Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ohohohooo :D to ja tak szybko... :P
wczoraj przefaksowalam zgloszeniei rodowod.. czy mam teraz do Was zadzwonic i upewnic sie czy dotarlo? ;)

zglaszalam labradorke w kl.mlodziezy:
IGUANA Kwiat Morza

Posted

To tak raz na przyszłość!Zawsze sprawdzaj telefonicznie czy faks przeszedł!Najprościej zgłaszam tak:robię ksero rodowodu,piszę ołówkiem na górze klasę do jakiej zgłaszam i nie muszę wypełniać zgłoszenia.Co do faksu to niestety jest zawodny,dostajemy puste kartki(może ktoś odwrotnie włożył?),nieczytelne(stary sprzęt,stara kalka w nadawczym),albo brakuje w nim pkr-u,rejestracji itd,itp.....Drugi sposób:wiele oddziałów ma swoje strony w internecie,a na nich formularz elektroniczny,wypełniasz,wysyłasz i z automatu dostajesz maila potwierdzającego.Adresy tych stron znajdziesz na stronie ZG.Nie pozostaje Ci nic innego jak zadzwonić w poniedziałek między 9-13-tą do oddziału,lub w czwartek 18-20.Potwierdzenie od nas dostaniesz na ok tydzień przed wystawą,jeśli opłaciłaś w terminie,także numer startowy i kartkę na katalog.Jeśli nie zrobisz opłaty w terminie,to też dostaniesz potwierdzenie,ale musisz przyjechać wcześniej,zgłosić się do sekretariatu,opłacić i tam dostaniesz numer i katalog :D

Posted

Na liście sędziowania widzę jedno niedopatrzenie, Pan Tomasz Borkowski będzie wyrażał opinię o jeszcze jednej rasie, mianowicie o Welsh Springer Spanielce - Britcie z Ostraty - vel Tonince ( oczywiście pod warunkiem, że uda mi się w poniedziałek odebrać rodowód po nostryfikacji.

Posted

Witam wszystkich
Chciałabym przyłączyć się do prośby mojej poprzedniczki: czy udałoby się zrobić prezent mikołajkowy dla naszych małych szeltusiów, żeby choć raz były oceniane wcześniej? Wiem, że owczarki szetlandzkie są na "o", ale nie będzie nas zbyt wiele zgłoszonych i bylibyśmy bardzo wdzięczni organizatorom za przestawienie kolejności oceniania. :D Byłaby to miła odmiana po wielu innych wystawach, gdzie byliśmy prawie na końcu...
Z góry dziękuję!!! :lol: I do zobaczenia.

Grażka

Posted

Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku z córcią! Pozdrów Marzenkę i jej córkę od nas, życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! :P

Grażka

Posted

Nic mi nie wiadomo o zmianie sędziów!Ale życie jest życiem...więc na 100% nic nie jest tak naprawdę pewne.Do tej pory żaden sędzia nie odwołał przyjazdu :D

Posted

Do konkurencji Młody Prezenter zgłasza się dziecko w sekretariacie wystawy. Nie potrzeba nic wypełniać,tylko podać imię i nazwisko i grupę wiekową :D

Posted

Do konkurencji Młody Prezenter zgłasza się dziecko w sekretariacie wystawy. Nie potrzeba nic wypełniać,tylko podać imię i nazwisko i grupę wiekową

Czyli mam rozumiec, ze na miejscu wszystko?

Posted

Sorki AJRISZ :modla: Mam nadzieję że wybaczysz blondynce,która ma nieprzespane 4 noce,za sobą ciężki poród DUMECZKI i rozwrzeszczane,glamiące szczenki :D

Posted

Mam nadzieję że wybaczysz blondynce,która ma nieprzespane 4 noce,za sobą ciężki poród DUMECZKI i rozwrzeszczane,glamiące szczenki

Wybaczam :lol:

Gratuluje szczeniat!

Posted

Gonia napisał(a):
Planem sędziowania zajmuje się Marzenka.Niestety jej córeczka jest w szpitalu,a mama z nią,więc chwilowo Wasze pytanie zostanie bez odpowiedzi.

Goniu, bardzo proszę o przekazanie słów otuchy Marzence i ode mnie.

Gonia, czy można wysłać do Ciebie maila ze zgłoszeniem i pozostałymi papierami?

Posted

Tak możesz przesłać zgłoszenie do mnie.W środę podam jeszcze dwa adresy na które będzie można przesyłać zgłoszenia.Pamiętajcie też o zgłoszeniu elektronicznym na naszej stronie :D