Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cockerek napisał(a):
hm, no widziałam go w całej okazałości, ale trochę taki ... dziwny. Mało elegancki chyba. :roll:
Dlaczego mało elegancki. Przecież wystawa, to nie rewia mody. Mnie się bardzo podobał i pasował do klimatu wystawy

Posted

No, możnaby powiedzieć, że pierwszy raz zobaczyłam ową Panią ubraną normalnie :lol:
Ale przyznam, że i mi ten sweterek nie przypasował do gustu :wink:

Posted

Draczyn napisał(a):
Dlaczego mało elegancki. Przecież wystawa, to nie rewia mody. Mnie się bardzo podobał i pasował do klimatu wystawy

Dlatego właśnie napisałam, że nie widziałam go w całej okazałości. Może i ładny był. też się pewnie trzeba nachodzić żeby taki kupić.

Posted

[quote name='Asiaczek']SHIH-TZU:

PSY
*kl. sz
CINNABARIS Gradiflora

*kl. mł.
LEO-MOON Eli-Sen

*kl.o
ALF Natera
PRETTY BOY Acte

*kl. ch
MAGNAT Acte
TI LA SHU JOWO Azurowa Amhara

SUKI
*kl. sz
Na przykład MADAM BUTTERFLY

*kl. mł.
DIASA ROSS Jawogród
SATI FIORI DELLA MONTRAGNA Fiori Della MontagnaSELENA Pumilo

*kl. o
LADA Ne Quid Nomis
MARILYN MONROE z Tangulskiej Góry
ANCONA Pibora

Pzdr.

Dzięki :)

Posted

moge prosić o stawkę foksterierów szorstkowłosych i krótkowłosych? nie powinno byc ich duzo ;) jeszcze jakas dobra duszyczka mogłaby mi napisac softy ;)

Posted

Selena napisał(a):
moge prosić o stawkę foksterierów szorstkowłosych i krótkowłosych? nie powinno byc ich duzo ;) jeszcze jakas dobra duszyczka mogłaby mi napisac softy ;)

Niestety nie pomogę, bo Mój katalog zaginął.

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :laola:

Ja się pochwale ,że córcia mojego Shapcia 2 BIS Puppy :D

I pytanko: ma ktoś może foteczki z Bisów??

Posted

[quote name='USH']WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :laola:

I pytanko: ma ktoś może foteczki z Bisów??Podobno dużo było fotografów, a jakoś nikt nie chce wstawić zdjęć
BARDZO PROSIMY O FOTKI Z KONKURENCJI FINALOWYCH

Posted

jo-jo napisał(a):
zdjęć to my też narobiliśmy ale straszna jakość już prawie wszystkie w śmieciach ale może komuś innemu się udało porobić np. z ringu 4 i 5?
Lepsze czy gorsze. Lepszy rydz niż nic. Proponuję wkleić

Posted

Nor(a) napisał(a):
USH napisał(a):

wiesz moze co bylo na pozostałych lokatach? (wystarczą rasy)

:( nie wiem nic więcej, przykro mi :(

Posted

USH napisał(a):

podepnę się z laickim pytaniem :roll:, bo załapałam teraz ze zwyczajnie nie wiem jak to jest :roll: .
Na BIS szczeniąt wybierany jest pies spośród grupy?..rasy?..i czy zawsze musi być takowy wybrany (powiedzmy ze w grupie jest tylko jedno szczenię lub dwoje- przeciętne..wtedy tez nie mając konkurencji idzie któres na BIS?). U nas było porównanie w rasie (suka i pies - brat miotowy Blue).
Za 2 tygodnie i tak wchodzimy w młodzież, ale warto by bylo takie rzeczy wiedziec.

Posted

Nor(a) napisał(a):
USH napisał(a):

podepnę się z laickim pytaniem :roll:, bo załapałam teraz ze zwyczajnie nie wiem jak to jest :roll: .
Na BIS szczeniąt wybierany jest pies spośród grupy?..rasy?..i czy zawsze musi być takowy wybrany (powiedzmy ze w grupie jest tylko jedno szczenię lub dwoje- przeciętne..wtedy tez nie mając konkurencji idzie któres na BIS?). U nas było porównanie w rasie (suka i pies - brat miotowy Blue).
Za 2 tygodnie i tak wchodzimy w młodzież, ale warto by bylo takie rzeczy wiedziec.
Na BIS szczeniąt powinno iść tylko jedno najładniejsze szczenię w rasie. Powinno dostać karteczkę upoważniającą do wzięcia udziału w tej konkurencji. Nie każde szczenię jest piękne, a w BISie biorą udzial tylko najpiękniejsze psy

Posted

Iwa-R napisał(a):
Jako uzupełnienie dodam, że musi dostać ocenę "wybiitnie obiecujący"

dzięki za wyjasnienie :D
czyli porównuje się wszystkie z w.o.?..czy wybiera po jednym z suki i psa?

tak z innego tematu :wink: moj pies ktory w zasadzie niczego sie nie boi na wczorajszej wystawie mocno wystraszył sie jednego pieknego wielkego chow chow, ktory sobie tylko spokojnie leżał :wink: Za nic nie chciała przejsc obok :roll: ..coż.. pierwszy raz takiego psa widziała :wink: