Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam nadzieje, ze jak dostalam mailowe potwierdzenie to nie musze juz dzwonic. Niemniej jednak, cholernie zalezy mi na tej wystawie, i nie chcialabym w sumie z niej rezygnowac.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia napisał(a):
jo-jo napisał(a):
Bogucka dogi :o :o :o
Litości,nie mam siły :( Nie chcę być niegrzeczna i chyba na tym skończę,ale zastanawiam się czy warto przed następna wystawą pytać Was o zdanie?!

Goniuwszyscy tutaj jesteśmy wdzięczni za Waszą pracę i za to, ze w końcu ktoś bierze pod uwagę Nas, wystawców. WIELKIE DZIĘKI !!
Dziwimy się jednak... Owszem... Ale nie mamy do nikogo pretensji... Mówiąc szczerze ja i spore grono znajomych dogarzy zgłosiło sie do Legionowa, z myślą że będzie śędziował Mrugasiewicz...

Teraz Nam szkoda i tyle...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gonia, Marzenka, Achnamara - proszę, uwierzcie, doceniamy Wasze starania. Naprawdę. Bo od czego nasze klawiatury się sklejają? Od pochwał dla Waszego Oddziału.
Podejrzewam, że i nas i Was mogą ponieść nerwy. Tego nie chcemy, bo naprawde rzadko który Oddzial tak dba o nas-wystawców. Juz sam fakt, że chyba jako pierwsze zaczęłyście pytać się nas, którego sędziego chcemy. To jest naprawdę novum na forum.

Proponuję, aby cały nasz topik wziął na wstrzymanie i dał dziewczynom chociaż tydzień wolnego. To chyba nie tak dużo. Zgłoszenia spłyną, zostaną wklepane i - podejrzewam - zobaczymy katalog na forum. Wtedy wszystko będzie jasne.

Ja tam i baardzo współczuję, bo z jednej strony my, a z drugiej - Szorka. Nie wiadomo, co gorsze... :wink:
Pzdr.

:klacz: :klacz: :klacz: Asiaczek zgadzam sie z Toba i proponuje dac naszym dzielnym dziewczynom tydzien przerwy w zaspakajaniu naszy zachcianek :wink: Mysle ze jak cierpliwie poczekamy to bedziemy bardziej zadowoleni niz jakbnysmy teraz co 5 minut dostawali rozne informacje (przez co tworza sie niepotrzebne klotnie) :wink:
Trzymam kciuki za Gonie, Marzenke, Achnamare no i za Szorke i juz teraz dziekuje za swietna organizacje :lol:
Trzymajcie sie dziewczyny :D :angel:

Posted

Wiesz,ASIACZKU,nasza szefowa(za to słowo ukręci mi glowę!),to człowiek nie do zdarcia i niczym Irena Kwiatkowska,żadnej pracy się nie boi! :lol: Wymaga od siebie dużo,a nam nie wypada zostać w tyle :oops: Jak trzeba pogoni,ale też poglaszcze i przytuli :D W ogóle to takie serce na dwóch nogach :iloveyou:

Posted

No wlasnie :) Dziewczyny sa superanckie hyhy przyjely mi zgloszenie niemalze po terminie jeszce z moimi marudzeniami i poslizgami ;) W zwiazku z czym jestem pelna podziwu za anielska cierpliwosc

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK. A teraz ciiiii, niech "silna grupa pod wezwaniem Św. Szorki" pracuje w skupieniu, bez naszych telefonów i zachciewajek...
Pzdr.

JESTEM ZA :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) v

Posted

Poszukuje towarzystwa na wspólną podróż pociągiem z Rzeszowa do Warszawy w piątek 9.12 wyjazd o godz 22:53, przyjazd 5:11 na Centralny. Podobno stamtad jeżdżą co chwilę autobusy do NDM. Strasznie chciałabym być w NDM, nie tylko z psich względów, ale boję się podróżować noca z małym sznauciakiem i w dodatku ddziewczynką. Duże psy maja jednak pewne zalety. A może ktoś ma inna propozycję? :wink:

Posted

Sorki, ale ja nie mogę Ci pomóc (Warszawa). Ale może umówisz się z kimś znajomym, że przyjedziesz dzień wcześniej i u tego kogoś zanocujesz. I potem razem sruuu, na wystawę, co?
Pzdr.

Posted

niestety, kotlecik wujaszku, nic z tego. Tez taka "mondra"byłam, liczyłam na to,że sie urwę z pracy i pojadę dzień wcześniiej, przenocuje u rodziny w NDM. Ale okazało się,że w piątek moi uczniowie piszą konkurs z infy i ... niestety...., nie moge dzieckom zrobić takiego numeru i zmyć się, gdy oni sie będą pocić.

Posted

iwonka_ napisał(a):
niestety, kotlecik wujaszku, nic z tego. Tez taka "mondra"byłam, liczyłam na to,że sie urwę z pracy i pojadę dzień wcześniiej, przenocuje u rodziny w NDM. Ale okazało się,że w piątek moi uczniowie piszą konkurs z infy i ... niestety...., nie moge dzieckom zrobić takiego numeru i zmyć się, gdy oni sie będą pocić.

Ale jakieś lepsze wyjście musi być! I naprawdę nikogo nie znalazłaś do wspólnej jazdy?
Pzdr.

Posted

Dzwonilam do ZK i najprawdopodobniej katalog bedzie dostepny w nadchodzacym tygodniu. Niemniej jednak, nie obiecuja.
W sumie to maja jeszcze sporo czasu, takze nawet jak pojawi sie za dwa tygodnie, to bedzie niezle ;-)

Moja borderka jest zgloszona, wiec to mnie cieszy najbardziej :D

Posted

No to spotkamy się przy ringu. My też będziemy z pastuszkami. Jak zobaczysz śniade szetlandy, to daj znać, że to Ty. :lol:

Pozdrawiam, Grażka

Posted

Gra, ktore Ty masz dziecie ze wspolnego domu?? ;)
Masz dosiwadczenie w wystawianiu sheltie?? A no i wiesz moze, kiedy i czym najlepiej wykapac suczke przed wystawka? :fadein:

No i czekamy na katalog :)