Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='peter7']Pozatym czemu nikt nie chce sie podzielic fotkami z tymi, ktorzy nie byli?? :(
z 13 zrobionych zdjęć z finałó, wyszło mi tylko JEDNO i już jest wstawione - BIS Weteranów.
Pzdr.

Posted

Asiaczku, mam nadzieję, że mi ten retusz wybaczysz.... :oops:

[quote name='Asiaczek']Oto jedyne zdjęcie, które mi wyszło z finałów. To jest BIS Weteranów i nasza forumowiczka NigdyNigdy z Bursztynem.

NigdyNigdy - stawiasz herbatę z cytryną, bo na ok. 13 zdjęć finałowych, tylko Ty i Bursztyn się załapaliście!

Pzdr.

Posted

[quote name='nidhogg']ja moge wrzucic z bisa juniorow, innych nie mam bo nie ja obslugiwalam aparat ;)

aaaa zalapal sie i nasz flacik :-))))) cze moge to wykorzystac na stronie www.compednio.pl ?? :D

dodam, ze Szogun w Legionowie skonczyl Ml Ch zgarniajac BOBA i jak na fotce wdac BIS jr II

Posted

[quote name='Martyna'][quote name='nidhogg']ja moge wrzucic z bisa juniorow, innych nie mam bo nie ja obslugiwalam aparat ;)

aaaa zalapal sie i nasz flacik :-))))) cze moge to wykorzystac na stronie www.compednio.pl ?? :D

dodam, ze Szogun w Legionowie skonczyl Ml Ch zgarniajac BOBA i jak na fotce wdac BIS jr II
jasne

Posted

gratulacje dla wszystkich! :D :D :D

ja byłam tylko w sobote i to tylko na Młodym Prezenterze....i to I raz w gr starszj! (eh..starosc nie radośc) i udało mi sie uzyskać III miejsce :)
będe wdzieczna za fotki z konkursu :D
a narazie wstawie własne:

zw.dnia

Posted

Laura, Przemek z beagle'm był 2 ?, no no no ...

A Zosia była z Bystrą?

I2 prośby - czy moglibyście wstawić stawkę gończego polskiegio i ogara polskiego. Nie powinno być dużo.

Posted

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
GRATULACJE dla wszystkich!!

Dowiaduję się że bardzo fajna wystawa,szkoda że nie zdecydowałam się,ale za rok jadę!
Bardzo proszę o stawkę jamników długowłosych standartów ,miniatur i krółików. :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Fantus sliczniutka :) Polna, stalyscie kolo nas, ja bylam z dziewczynami z szetlandami, malym tervikiem i malym aussie:P
ogar polski:
psy:
mlodziez- Hultaj z poludniowej kniei
posrednia- Bajan-Rotti Poszly w las, Róg Nadbuzanskie granie
suki:
mlodizez- Mega z poludniowej kniei
posrednia- Żywia z Gonczakow ml.ch.pl
otwarta- Okazja z poludniowej kniei, Roma ze zlotego rogu,
uzytki- Ofiklejda z Poludniowej kniei kpt-II
championy- Udra Ostoja Ogara
honorowa- Prymka Grajace echo ch.pl[/list]

Posted

gonczy polski
psy:
mlodziez- Ares Park Welski
uzytki- Czok Domini Canes, Las-er Olfacus KD-I KT-II, Trop od Gajowego Maruchy(zalapal sie na bisy chyba nawet;))
championy- Relaks hulaj dusza ml.ch.pl ch.pl
suki:
mlodziez- Manta czas na lowy, Psota klusujaca sfora
posreednia- Horpyna wedrowiec do switu, Juka jednorozec, Lotka olfactus, Traszka z cuplowej gorki, Gala z doliny Lydni, Heca tzry potoczki, Trata od gajowego Maruchy, Trema od gajowego Maruchy
uzytki- Nora gonczy swiat KD-I

Posted

jamniorki dlugowlose-
mini:
psy:
otwarta- Guiness corigentia
suki:
otwarta- Abigeil mała jama
honorowa- Kontessa Katrin Amesari
standart:
psy:
szczenieta- Frodo gufila
posrednia- Benson słodki urwis, D.J. Diesel z jamnikolandu
championy- Luciano vom wenzelhof fci ch.pl
honorowa- Palomino della canterana
suki:
szczeniaki- Flora gufila
otwarta- Brita czarna łapka

Posted

Slodziutki byl szorstki jamnis na honorowym :lol: Jak one tymi lapeczkami przebieraja :P
Czy posokowiec w szczeniaczkach ktory stana na pudle na honorowych, to piesek jakiegos dogomaniaka?? Bo cudowny byl :D I charcisko tez cudne, ogolem wszystko cudne :wink: