Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam pytanie: czy skoro jest wiosenna w Nowym Dworze, to znaczy, ze zimowej nie będzie? No i kiedy będzie znana obsada sedziowska na tę wiosenną wystawę?

Posted

Kochani ,zrezygnowaliśmy z wystawy zimiwej ,ponieważ taka była prośba oddziału w Wałbrzychu. Warszawa przeniosła wystawę międzynarodową na lipiec tak że zrobił się nowy termin niewykorzystany. Wszysto co dotyczy wystawy kwietniowej zostanie umieszczone po 17 grudnia 2005.Zostanie założony nowy topik , gdzie na bieżąco będziecie Państwo informowani o sprawach dotyczących wystawy 8 i 9 kwietnia 2006.

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
ja niewiedziałam, żę jest wiosenna zamiast zimowej ww.zkwp.pl ma nie świeże info, gdybym tu nie wyszła to bym się ni skapnela, dzieki za sprowadzenie mnie na ziemie.Choć to nawet lepiej bo mniej czekania :D..
To świetnie. Jeszcz jedna wiosenna wystawa. Ja też dopiero tu sie zorientowałam

Posted

Spokojnych, pogodnych i radosnych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku, dalszej wspaniałej organizacji i sympatycznej atmosfery na wystawach, ślę Państwu, wraz z podziękowaniami za miłe wspomnienia, z dwóch organizowanych przez Państwa oddział, w których miałam przyjemność uczestniczyć

Nic dodać, nic ująć!!!

Jeszcze raz dziękuję w imieniu wszystkich szetlandów i ich właścicieli! Mam nadzieję, że kolejna wystawa będzie jeszcze bardziej udana i nie będziemy mieli na ringu kolejnych niespodzianek, czego wszystkim życzę!!! :D

Posted

I tym sposobem grudniowa (ja wolę nazywać tę wystawę ZIMOWA) przeszła do historii. Wystawa zaliczona zarówno przez organizatorów, jak i wystawców; zdjęcia na stronie już są. Teraz tylko czekać na rozliczenie wystawy w ZG i odbierać championaty!!!
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Zgodnie z obietnica, wstawiam kilka zdjęć z wystawy w NDM - basenji.

Tak prezentował się DOUBLE VINNY Dream od Africa (Dablik):

A oto Abotere's ADUNBI (Gusio-pręgusio):

A oto IT'S RAINING MAN Ypsylon (trikolor) i Abotere's ADUNBI (Gusio-pręgusio) w porównaniu o tytuł NPwR:

I PEPSI COLA Ypsylon - NSwR:

Pzdr. - cdn.

Posted

DOUBLE VINNY Dream of Africa (Zwyc. Młodzieży) i Abotere's ADUNBI (NPwR) - w porównaniu o Zwyc. Rasy:

PAKANYA Liwang (Zwyc. Młodzieży) i PEPSI COLA Ypsylon - w porównaniu o Zwyc. Rasy:

Stawka 4 psów w porównaniu o Zwyc. Rasy:
DOUBLE VINNY Dream od Afruca - Zwyc. Młodzieży pies
Abotere's ADUNBI - NPwR
PAKANYA Liwang - Zwyc. Młodzieży suka
PEPSI COLA Ypsylon - NSwR

I finał!

Dziękuje Donya za zdjęcia!:calus:
Pzdr.

Posted

Ja zawsze staram się być w białej bluzce/sweterku itp. Dla Agabass to była druga wystawa i drugi raz była w białej bluzce.
Co do innych - nie mam pojęcia; tak się złożyło.
Pzdr.

Posted

Fotki ładne - ale psiska ślicznie się prezentują, więc jakby mogło być inaczej?!

Gratulacje dla fotografki!!! To sztuka zrobić tak dobre zdjęcia!!!:multi:

Ale faktycznie, wyglądacie, jakbyście się umówiły na biel.... ;)