Jump to content
Dogomania

Porod u Yorka :)

Recommended Posts

Posted

Ja na mojej suni nigdy nie oszczendzałam za dwa tygodnie rodzi , aja byłam już 3 razy u weta daje jej dodatkowe witaminy i wapno nie wspominając że zmieniłam karme na starter z royala. Moje maluszki będą zaszczepione, odrobaczone, dostaną pożądną wyprawke i do tego w cenie jest chip który wet wszczepi na dane przyszłego właściciela. Pieski sprzedam tylko po wszczepieniu chipa i podpisaniu umowy. Paaaaaaaaaaa;)

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Wydaje mi się że za dużo witamin jej podajesz jak jej dajesz karme royal to po co dodatkowo witaminy, przewitaminizowac tez łatwo idzie suczke.

Popieram - zbyt wiele tego. Starter sam w sobie ma wszystkie składniki.

Posted

O rany. Ja myślałam że maluszek jest martwy jak go tak wyciągali, że mu się nic nie stało. Jeju nigdy nie widziałam pododu zwierzaków i chyba już nie chce widzieć jak tak się męczą:-(

Posted

koregra napisał(a):
O rany. Ja myślałam że maluszek jest martwy jak go tak wyciągali, że mu się nic nie stało. Jeju nigdy nie widziałam pododu zwierzaków i chyba już nie chce widzieć jak tak się męczą:-(

Niesamowite to jak takie maleństwo złapac i nie uszkodzić. Mam nadzieje że kiedys w przyszłości moja Ibi nie będzie miała takich problemów

Guest Agata_B
Posted

Jeja :(
Ja byłam w 100% pewna ze ten wyciągany malec nie będzie żył.
Ta kobieta która go wyciągała przecież tak mocno ciągła... :shake:

Posted

Yorkie napisał(a):
Jeja :(
Ja byłam w 100% pewna ze ten wyciągany malec nie będzie żył.
Ta kobieta która go wyciągała przecież tak mocno ciągła... :shake:

Hmm.. mi te ręcee wyglądają na męskie.. Zdecydowanie!

Posted

Wiecie macie racie , musze zwrucić się do drugiego weta o pomoc ,może faktycznie daje zadużo witamin?? Ktoś się pytał - moje maleństwa nie będą miały papierów( jednak wszystko dla nich).

Posted

ladyyork napisał(a):
U mnie się sunia właśnie szczeni narazie 2 pieski żywe:multi: i 1 sunia martwa:placz:. Robie zdięcia więc puszcze potem na forum te maluszki

Ojej szkoda ze jedna malenka martwa :-( Trzymam kciuki za reszte!!

Guest Agata_B
Posted

Trzymam kciuki :)
Przykro mi z powodu suni :-(
Informuj nas co z resztą maluchów.

Posted

:multi::multi:Gratuluje maluszkow Rosnijcie kruszynki zdrowo Gratuluje Tylko uwazaj teraz na nie i mamuske to sa yorki delikatne psiaczki.Jka ja kocham takie maluszki yorusiow... :multi::multi::multi:Gratuluje Lady york:lol::multi::multi: