Asiaczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Draczyn'][Gonia, a to grub spasione babsko to ja Mam jakieś dziwne omamy wzrokowe: gdzie to grube babsko?! Sorki za wyrażenie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='peter7']Pozatym czemu nikt nie chce sie podzielic fotkami z tymi, ktorzy nie byli?? :( z 13 zrobionych zdjęć z finałó, wyszło mi tylko JEDNO i już jest wstawione - BIS Weteranów. Pzdr. Quote
nidhogg Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ja moge wrzucic z bisa juniorow, innych nie mam bo nie ja obslugiwalam aparat ;) Quote
AiMiN Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Asiaczku, mam nadzieję, że mi ten retusz wybaczysz.... :oops: [quote name='Asiaczek']Oto jedyne zdjęcie, które mi wyszło z finałów. To jest BIS Weteranów i nasza forumowiczka NigdyNigdy z Bursztynem. NigdyNigdy - stawiasz herbatę z cytryną, bo na ok. 13 zdjęć finałowych, tylko Ty i Bursztyn się załapaliście! Pzdr. Quote
Zeliika Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agasia napisał(a): Zeliika milo bylo poznac Ciebie i Dakara :) Mi rowniez bylo bardzo milo :) Quote
Draczyn Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Dzięki i za to, a może jeszcze ktoś ma więcej fotek, bo nie chce mi się wierzyć, że nikt ich nie robił Quote
Martyna Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='nidhogg']ja moge wrzucic z bisa juniorow, innych nie mam bo nie ja obslugiwalam aparat ;) aaaa zalapal sie i nasz flacik :-))))) cze moge to wykorzystac na stronie www.compednio.pl ?? :D dodam, ze Szogun w Legionowie skonczyl Ml Ch zgarniajac BOBA i jak na fotce wdac BIS jr II Quote
Draczyn Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Serdeczne gratulacje :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PARSONRK Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Z niecierpliwością czekam na fotaski, będą jakieś ? :angel: Quote
Draczyn Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 PARSONRK napisał(a):Z niecierpliwością czekam na fotaski, będą jakieś ? :angel:Ja też czekam i czekam i nie mogę się doczekać Quote
nidhogg Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Martyna'][quote name='nidhogg']ja moge wrzucic z bisa juniorow, innych nie mam bo nie ja obslugiwalam aparat ;) aaaa zalapal sie i nasz flacik :-))))) cze moge to wykorzystac na stronie www.compednio.pl ?? :D dodam, ze Szogun w Legionowie skonczyl Ml Ch zgarniajac BOBA i jak na fotce wdac BIS jr II jasne Quote
LAURA Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 gratulacje dla wszystkich! :D :D :D ja byłam tylko w sobote i to tylko na Młodym Prezenterze....i to I raz w gr starszj! (eh..starosc nie radośc) i udało mi sie uzyskać III miejsce :) będe wdzieczna za fotki z konkursu :D a narazie wstawie własne: zw.dnia Quote
Draczyn Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Serdecznie Ci gratuluję. Jaka starość? Co Ty opowiadasz - piękne dziewczę Quote
musia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Laura, Przemek z beagle'm był 2 ?, no no no ... A Zosia była z Bystrą? I2 prośby - czy moglibyście wstawić stawkę gończego polskiegio i ogara polskiego. Nie powinno być dużo. Quote
AMIŚKA Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: GRATULACJE dla wszystkich!! Dowiaduję się że bardzo fajna wystawa,szkoda że nie zdecydowałam się,ale za rok jadę! Bardzo proszę o stawkę jamników długowłosych standartów ,miniatur i krółików. :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Klaudia:-) Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Polna gratulacje słyszałam,że Fanta zdobyła Najlepsze Szczenię w Rasie. Masz zdjęcia? Quote
zakla Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Fantus sliczniutka :) Polna, stalyscie kolo nas, ja bylam z dziewczynami z szetlandami, malym tervikiem i malym aussie:P ogar polski: psy: mlodziez- Hultaj z poludniowej kniei posrednia- Bajan-Rotti Poszly w las, Róg Nadbuzanskie granie suki: mlodizez- Mega z poludniowej kniei posrednia- Żywia z Gonczakow ml.ch.pl otwarta- Okazja z poludniowej kniei, Roma ze zlotego rogu, uzytki- Ofiklejda z Poludniowej kniei kpt-II championy- Udra Ostoja Ogara honorowa- Prymka Grajace echo ch.pl[/list] Quote
LAURA Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 musia - Zosi nie było:( gościa miała :P fajan wystawa była,ale straaaasznie zzimno :p :P Quote
zakla Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 gonczy polski psy: mlodziez- Ares Park Welski uzytki- Czok Domini Canes, Las-er Olfacus KD-I KT-II, Trop od Gajowego Maruchy(zalapal sie na bisy chyba nawet;)) championy- Relaks hulaj dusza ml.ch.pl ch.pl suki: mlodziez- Manta czas na lowy, Psota klusujaca sfora posreednia- Horpyna wedrowiec do switu, Juka jednorozec, Lotka olfactus, Traszka z cuplowej gorki, Gala z doliny Lydni, Heca tzry potoczki, Trata od gajowego Maruchy, Trema od gajowego Maruchy uzytki- Nora gonczy swiat KD-I Quote
zakla Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 jamniorki dlugowlose- mini: psy: otwarta- Guiness corigentia suki: otwarta- Abigeil mała jama honorowa- Kontessa Katrin Amesari standart: psy: szczenieta- Frodo gufila posrednia- Benson słodki urwis, D.J. Diesel z jamnikolandu championy- Luciano vom wenzelhof fci ch.pl honorowa- Palomino della canterana suki: szczeniaki- Flora gufila otwarta- Brita czarna łapka Quote
AMIŚKA Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Bardzo dziękuję. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale malutko jamnisi.A może zdjęcia jakieś będą,bardzo prosimy o zdjęcia? Quote
zakla Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Slodziutki byl szorstki jamnis na honorowym :lol: Jak one tymi lapeczkami przebieraja :P Czy posokowiec w szczeniaczkach ktory stana na pudle na honorowych, to piesek jakiegos dogomaniaka?? Bo cudowny byl :D I charcisko tez cudne, ogolem wszystko cudne :wink: Quote
musia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Dziękuję Zakla. Jakoś tak nigdy tam nie mogę dojechać :( z Opusem. Quote
Recommended Posts