Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olivka napisał(a):
Goniu!

Wczoraj wysłałam pocztą elektroniczną zgłoszenia moich suczek i wiesz nie dostałam potwierdzenia zwrotnego na mój mail.
Czy powinnam telefonicznie upewnić się , czy zgłoszenie doszło, czy oddział odpowiada w dni urzędowania ?
Bardzo mi zależy na tej wystawie z uwagi na sędzinę w sznaucerkach. :D
Zadzwoń dzisiaj po 16-ej do oddziału,będę tam to sprawdzę :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może o mnie też zapytaj, bo wysłałam mailem zdjęcie rodowodu, które mogło być odrobinkę nieczytelne. Jeśli jest nieczytelne mgę dosłać faxem razem z wpłatą :)

I jeszcze jedno.... może jedzie na wystawę ktoś z Poznania i miałby trochę wolnego miejsca?

Posted

A ja mam prośbę do organizatorów. Czy układając plan sędziowania mogliby umieścić szetlandy gdzieś na początku. Na wszystkich wystawach w tym roku na których byłam mieliśmy wątpliwą przyjemność wchodzenia na ring jako ostatnia lub przedostatnia rasa. Nie powiem jest to trochę meczące.

Posted

[quote name='Carbonara']Gonia nie gniewaj się - troszkę Cie wyreczę :oops: :D
Tak wyglada hala z lotu ptaka:

A to krótki opis:

Nowy Dwór Mazowiecki posiada nowoczesną halą widowiskowo-sportową. Jej powierzchnia to 32x46m, wysokość 13,5m. W poprzek hali mieszczą się trzy boiska treningowe do siatkówki, dwa do koszykówki i tenisa ziemnego. Pojemność widowni wynosi 1200 osób.

Pozdrawiam
Tak. To jest dokładnie ta hala, na której odbyła się wystawa klubowa V grupy w 2004 r. Poznaję!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Też jestem za tym, aby ringi i miejsce wokól ringów były większe kosztem miejsc siedzących.
Pzdr.

Również jestem za!

W końcu to psiaki są najważniejsze :wink:

Ponawiam pytanie..... czy jedzie ktoś z Poznania?
Nawet jeśli nie ma miejsca, proszę się odezwać, możliwe, że załatwię autko i pojadę swoim. Nie jestem jednak obeznana jeśli chodzi o dłuższe trasy, i milej by mi było "doczepić się" do kogoś :wink:
My jedziemy w sobotę.

Posted

Przeklejam prośbę użytkowniczki innego forum.

Po ostatnich "problemach" (patrz "układy i układziki" czytaj bałaganiara w oddziale) wysłałam już zgłoszenia poleconym

Niestety grupy IX i IV idą 1-wsza wymieniona w sobotę, 2-ga w niedzielę. W związku z tym mam pytanko do ludzi z Warszawy, którzy będą się wybierali do Nowego Dworu w sobotę, czy ew. istniałaby możliwość podrzucenia mnie i małego Shih Tzu do W-wy w okolice Saskiej Kępy???
Będę wdzięczna za pomoc

Posted

Witam,
a ja znowu z banalnym :oops: pewnie pytaniem...
chodzi o wypelnianie zgloszenia :)
wiec...co mam wpisac w rubryce TYTUŁY? :oops:

z gory dziekuje za odpowiedź ;) :)

Posted

A piesek jakieś tytuły posiada? Np. Mł.Ch.Pl? Ch.Pl?

Jeśli tak, to to wpisujesz (chyba), jeśli jednak Twój piesek tytułów nie ma, to zostawiasz wolne miejsce.

Posted

Ja jadę do Nowego Dworu w roli obserwatora i kibica :D . Muszę zobaczyć jak wyglądają wystawy od strony "technicznej", bo my zaczynamy naszą przygodę od przyszłego roku :B-fly: . Już się nie mogę doczekać!

Posted

ostatnio parking kosztowal 10zl :)
ale jak bedzie tym razem to nie wiem.. ;)
moze Gonia, Marzenka albo Szorka maja juz wiadomosci na ten temat :P ;)

Posted

Birma napisał(a):
ostatnio parking kosztowal 10zl :)
ale jak bedzie tym razem to nie wiem.. ;)
moze Gonia, Marzenka albo Szorka maja juz wiadomosci na ten temat :P ;)
I tak będzie tym razem :D

Posted

Eeeeeeeeee,ASIACZKU,normalka.Nie ma za co dziękować :oops: Wszak wystawy są dla wystawców,a my też.Dzięki Wam, udaje nam się ułatwić też sobie pracę ku zadowoleniu(mam nadzieję)obu stron :D