Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia napisał(a):
Decyzją Zarządu Głównego klasa BABY jest tylko na wystawach międzynarodowych i klubowych :D

a czemu miedzynarodowki nie robia tego skoro moga? :cry: :cry: :cry:
mi bardzo szkoda klasy baby:((((
moze by tak petycje im napisac o zmiane przepisu?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo "to nic psu nie daje a marnuje się czas" (tak uslyszalam kiedys od znanego sędziego w ZK ) :-? .Tylko ze w ten sposób psiak uczy sie zycia na wystawie a jeżeli i wlaściciel jest debiutantem to obydwóm daruje sie błedy i wpadki. iTo tez bardzo motywuje do dalszego wystawiania :D. Pozdrawiam

Posted

no wlasnie ze daje psu i to bardzo wiele, bo tak jak piszesz obycie sie z wystawami....socjalizacja itd. i potem w doroslych klasach nie ma problemu bo sie psiak nauczyl majac kilka miesiecy...ehhh szkoda!

Posted

Witam
jeżeli zgłosiłam i dostałam potwierdzenie elektronicznie i dzis zapłaciłam to czekam tylko na numerek startowy? dostane go przed wystawa czy na wystawie? czy musze miec ze soba potwierdzenie przelewu??

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam
jeżeli zgłosiłam i dostałam potwierdzenie elektronicznie i dzis zapłaciłam to czekam tylko na numerek startowy? dostane go przed wystawa czy na wystawie? czy musze miec ze soba potwierdzenie przelewu??
Tak,czekasz tylko na potwierdzenie listowne,gdzie powinnaś mieć numer startowy i kartkę na katalog :D Ja zawsze biorę potwierdzenie opłaty tak na wszelki wypadek :D

Posted

orsini napisał(a):
Gonia napisał(a):
Decyzją Zarządu Głównego klasa BABY jest tylko na wystawach międzynarodowych i klubowych :D

a czemu miedzynarodowki nie robia tego skoro moga? :cry: :cry: :cry:
mi bardzo szkoda klasy baby:((((
moze by tak petycje im napisac o zmiane przepisu?
Myślę,że to dobry pomysł,ale to powinni załatwiać szefowie oddziałów na Zjeżdzie Delegatów.Jednej osobie z małego oddziału trudno to przeforsować :wink:

Posted

[quote name='króliczek']Ajrisz a kto jest przewidziany do sędziowania shar-pków na zimowej?? :D

[quote name='MarzenaTkacz']SOBOTA
RING 1
Maria Bruska 75
Bokser (pręgowany)
Bokser (żółty)
Berneński Pies Pasterski
Bullmastiff
Landseer
Nowofundland
Owczarek Środkowoazjatycki
Pies z Majorki
Shar Pei

:icon_roc:

Posted

Wiem jeszcze ze Scarl na pewno, a reszta to nie wiem...?

Mam pytanie, bo wlasnie wyslalam zgloszenie, jednak jakos nie chcialam ryzykowac i wyslalam formularzem elektronicznym, tylko nie znalazlam tam miejsca na dowod wplaty... :oops: Na jaki adres go wyslac, i gdzie potwierdzic zgloszenie ( BEZA Wspólny Dom, sheltie, szczeniaki)?

Posted

tak :) i w kielcach
i cudownie moje zgłoszenie nie dotarło faxem :/
musiałam wysłać teraz elektronicznie i dowód wplaty w sobote wyśle
dobrze, ze zadzwoniłam :-?

Posted

Czy jakas dobra duszyczka z ZK w Legionowie moze sprawdzic czy doszlo moje zglosznie elektroniczne - Dar Walentego Piwowar, Sznaucer Miniaturowy Pieprz i sól, kl.posrednia, pies,
Natalia Wozniak
:D :wink: :roll:

Posted

Natalia_W napisał(a):
Czy przypadkiem nie przedluza przyjmowania zgloszen o jeden dzien :wink: bo ja przespalam temat :oops:
Dzisiaj o 24.00 zostanie wyłączony formularz na stronie.Termin nie będzie przedłużony,ponieważ jest bardzo dużo zgłoszeń,a obowiązuje limit.

Posted

Natalia_W napisał(a):
Czy jakas dobra duszyczka z ZK w Legionowie moze sprawdzic czy doszlo moje zglosznie elektroniczne - Dar Walentego Piwowar, Sznaucer Miniaturowy Pieprz i sól, kl.posrednia, pies,
Natalia Wozniak
:D :wink: :roll:
Jeśli dostałaś potwirdzenie z automatu to jest OK.Jeśli nie to podawałam maila na który możesz wysłać.

Posted

Juz dostalam potwierdzenie :angel: :angel: :angel:
ale super :D no to pewnie do zobaczenia na wystawce :D
Gonia a mozesz sprawdzic czy duzo psiakow jest zgloszonych do posredniej?? bo moze przeniose do otwartej... :wink:

Posted

A ja niestety nie
Coś nie mam szczęścia do tej wystawy
najpierw fax zapchany i nie doszło, teraz mailem nie doszło
więc wysłałam 2 raz
a jak nie dojdzie to nie jedziemy :-?

Posted

chyba sie nie udało :roll: ale juz mniejsza z tym
raz mozemy odpuścić ;)
tylko szkoda mi moich 40zł :roll:

JEST przyjeli :banan: :angel: No to jedziemy :P