Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja po moim debiucie, i w sheltie:
wo, 1/1, NSzwR
Aussie:
wo, 1/2, NSzwR
PRT:
NPwR, CWC, 1/1, dosk:)
W mlodym prezentezre chcialam brac udzial do poki nie poznalam p.Supronowicz...Od razu mi sie odechcialo :evilbat:

Posted

Wiesz, bycie sedziowzanym na jednej wystawie dwa razy przez te sedzine zupelnie mi wystarczylo... 8)
Ale i tak z debiutu jestem zadowolona, chociaz straaaasznie mnie bola nogi, bo bylismy od poczzatku, do konca, mimo ze na konkurencjach finalowych zaden z trzech psiakow nic nie wywalczyl, no ale mowi sie trudno ;)

Posted

MOPSY:

PSY
*kl. mł.
Sasquehanna NOT BAD BOY

*kl.p
CYPIS Mopsi Raj
WIGOR z Kożuszek

SUKI
*kl. mł.
BETA Mali-Box
BRENA Psia Frajda
BRENDI Psia Frajda
Oasis-Dog FATIMA

*kl. p
DIANA z Rodu Magdomichy
FIONA POMARSZCZONY CZAR Mira Canis

*kl. o
DACZIS w Rodu Magdomichy
LAURA Sympatia.

Pzdr.

Posted

Foxterier Krótkowłosy
PSY
*kl.p
BAD REPUTATION Czeczuga

*kl. o
DANCER IN THE MOONLIGHT Czeczuga
HAPPY TIME Kawalkada

*kl. ch
DON DIEGO Czeczuga
Wolfheart HIROYA

SUKI
*kl. sz
DALIA z Piaszczystych Pól

*kl. mł.
ESKA z Kozienic

* kl. p
Hurikan Slovakia JASSIKA

*kl. o
ALFA Leśne Bezdroża
KRAKOWIANKA Kawalkada

Foxterier Szorstkowłosy

PSY
*kl. ch
DANEK z Czerwonego Widzewa

SUKI
*kl. sz
GRAND DAME Fokstron

IRISH SOFT COATED WHEATEN TERRIER
SUKI
*kl. p
Zlotye Rossy BEAUTY LIGHT

*kl. o
BRITNEY BEAUTY BAMBY Happy Wheaten

Pzdr.

Posted

Oto jedyne zdjęcie, które mi wyszło z finałów. To jest BIS Weteranów i nasza forumowiczka NigdyNigdy z Bursztynem.

NigdyNigdy - stawiasz herbatę z cytryną, bo na ok. 13 zdjęć finałowych, tylko Ty i Bursztyn się załapaliście!

Pzdr.

Posted

Asiaczkuna Twoje ciasto mogłam popatrzeć z góry(tyrałam na antresoli u p.Supronowicz-106 psów!),niestety musiało być pyszne,bo moje koleżanki wszystko pożarły :lol:
Draczyn,ty mi tu pisz na której jesteś focie,bo to przecież ja jestem na jednym w głębi ringu :lol:
Sorki,już nie pamiętam kto napisał,że na Cavalierach nie zgadzały się godziny sędziowania.I tutaj się niestety nie mogę zgodzić!!!Godziny sędziowania były pilnowane co do minuty!Pierwsza przerwa trwała godzinę!W czasie jednej z takich przerw został oceniony Chin,który był jedyny w rasie!I to jedyna rzecz niezgodna z planem sędziowania!Wiem,bo byłam gospodarzem na tym ringu :lol:

Posted

[quote name='Gonia']Asiaczkuna Twoje ciasto mogłam popatrzeć z góry(tyrałam na antresoli u p.Supronowicz-106 psów!),niestety musiało być pyszne,bo moje koleżanki wszystko pożarły :lol:
Draczyn,ty mi tu pisz na której jesteś focie,bo to przecież ja jestem na jednym w głębi ringu :lol:
Sorki,już nie pamiętam kto napisał,że na Cavalierach nie zgadzały się godziny sędziowania.I tutaj się niestety nie mogę zgodzić!!!Godziny sędziowania były pilnowane co do minuty!Pierwsza przerwa trwała godzinę!W czasie jednej z takich przerw został oceniony Chin,który był jedyny w rasie!I to jedyna rzecz niezgodna z planem sędziowania!Wiem,bo byłam gospodarzem na tym ringu :lol:

Oj, żałuj, żałuj. :wink: Ciasto było pyszne :P :P

Posted

No i co ja mam z Tobą, niedobroto zrobić? Ciasta nie zdążyłaś zjeść, natyrałaś się u p. Supronowicz, odpowiadasz na pretensje...
Chyba trzeba będzie cos upiec na jakąś wspólną wystawę. :wink:

Oprócz tego, że nie dostałam (do dzisiaj!) potwierdzenia, jak dla mnie, było w porządku. Nawet przy wejściu na teren wystawy nikt mi nie robił żadnych wstrętów, sprawdzono paszport i wsio. Numerek dostałam, katalog też i na dodatek Gusio-pręgusio zakończył Championat Polski i zdobył NPwR!!!!
Na co tu, qurcze, narzekać?!

Pzdr.

Posted

He,he,może wystawimy to co lubimy najbardziej i :drinking: ,a potem ciacho na deser i znowu :drinking: i będziemy wstawione,oj chyba pożarłam literkę :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']LHASA APSO:

PSY
kl. sz
LAPIS Azurowa Amhara

SUKI
kl. sz
LIKO Azurowa Amhara.

Ewik - mam nadzieję, że maluchom powiodło się na wystawie.
Pzdr.
Zdecydowanie sie powiodło :) Cała dwójka :) otrzymała WO, w porównaniu wygrała sunia, która świetnie się prezentowała .Natomiast Jowo, który został zaliczony na tej wystawie do shicków ponownie wygrał BOB-a :) oczywiście lhasakowego 8)

Posted

Gonia, nie czytałaś wszystkich postow, a oto co napisalam, gdy tylko wrocilismy z wystawy

Draczyn napisał(a):
Wystawa bardzo udana, świetna organizacja. Obawialiśmy się tłoku, ale było lużno. Na halach było ciepło. Dużo stoisk z dobrym jedzonkiem i ciekawymi artykułami dla psow. Gratulacje dla organizatorów. Poniżej wstawię wyniki buldożków francuskich
ACAc

Posted

[quote name='Gonia']Asiaczkuna Twoje ciasto mogłam popatrzeć z góry(tyrałam na antresoli u p.Supronowicz-106 psów!),niestety musiało być pyszne,bo moje koleżanki wszystko pożarły :lol:
Sorki,już nie pamiętam kto napisał,że na Cavalierach nie zgadzały się godziny sędziowania.I tutaj się niestety nie mogę zgodzić!!!Godziny sędziowania były pilnowane co do minuty!Pierwsza przerwa trwała godzinę!W czasie jednej z takich przerw został oceniony Chin,który był jedyny w rasie!I to jedyna rzecz niezgodna z planem sędziowania!Wiem,bo byłam gospodarzem na tym ringu :lol:Gonia, a to grub spasione babsko to ja

Posted

Gonia napisał(a):
He,he,może wystawimy to co lubimy najbardziej i :drinking: ,a potem ciacho na deser i znowu :drinking: i będziemy wstawione,oj chyba pożarłam literkę :lol:

A, nie szkodzi, nie szkodzi. Można zrobić najpierw jedno, a potem drugie. :wink:
Na pewno się gdzieś spotkamy, tylko gdzie?
Może napisz coś nt. Twoich przymiarek do przyszłorocznych wystaw?
pzdr.

Posted

[quote name='EwikB'][quote name='Asiaczek']LHASA APSO:

PSY
kl. sz
LAPIS Azurowa Amhara

SUKI
kl. sz
LIKO Azurowa Amhara.

Ewik - mam nadzieję, że maluchom powiodło się na wystawie.
Pzdr.
Zdecydowanie sie powiodło :) Cała dwójka :) otrzymała WO, w porównaniu wygrała sunia, która świetnie się prezentowała .Natomiast Jowo, który został zaliczony na tej wystawie do shicków ponownie wygrał BOB-a :) oczywiście lhasakowego 8)

No, no, no. Zaszalałaś!
Gratki dla wsiech!
:D Pzdr.

Posted

Gonia, a to grub spasione babsko to ja

Ja nie widze osobiscie zadnego spasionego babska :o :o
Widzialem duuuuuuuzo gorsze przypadki. Pozatym czemu nikt nie chce sie podzielic fotkami z tymi, ktorzy nie byli?? :(

Posted

[quote name='peter7']

Gonia, a to grub spasione babsko to ja

Ja nie widze osobiscie zadnego spasionego babska :o :o
Widzialem duuuuuuuzo gorsze przypadki. Pozatym czemu nikt nie chce sie podzielic fotkami z tymi, ktorzy nie byli?? :(Jakto nikt. Ja wkleiłam fotki buldożków. Pozdrawiam erdecznie