arima Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Gonia a ja bym chciała zgłosić leona i niufka. Wiesz może czy będą sędziowane o innych godzinach czy o tej samej? :x Quote
Gonia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wiesz,trudno mi powiedzieć o jakich godzinach będą sędziowane poszczególne rasy.Cały czas przyjmujemy zgłoszenia i trudno przewidzieć ile psów w poszczególnych rasach będzie zgłoszonych?Jak skończymy przyjmowanie,wtedy będzie można w przybliżeniu określić godzinę :D Quote
Iwa-R Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Gonia.... możesz zerknąć ile Chowków jst już zgłodzonych? I ile w młodzieży? (jeśli mogę prosić o takie szczegóły :wink: ) Quote
Gonia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Qrczę dziewczyny nie wiem!Nie mam zgłoszeń w domu.Poza tym zgłoszenia cały czas napływają,więc po co mam podawać ilość,jak to się w każdej chwili zmienia?To może wiedzieć tylko Marzenka,bo ona układa plan sędziowania,a ten też jest zależny od ilości zgłoszonych psów w danej rasie :D Chętnie bym wam odpowiedziała,ale nie umiem :o Quote
Gośka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 My też się już zgłosiliśmy. Wysłałam formularzem elektronicznym, czy powinnam dostać potwierdzenie zwrotne? Bo nie dostałam. Quote
:) Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Gośka napisał(a):My też się już zgłosiliśmy. Wysłałam formularzem elektronicznym, czy powinnam dostać potwierdzenie zwrotne? Bo nie dostałam. Ja teznie dostalam :roll: Quote
Iwa-R Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ale ja nie mówię, że musisz sprawdzać, poza tym, nie mówię, że musisz zrobić to natychmiast. Jestem cierpliwa, więc poczekam. Quote
arima Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 To ja mam ogromną prośbe do Marzenki :modla: Chciałabym jechać ale z niufami i leonami, a jeśli będą o tej samej godzinie to nie ma sensu :x Można by to tak ułożyć, żeby były o innej??? A Marzenka wogóle tu zagląda? :roll: Quote
Gonia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Pisałam już wcześniej,że Marzenka ma córeczkę w szpitalu,więc musicie się uzbroić w cierpliwość :) Quote
arima Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 To ja poczekam ze zgłoszeniem do czasu powrotu Marzenki :) Quote
szorka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Trzeba wrócić kilka topików do tyłu i zobaczyć plan sędziowania ,wtedy zobaczycie jakie są założenia sędziowania .Marzena je podawała . Quote
arima Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Szorka nie ma przecież podanej ilości psów, więc co mi to daje? :x Quote
Asiaczek Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 A jak tam córka Marzenki? My tu wszyscy trzymamy kciuki, ale czy one cos pomagają? Szorka, Gonia - przekażcie nasze dobre mysli Marzenie. Pzdr. Quote
Gonia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 OK.przekażę!Dzięki w imieniu Marzenki!Wasze kciuki pomagają,ale na efekty trzeba jeszcze chwilkę poczekać :) Quote
Gonia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 koriat-zumis@zkwp-legionowo.pl na ten adres możecie przesyłać zgłoszenia,tu też dostaniecie odpowiedż na wiele pytań.Proszę tylko nie zadręczajcie Izy,ona ma dużo pracy :D Quote
GUCIA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Na ten adresik możecie przesyłać zgłoszenia. koriat-zumis@zkwp-legionowo.pl Iza przyjmuje zgłoszenia z grupy 1 , 3 ,4 ,6 , 8 ,10. tkacz@zkwp-legionowo.pl Marzena przyjmuje zgłoszenia z grupy 2 ,5 , 7 , 9 . Quote
Gonia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Gucia dzięki za pomoc,coś mi dzisiaj nie idzie :( Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Gonia napisał(a):Gucia dzięki za pomoc,coś mi dzisiaj nie idzie :( Może za ostre tempo pracy. Zwolnij trochę, a zobaczysz, że będzie zdecydowanie lepiej. Pzdr. Quote
GUCIA Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Asiaczek napisał(a):Gonia napisał(a):Gucia dzięki za pomoc,coś mi dzisiaj nie idzie :( Może za ostre tempo pracy. Zwolnij trochę, a zobaczysz, że będzie zdecydowanie lepiej. Pzdr. Gonia jest bardzo opiekuńczą mamką ,matką itp.... i czasami zapomina położyć się spać i wtedy zgrzewają jej się styki :lol: :lol: ale mi dokopie :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 ha, ha, ha! Czyli rzeczywiście Gonia musi zwolnic tempo, bo na styki to trzeba uważać! Gucia - w razie co - masz przecież dobre chęci - basiaczki Cię obronią! Pzdr. Quote
Gonia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Asiaczku,masz rację.Trochę dużo ostatnio się dzieje.Mam nadzieję,że odsapnę niedługo :lol: Quote
Gonia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Gucia nie mam siły Ci dokopać,poza tym za co?Ledwie dyszę,a szczunki znowu się drą,głodomory jedne! :lol: Quote
Polna Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 ja dziś lub jutro wyśle zgłoszenie, ale chyba faxem :P 8) Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Gonia napisał(a):Gucia nie mam siły Ci dokopać,poza tym za co?Ledwie dyszę,a szczunki znowu się drą,głodomory jedne! :lol: Ha, ha, ha! Sama chciałaś! Pzdr. Quote
Recommended Posts