KORONA Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ja również przyłączam się do podziękowań i serdecznych życzeń... :angel: :angel: :) :angel: Quote
mar Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 A ja mam pytanie: czy skoro jest wiosenna w Nowym Dworze, to znaczy, ze zimowej nie będzie? No i kiedy będzie znana obsada sedziowska na tę wiosenną wystawę? Quote
Draczyn Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Asiaczek napisał(a):O, jakie pięknotki! Pzdr.Ale z Ciebie Asiaczek ranny ptaszek. Gdzie te pięknotki????????? Quote
szorka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Kochani ,zrezygnowaliśmy z wystawy zimiwej ,ponieważ taka była prośba oddziału w Wałbrzychu. Warszawa przeniosła wystawę międzynarodową na lipiec tak że zrobił się nowy termin niewykorzystany. Wszysto co dotyczy wystawy kwietniowej zostanie umieszczone po 17 grudnia 2005.Zostanie założony nowy topik , gdzie na bieżąco będziecie Państwo informowani o sprawach dotyczących wystawy 8 i 9 kwietnia 2006. Quote
orsini Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Wow!!! dobrze czytam??? w Legionowie bedzie krajowka na wiosne????? :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
dorotal Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Taka data byla w katalogu i taka jest u nich na stronie 8-9.04.2006 Quote
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 ja niewiedziałam, żę jest wiosenna zamiast zimowej ww.zkwp.pl ma nie świeże info, gdybym tu nie wyszła to bym się ni skapnela, dzieki za sprowadzenie mnie na ziemie.Choć to nawet lepiej bo mniej czekania :D.. Quote
Draczyn Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 PUENTA imszar napisał(a):ja niewiedziałam, żę jest wiosenna zamiast zimowej ww.zkwp.pl ma nie świeże info, gdybym tu nie wyszła to bym się ni skapnela, dzieki za sprowadzenie mnie na ziemie.Choć to nawet lepiej bo mniej czekania :D..To świetnie. Jeszcz jedna wiosenna wystawa. Ja też dopiero tu sie zorientowałam Quote
Agasia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No i sa juz piekne zdjecia i wyniki finalow na stronie! Wielkie wielkie wielkie brawa dla oddzialu legionowskiego! :drinking: Quote
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ja także gratuluję, właśnie widziałam zdjęcia z finałów, choć bardzo lubię oglądać te takie zwykłe robione w różych rasach Quote
Gra Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Spokojnych, pogodnych i radosnych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku, dalszej wspaniałej organizacji i sympatycznej atmosfery na wystawach, ślę Państwu, wraz z podziękowaniami za miłe wspomnienia, z dwóch organizowanych przez Państwa oddział, w których miałam przyjemność uczestniczyć Nic dodać, nic ująć!!! Jeszcze raz dziękuję w imieniu wszystkich szetlandów i ich właścicieli! Mam nadzieję, że kolejna wystawa będzie jeszcze bardziej udana i nie będziemy mieli na ringu kolejnych niespodzianek, czego wszystkim życzę!!! :D Quote
Asiaczek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 I tym sposobem grudniowa (ja wolę nazywać tę wystawę ZIMOWA) przeszła do historii. Wystawa zaliczona zarówno przez organizatorów, jak i wystawców; zdjęcia na stronie już są. Teraz tylko czekać na rozliczenie wystawy w ZG i odbierać championaty!!! Pzdr. Quote
mar Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 szorka napisał(a):Wszysto co dotyczy wystawy kwietniowej zostanie umieszczone po 17 grudnia 2005. :question: Quote
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 hehe..wiem pewnie comasz na mysli..ja tez byłam na stronie :P Quote
Asiaczek Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Mam trochę zdjęć basenji z tej wystawy. Jak mi sie uda, to postaram się jeszcze dzisiaj je wstawić. Pzdr. Quote
PUENTA imszar Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 No Asiaczek ja bardzo chętnie obejrzę Basenji :] Quote
Asiaczek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Zgodnie z obietnica, wstawiam kilka zdjęć z wystawy w NDM - basenji. Tak prezentował się DOUBLE VINNY Dream od Africa (Dablik): A oto Abotere's ADUNBI (Gusio-pręgusio): A oto IT'S RAINING MAN Ypsylon (trikolor) i Abotere's ADUNBI (Gusio-pręgusio) w porównaniu o tytuł NPwR: I PEPSI COLA Ypsylon - NSwR: Pzdr. - cdn. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 DOUBLE VINNY Dream of Africa (Zwyc. Młodzieży) i Abotere's ADUNBI (NPwR) - w porównaniu o Zwyc. Rasy: PAKANYA Liwang (Zwyc. Młodzieży) i PEPSI COLA Ypsylon - w porównaniu o Zwyc. Rasy: Stawka 4 psów w porównaniu o Zwyc. Rasy: DOUBLE VINNY Dream od Afruca - Zwyc. Młodzieży pies Abotere's ADUNBI - NPwR PAKANYA Liwang - Zwyc. Młodzieży suka PEPSI COLA Ypsylon - NSwR I finał! Dziękuje Donya za zdjęcia!:calus: Pzdr. Quote
AiMiN Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Hej Dziewczyny, a Wy tam tak obowiązkowo w tych białych bluzkach byłyście? Quote
Asiaczek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ja zawsze staram się być w białej bluzce/sweterku itp. Dla Agabass to była druga wystawa i drugi raz była w białej bluzce. Co do innych - nie mam pojęcia; tak się złożyło. Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Asiaczku supe fotki :multi: :multi: :multi: te w ruchu sa najfajniejsze ! Quote
Asiaczek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Fotki robiła Donya i to Jej należą się podzkękowania!:klacz: Pzdr. Quote
Gra Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Fotki ładne - ale psiska ślicznie się prezentują, więc jakby mogło być inaczej?! Gratulacje dla fotografki!!! To sztuka zrobić tak dobre zdjęcia!!!:multi: Ale faktycznie, wyglądacie, jakbyście się umówiły na biel.... ;) Quote
Recommended Posts