jeszcze nie ma :( ciekawa jestem kto sznaucery posedziuje, mam nadzieje ze tym razem wyjazd d Trencina mi wypali choc ze zgloszeniem bede zwlekac do konca bo nie wiem kiedy dyplom Championa przyjdzie - juz miesiac czekam :D Dzwoń do ZG i dzwoń i dzwoń, przypominaj o swoim istnieniu.w końcu doślą.Ja ich tak molestowałam w ubiegłym roku , ale i tak po Poznaniu dopiero przyszedł championat. I tak był sukces- tylko 3 miesiące :wink: Quote
Kika Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Zeliika napisał(a):Przylaczam sie do oczekujacych na informacje o tej wystawie. A jak wyglada dojazd do Trencina? Dobre sa drogi? Pewnie duzo sniegu zima? Ewa zależy oczywiście którędy pojedziesz.W dużej mierze jedzie się autostradą wiodącą do Bratysławy, byle przedrzeć się przez Tatry. Quote
bpolga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Kika zgadzam się z Tobą ZG trzeba molestować w sprawie Chamionatu ,ale 3 miesiące to chyba najkrócej jak sie czeka na "ten papier" ,a od znajomych wiem że to i tak szybko, bo niektórzy czekali nawet i do 5 miesiecy!!! :evil: Chociaż słyszałam że ktoś dostał juz po miesiącu , ale jak to zrobił/a to już tajemnica tej osoby. No cóż ....!!! Quote
Kika Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='bpolga']Kika zgadzam się z Tobą ZG trzeba molestować w sprawie Chamionatu ,ale 3 miesiące to chyba najkrócej jak sie czeka na "ten papier" ,a od znajomych wiem że to i tak szybko, bo niektórzy czekali nawet i do 5 miesiecy!!! :evil: Chociaż słyszałam że ktoś dostał juz po miesiącu , ale jak to zrobił/a to już tajemnica tej osoby. No cóż ....!!! Bardzo dużo zalezy od oddziału na wystawie ktorego zdobedzie sie ten ostatni upragniony wniosek.Jak ociągają sie z wysłaniem sprawozdania z wystawy , to sobie czekamy i czekamy. Jedyną radą będzie, jak oddziały zaczną funkcjonować internetowo i poprzez jakąś wspólną "sieć" przekazywać informacje do ZG,Ale czy to w ogóle kiedykolwiek nastąpi? Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ja też kombinujć, aby może zawitać do Trencina. Ale nie wiem jeszcze, jak będę stała finansowo, no i co z malutkimi baskami. Tak więc, nic tak odległego w przestrzeni nie mogę zaplanować. Kika - oddziały już przesyłają sprawozdania "internetowo"; na pewno nie na papierze. Pzdr. Quote
Zeliika Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 bpolga napisał(a):[ZG trzeba molestować w sprawie Chamionatu ,ale 3 miesiące to chyba najkrócej jak sie czeka Ja czekalam 2 miesiace, bez pospieszania i bez znajomosci, a ostatni wniosek mialam z mdzn z Katowic Quote
Jagoodka Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 A ja czekałam na Taresikowy championacik dokładnie 28 dni też bez znajomości, bez upominania się. Wysłałam wniosek o championat drogą internetową i aż sama się zdziwiłam, że tak szybko przyszedł dyplom. Quote
bongobongo Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ja byłam na tej wystawie rok temu i pojechałabym z przyjemnością w 2006r. aby kontynuować Championat Słowacji. Jeżeli kogoś intersuje stawka z zeszłego roku to proszę pisać. Poproszę o stafkę staffików ( stafordshirre bull terrier) pozdr. Quote
króliczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A Proszę bardzo :D PSY kl.PUPPY. DARKESTOCK FRANSIMO LAD JERREMY RANSIMO BOHEMIA KL.Mł GILL CARRACK IRON BOY FRANSIMO BOHEMIA kl.Poś EGESSI TERCETO JOHN WAYNE Z LODiCE kl.OTWA. DARK CARRACK ENZO CARRACK YATU CARTENBURY SUKI KL.Szcz. JEFFY MISS FRASIMO BOHEMIA KERRI FRASIMO BOHEMIA Kl.Mł. APIS ANOR LAURELIN ARADDIA ANOR LAURELIN ARTEMIS ANOR LAURELIN IN GIRL FRASIMO BOHEMIA Kl.Poś FATIMA CARRACK LADY VOODOO DAFFODIIL YELLOW KL.OTw. DOLLY BUSTER OF CANTERBURY :D Quote
Kika Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Bo to moje drogie od oddziału zależy. Jak ktoś w oddziale jednym palcem na klawiaturze pisze- to mu długo schodzi :wink: i stąd takie opóźnienia :wink: Ja przecież wiem ,że prawie nic się na papierze nie wysyła- plik i poszło.Ale to tzreba przecież przygotować i jak w niektórych oddziałach robią to opieszle , to trwa. Ja myślałam o takim stałym łączu pomiędzy oddziałami- jak Pan XX pisze np. w Zabrzu - to w Warszawie w tym samym momencie już mają.Do tego jeden program ( zreszta taki jest) i dane same wchodzą do odpowiednich miejsc. Ja na takich programach pracuję od kilku lat i to bardzo ułatwia życie, a ile drzew więcej rośnie w lasach dzięki temu. :D Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Bongobongo - zdecydujesz się na Trencin? To juz mamy niezłą grupe, prawda? Kika - dobrze gadasz (o tych drzewach!). pzdr. Quote
Recommended Posts