orsini Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Gonia napisał(a):Decyzją Zarządu Głównego klasa BABY jest tylko na wystawach międzynarodowych i klubowych :D a czemu miedzynarodowki nie robia tego skoro moga? :cry: :cry: :cry: mi bardzo szkoda klasy baby:(((( moze by tak petycje im napisac o zmiane przepisu? Quote
Mała_Tybetanka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Bo "to nic psu nie daje a marnuje się czas" (tak uslyszalam kiedys od znanego sędziego w ZK ) :-? .Tylko ze w ten sposób psiak uczy sie zycia na wystawie a jeżeli i wlaściciel jest debiutantem to obydwóm daruje sie błedy i wpadki. iTo tez bardzo motywuje do dalszego wystawiania :D. Pozdrawiam Quote
orsini Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 no wlasnie ze daje psu i to bardzo wiele, bo tak jak piszesz obycie sie z wystawami....socjalizacja itd. i potem w doroslych klasach nie ma problemu bo sie psiak nauczyl majac kilka miesiecy...ehhh szkoda! Quote
Mała_Tybetanka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Szkoda.....my gdzieś musimy sobie zaplanować debiut w klasie szczeniąt :lol: do tego czasu moze naucze małą przebywania w głosnych duzych i tlocznych pomieszczeniach :D Pozdrawiam Quote
Musiałek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Witam jeżeli zgłosiłam i dostałam potwierdzenie elektronicznie i dzis zapłaciłam to czekam tylko na numerek startowy? dostane go przed wystawa czy na wystawie? czy musze miec ze soba potwierdzenie przelewu?? Quote
Gonia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Musiałek napisał(a):Witam jeżeli zgłosiłam i dostałam potwierdzenie elektronicznie i dzis zapłaciłam to czekam tylko na numerek startowy? dostane go przed wystawa czy na wystawie? czy musze miec ze soba potwierdzenie przelewu??Tak,czekasz tylko na potwierdzenie listowne,gdzie powinnaś mieć numer startowy i kartkę na katalog :D Ja zawsze biorę potwierdzenie opłaty tak na wszelki wypadek :D Quote
Gonia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 orsini napisał(a):Gonia napisał(a):Decyzją Zarządu Głównego klasa BABY jest tylko na wystawach międzynarodowych i klubowych :D a czemu miedzynarodowki nie robia tego skoro moga? :cry: :cry: :cry: mi bardzo szkoda klasy baby:(((( moze by tak petycje im napisac o zmiane przepisu?Myślę,że to dobry pomysł,ale to powinni załatwiać szefowie oddziałów na Zjeżdzie Delegatów.Jednej osobie z małego oddziału trudno to przeforsować :wink: Quote
NigdyNigdy Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='króliczek']Ajrisz a kto jest przewidziany do sędziowania shar-pków na zimowej?? :D [quote name='MarzenaTkacz']SOBOTA RING 1 Maria Bruska 75 Bokser (pręgowany) Bokser (żółty) Berneński Pies Pasterski Bullmastiff Landseer Nowofundland Owczarek Środkowoazjatycki Pies z Majorki Shar Pei :icon_roc: Quote
Musiałek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No to jestem ciekawa ile australijczykow bedzie bo w Kielcach miały być az 3 a skonczylo sie na 1 :) Jak ktos zna przeciek to proszę :) Quote
Natalia_W Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Czy przypadkiem nie przedluza przyjmowania zgloszen o jeden dzien :wink: bo ja przespalam temat :oops: Quote
zakla Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wiem jeszcze ze Scarl na pewno, a reszta to nie wiem...? Mam pytanie, bo wlasnie wyslalam zgloszenie, jednak jakos nie chcialam ryzykowac i wyslalam formularzem elektronicznym, tylko nie znalazlam tam miejsca na dowod wplaty... :oops: Na jaki adres go wyslac, i gdzie potwierdzic zgloszenie ( BEZA Wspólny Dom, sheltie, szczeniaki)? Quote
MarzenaTkacz Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 DRACZYN - oba psy są wklepane do komputera. Pozdrawiam Quote
Polna Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A czy ja moge poprosic o nr tel. do oddziału zaraz potwierdze zgłoszenie :) juz mam Quote
Klaudia:-) Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Polna wystawiasz Fante w Nowym Dworze? Quote
Polna Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 tak :) i w kielcach i cudownie moje zgłoszenie nie dotarło faxem :/ musiałam wysłać teraz elektronicznie i dowód wplaty w sobote wyśle dobrze, ze zadzwoniłam :-? Quote
Natalia_W Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Czy jakas dobra duszyczka z ZK w Legionowie moze sprawdzic czy doszlo moje zglosznie elektroniczne - Dar Walentego Piwowar, Sznaucer Miniaturowy Pieprz i sól, kl.posrednia, pies, Natalia Wozniak :D :wink: :roll: Quote
Polna Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 i moje beagle, klasa szczeniąt, Fatma z Celestynowskiego Uroczyska Agnieszka Gach :) Quote
Gonia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Natalia_W napisał(a):Czy przypadkiem nie przedluza przyjmowania zgloszen o jeden dzien :wink: bo ja przespalam temat :oops:Dzisiaj o 24.00 zostanie wyłączony formularz na stronie.Termin nie będzie przedłużony,ponieważ jest bardzo dużo zgłoszeń,a obowiązuje limit. Quote
Gonia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Natalia_W napisał(a):Czy jakas dobra duszyczka z ZK w Legionowie moze sprawdzic czy doszlo moje zglosznie elektroniczne - Dar Walentego Piwowar, Sznaucer Miniaturowy Pieprz i sól, kl.posrednia, pies, Natalia Wozniak :D :wink: :roll:Jeśli dostałaś potwirdzenie z automatu to jest OK.Jeśli nie to podawałam maila na który możesz wysłać. Quote
Natalia_W Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Juz dostalam potwierdzenie :angel: :angel: :angel: ale super :D no to pewnie do zobaczenia na wystawce :D Gonia a mozesz sprawdzic czy duzo psiakow jest zgloszonych do posredniej?? bo moze przeniose do otwartej... :wink: Quote
Polna Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A ja niestety nie Coś nie mam szczęścia do tej wystawy najpierw fax zapchany i nie doszło, teraz mailem nie doszło więc wysłałam 2 raz a jak nie dojdzie to nie jedziemy :-? Quote
blaira Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 polna masz pw ...moze uda mi sie pomoc. Tylko pisz szybciutko bo za 20 min koniec terminu zgloszen Quote
Polna Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 chyba sie nie udało :roll: ale juz mniejsza z tym raz mozemy odpuścić ;) tylko szkoda mi moich 40zł :roll: JEST przyjeli :banan: :angel: No to jedziemy :P Quote
Recommended Posts