Gonia Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Olivka napisał(a):Goniu! Wczoraj wysłałam pocztą elektroniczną zgłoszenia moich suczek i wiesz nie dostałam potwierdzenia zwrotnego na mój mail. Czy powinnam telefonicznie upewnić się , czy zgłoszenie doszło, czy oddział odpowiada w dni urzędowania ? Bardzo mi zależy na tej wystawie z uwagi na sędzinę w sznaucerkach. :DZadzwoń dzisiaj po 16-ej do oddziału,będę tam to sprawdzę :D Quote
Olivka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Goniu , a kogo poprosić do telefonu? GONIĘ? :) Quote
Gonia Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Pewnie,na pewno nie pomylą się ,jestem jedna :lol: Tak serio,to na imię mam Małgorzata :lol: Quote
Iwa-R Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 To może o mnie też zapytaj, bo wysłałam mailem zdjęcie rodowodu, które mogło być odrobinkę nieczytelne. Jeśli jest nieczytelne mgę dosłać faxem razem z wpłatą :) I jeszcze jedno.... może jedzie na wystawę ktoś z Poznania i miałby trochę wolnego miejsca? Quote
joanna Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 A ja mam prośbę do organizatorów. Czy układając plan sędziowania mogliby umieścić szetlandy gdzieś na początku. Na wszystkich wystawach w tym roku na których byłam mieliśmy wątpliwą przyjemność wchodzenia na ring jako ostatnia lub przedostatnia rasa. Nie powiem jest to trochę meczące. Quote
joanna Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Niestety, w przyszłości chyba będę musiała sobie zafundować Australijczyka. :D Quote
Zeliika Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Wiem cos o tym, bo sama mam psa rasy na "r" - zawsze ocenianej na koncu. Ale mi to akurat w wiekszosci wypadkow pasuje - mam czas, zeby dojechac na wystawe bez noclegu. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Carbonara']Gonia nie gniewaj się - troszkę Cie wyreczę :oops: :D Tak wyglada hala z lotu ptaka: A to krótki opis: Nowy Dwór Mazowiecki posiada nowoczesną halą widowiskowo-sportową. Jej powierzchnia to 32x46m, wysokość 13,5m. W poprzek hali mieszczą się trzy boiska treningowe do siatkówki, dwa do koszykówki i tenisa ziemnego. Pojemność widowni wynosi 1200 osób. Pozdrawiam Tak. To jest dokładnie ta hala, na której odbyła się wystawa klubowa V grupy w 2004 r. Poznaję!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Też jestem za tym, aby ringi i miejsce wokól ringów były większe kosztem miejsc siedzących. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Asiaczek napisał(a):Też jestem za tym, aby ringi i miejsce wokól ringów były większe kosztem miejsc siedzących. Pzdr. Również jestem za! W końcu to psiaki są najważniejsze :wink: Ponawiam pytanie..... czy jedzie ktoś z Poznania? Nawet jeśli nie ma miejsca, proszę się odezwać, możliwe, że załatwię autko i pojadę swoim. Nie jestem jednak obeznana jeśli chodzi o dłuższe trasy, i milej by mi było "doczepić się" do kogoś :wink: My jedziemy w sobotę. Quote
Musiałek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [/code]Niestety, w przyszłości chyba będę musiała sobie zafundować Australijczyka. [/quote] Joasiu to dobry pomysł :) do zobaczenia w Legionowie - na pewno poczekam na was :) Quote
Iwa-R Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Przeklejam prośbę użytkowniczki innego forum. Po ostatnich "problemach" (patrz "układy i układziki" czytaj bałaganiara w oddziale) wysłałam już zgłoszenia poleconym Niestety grupy IX i IV idą 1-wsza wymieniona w sobotę, 2-ga w niedzielę. W związku z tym mam pytanko do ludzi z Warszawy, którzy będą się wybierali do Nowego Dworu w sobotę, czy ew. istniałaby możliwość podrzucenia mnie i małego Shih Tzu do W-wy w okolice Saskiej Kępy??? Będę wdzięczna za pomoc Quote
Asiaczek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Iwa-R - pogadaj z Agabass. Może się zgodzi. Pzdr. Quote
Birma Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Witam, a ja znowu z banalnym :oops: pewnie pytaniem... chodzi o wypelnianie zgloszenia :) wiec...co mam wpisac w rubryce TYTUŁY? :oops: z gory dziekuje za odpowiedź ;) :) Quote
Iwa-R Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A piesek jakieś tytuły posiada? Np. Mł.Ch.Pl? Ch.Pl? Jeśli tak, to to wpisujesz (chyba), jeśli jednak Twój piesek tytułów nie ma, to zostawiasz wolne miejsce. Quote
Birma Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 yhym... i wszyyyyyystko jasne :D ;) dziekuje :D Quote
Amelia23 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja jadę do Nowego Dworu w roli obserwatora i kibica :D . Muszę zobaczyć jak wyglądają wystawy od strony "technicznej", bo my zaczynamy naszą przygodę od przyszłego roku :B-fly: . Już się nie mogę doczekać! Quote
iwonka_ Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja się tez wybieram z moim małym sznapciem, ale mam tremą, bo jeszce sznapcia nie występowała Quote
zakla Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja bede z pewnoscia w niedziele przy lowcarkach australijskich i moze bede wystawiac szetlanda, ale to jeszcze sie wlascicielka zastanawia;) Quote
Iwa-R Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A czy ktoś we, czy parking obok hali jest płatny, jeśli tak, to ile? Quote
Birma Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ostatnio parking kosztowal 10zl :) ale jak bedzie tym razem to nie wiem.. ;) moze Gonia, Marzenka albo Szorka maja juz wiadomosci na ten temat :P ;) Quote
Gonia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Birma napisał(a):ostatnio parking kosztowal 10zl :) ale jak bedzie tym razem to nie wiem.. ;) moze Gonia, Marzenka albo Szorka maja juz wiadomosci na ten temat :P ;)I tak będzie tym razem :D Quote
Asiaczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 No proszę. Dziś pytanie, dziś odpowiedź. Niesamowite! Dzięki. Pzdr. Quote
Gonia Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Eeeeeeeeee,ASIACZKU,normalka.Nie ma za co dziękować :oops: Wszak wystawy są dla wystawców,a my też.Dzięki Wam, udaje nam się ułatwić też sobie pracę ku zadowoleniu(mam nadzieję)obu stron :D Quote
Recommended Posts