fruzka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 asiaczek i donya, bardzo dziekuje za zainteresowanie. Fruzka - a możesz wstawić na forum jakąś kartę? Ja bardzo chetnie przyłączę się do akcji, ale chciałabym wiedzieć, jak taka kartka wygląda, no i cena. Pzdr. chcialabym, ale nie moge, bo nie mam aparatu cyfrowego. nie chce zasmiecac topiku i wstawiac tu zdjec, wiec zapraszam do siebie na strone (www.vabanque.republika.pl) - przynajmniej mozna zobaczyc same zdjecia. zdjecia naklejam na karton w kolorze czerwonym lub kremowym. powstaje karnecik. w srodku srebrnym markerem piszę "wesolych swiat", a z tylu srebrnym piorem zelowym piszę, na co przeznaczony jest dochod. jutro postaram sie zawiezc kilka sztuk do psiego sklepu pani Lewandowskiej na malczewskiego vis a vis radia - to zdaje sie kolo ciebie, asiaczku? bylam przed chwila na twojej stronie, stad wiem :) donya, czy mysmy przypadkiem nie chodzily razem do liceum??? tez weszlam na twoja strone ;) (tym razem to mnie moderator pogoni) Quote
daga10011 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Fruzka-mi sie Twoja strona nie otwiera :cry: .tak bede z leonami w sobote-a wlasciwie tylko jednym .a moze uda ci sie ugadac z organizatorami wystawy np???????przeciez to szczytny cel jest-na kazdej wystawie cos powinno byc takiego na pomoc zwierzakom w schroniskach..moze bys pogadala aby te karteczki-cegielki byly w miejscu gdzie odbiera sie katalogi??????ja jeszcze nie wplacilam za wystawe :oops: -lenistwo wychodzi :oops: i bede odbierac numer i katalog-jesli by byla taka kartka,a bede bez swojego TZ-to na pewno kupie 8) i jestem pewna ze duzo ludzi by kupilo :D Quote
Asiaczek Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 fruzka napisał(a):asiaczek i donya, bardzo dziekuje za zainteresowanie. Fruzka - a możesz wstawić na forum jakąś kartę? Ja bardzo chetnie przyłączę się do akcji, ale chciałabym wiedzieć, jak taka kartka wygląda, no i cena. Pzdr. chcialabym, ale nie moge, bo nie mam aparatu cyfrowego. nie chce zasmiecac topiku i wstawiac tu zdjec, wiec zapraszam do siebie na strone (www.vabanque.republika.pl) - przynajmniej mozna zobaczyc same zdjecia. zdjecia naklejam na karton w kolorze czerwonym lub kremowym. powstaje karnecik. w srodku srebrnym markerem piszę "wesolych swiat", a z tylu srebrnym piorem zelowym piszę, na co przeznaczony jest dochod. jutro postaram sie zawiezc kilka sztuk do psiego sklepu pani Lewandowskiej na malczewskiego vis a vis radia - to zdaje sie kolo ciebie, asiaczku? bylam przed chwila na twojej stronie, stad wiem :) donya, czy mysmy przypadkiem nie chodzily razem do liceum??? tez weszlam na twoja strone ;) (tym razem to mnie moderator pogoni) OK, wejdę na stronę i zobaczymy zdjęcia. Donya też mieszka niedaleko. Do sklepu p. Lewandowskiej zaglądam rzadko, bo... ceny! Za wysokie jak dla mnie. A poza tym przy 6 baskach wole kupowac w hurtowniach. Po prostu bardziej mi sie opłaca. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Fruzka - zamawiam 1 kartkę z "włochaczem". Szkoda, że nie masz większego wyboru. :( Ale będziesz w sobotę czy w niedzielę w NDM? Bo ja w sobotę. Jeżeli nie znajdziemy się to wtedy kupię w sklepie od p. Lewandowskiej. Pzdr. Quote
fruzka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 daga 10011, asiaczek - odpowiem tu: http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic.php?t=29678 zeby nie zasmiecac tego tematu Quote
Legion23 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 JUŻ NIEAKTUALNE - JEST TRANSPORT :) (Czy ktoś jadący z Łodzi do Nowego Dworu mógłby przewieźć 2 małe psy?) Quote
jo-jo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Czy mógł by mi ktoś odpowiedzieć na pytanie ? :roll: Quote
Zeliika Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 jo-jo napisał(a):Czy mógł by mi ktoś odpowiedzieć na pytanie ? :roll: Ja Ci nie odpowiem, bo niestety nie znam tego sedziego. Quote
Agappe Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 miałam nie jechać, ale jednak mnie wmanewrowali na sobote ;) do zobaczenia Quote
donya Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 fruzka napisał(a): donya, czy mysmy przypadkiem nie chodzily razem do liceum??? tez weszlam na twoja strone ;) (tym razem to mnie moderator pogoni) Chodziłaś do Reytana? może nie pogoni :roll: Quote
fruzka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Chodziłaś do Reytana? z twoja imienniczko-nazwiskowniczka akurat do konopnickiej. a wiec to jednak nie ty ;) Quote
donya Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='fruzka']Chodziłaś do Reytana? z twoja imienniczko-nazwiskowniczka akurat do konopnickiej. a wiec to jednak nie ty ;) No tak to się nie znamy. Może w NDM się poznamy :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 WAŻNE! Czy znalazłoby się miejsce dla jednej osoby i psa - Setera Irlandzkiego ( który zazwyczaj jeździ na kolanach ) z Warszawy do Nowego Dworu w sobotę? Nasz transport nawalił... Quote
Iwa-R Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Draczyn napisał(a):Iwa-R napisał(a):Draczyn napisał(a):Iwa-R napisał(a):Draczyn napisał(a):Mam pytanko, czy mogłabym przez Ciebie wysłać maleńką paczuszkę do Poznania, czy byłby to dla Ciebie zbyt duży kłopot???????? Konkrety poproszę :roll:To jest kubeczek ze Zlotu Buldożków Francukch w Warszawie. Obiecalam go przesłać dziewczynie pocztą, gdyz nie mogla ona byc na zlocie. Na poczcie kubeczek gdzieś zaginął, i niewiadomo czy się znajdzie. Mam jeszcze tylko jeden w zapasie, więc nie chciałabym, aby nów zaginął, bo to już ostatni. Dlatego wolałabym przesłać go ta drogą Łe no...... kubeczek to nie ma problemu, bo ja już myślałam, że następnego szczeniaczka mi ktoś chce wcisnąć :lol: Odpowiednio zapakować (nie będzie miał go kto trzymać, więc lepiej, żeby się nie zbił) i bierzemy :wink:Zapomniałam się zapytać czy będziecie w sobot, czy w niedzielę Oj Draczyn, Draczyn. Słabo czytasz :lol: Po 1. Już pisałam, że jadę w sobotę Po 2. Mam Chow-Chowa, więc łatwo sprawdzić :wink: Quote
Agasia Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Czy ktos z dogomaniakow jadacych ze slaska, nie mialby miejsca dla mojej znajomej z malym sheltie na niedziele? Oczywiscie dorzuca sie do paliwa Quote
blaira Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PILNE!!!!! pytnko czy na jutro mialby ktos wolne miesjca z warszawy w aucie? (najlepiej 3 pies kolankowy wiec moejsca nie zabiera oczywiscie za doplata) a jezeli nie to chociaz jedno w razie czego. Pytanie nie jest jeszcze potwierdzone ale pradopowodbnie ktos nas wystawil a zawiezieniem, a pogoda taka ze pociagiem to pise bialy dojedzie ehhh wole nie wiedziec. prosze potwierdze dzis wieczorem aaaa dodam ze wystawiamy ok 12.55 wiec mozemy jechac z rana lub troch pozniej PROSZE O POMOC. Quote
Elitesse Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 jutro wystepuje moja coreczka - mam nadzieje ze jej sie powiedzie :thumbs: :bigok: :thumbs: Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='blaira']PILNE!!!!! pytnko czy na jutro mialby ktos wolne miesjca z warszawy w aucie? (najlepiej 3 pies kolankowy wiec moejsca nie zabiera oczywiscie za doplata) a jezeli nie to chociaz jedno w razie czego. Pytanie nie jest jeszcze potwierdzone ale pradopowodbnie ktos nas wystawil a zawiezieniem, a pogoda taka ze pociagiem to pise bialy dojedzie ehhh wole nie wiedziec. prosze potwierdze dzis wieczorem aaaa dodam ze wystawiamy ok 12.55 wiec mozemy jechac z rana lub troch pozniej PROSZE O POMOC.My jedziemy z Bemowa, alle jest nas troje, wiec ewentualnie jedna osoba plus mały pies. Jediemy wcześnie rano, bo jak się w ostatniej chwili okazało mamy niewielką niedopłatę musimy w sekretariaie odebrac numerki Quote
Agatka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Czy ktos mógłby mi podac opłaty za psy ale nie na wystawie , poniewaz niestety ze strony oddziału wszytsko zniknęło... a ja chciałam własnie zapłacic... :( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='blaira']PILNE!!!!! pytnko czy na jutro mialby ktos wolne miesjca z warszawy w aucie? (najlepiej 3 pies kolankowy wiec moejsca nie zabiera oczywiscie za doplata) a jezeli nie to chociaz jedno w razie czego. Pytanie nie jest jeszcze potwierdzone ale pradopowodbnie ktos nas wystawil a zawiezieniem, a pogoda taka ze pociagiem to pise bialy dojedzie ehhh wole nie wiedziec. prosze potwierdze dzis wieczorem aaaa dodam ze wystawiamy ok 12.55 wiec mozemy jechac z rana lub troch pozniej PROSZE O POMOC.My jedziemy z Bemowa, alle jest nas troje, wiec ewentualnie jedna osoba plus mały pies. Jediemy wcześnie rano, bo jak się w ostatniej chwili okazało mamy niewielką niedopłatę musimy w sekretariaie odebrac numerki A istnieje możliwość zabrania 1 osoby + Setera Irlandzkiego, który jeździ na kolanach? ( pisałam swoją prośbę rano... :wink: ). Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Agatka napisał(a):Czy ktos mógłby mi podac opłaty za psy ale nie na wystawie , poniewaz niestety ze strony oddziału wszytsko zniknęło... a ja chciałam własnie zapłacic... :( 70 zł. ;) Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Agatka napisał(a):Czy ktos mógłby mi podac opłaty za psy ale nie na wystawie , poniewaz niestety ze strony oddziału wszytsko zniknęło... a ja chciałam własnie zapłacic... :(Za pierwszego psa z katalogiem 7ozł, za drugiego 60zł, klasa szczeniąt i interchampiony 40zł Weterani bezpłatnie i rasy polskie(bez ponOw) też bezpłatie. Opłata w dniu wystawy 100zł. Ale to nigdy nie wiadomo. Ja zapłaciłam na jednym kwicie za dwie wystawy 160zł za dwa psy. Jedn w klasie młodzieży, a drugi weteran interchampion i nie przysłano mi numerów startowych, tylko kazano dopłacić na wystawie jeszcze 70zł i dlatego nie wiem , czy te planowane i podawan w katalogu opłaty są aktualne Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik'][quote name='Draczyn'][quote name='blaira']PILNE!!!!! pytnko czy na jutro mialby ktos wolne miesjca z warszawy w aucie? (najlepiej 3 pies kolankowy wiec moejsca nie zabiera oczywiscie za doplata) a jezeli nie to chociaz jedno w razie czego. Pytanie nie jest jeszcze potwierdzone ale pradopowodbnie ktos nas wystawil a zawiezieniem, a pogoda taka ze pociagiem to pise bialy dojedzie ehhh wole nie wiedziec. prosze potwierdze dzis wieczorem aaaa dodam ze wystawiamy ok 12.55 wiec mozemy jechac z rana lub troch pozniej PROSZE O POMOC.My jedziemy z Bemowa, alle jest nas troje, wiec ewentualnie jedna osoba plus mały pies. Jediemy wcześnie rano, bo jak się w ostatniej chwili okazało mamy niewielką niedopłatę musimy w sekretariaie odebrac numerki A istnieje możliwość zabrania 1 osoby + Setera Irlandzkiego, który jeździ na kolanach? ( pisałam swoją prośbę rano... :wink: ).A z jakiej dzielnicy jesteś? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Gocław - Saska Kępa. I wchodziłby w gre tylko trandoprt do Nowego Dworu Mazowieckiego, bo potem już ktoś po mnie przyjedzie. Quote
jo-jo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 czyli nikt nic nie wie na temat tego Pana? Quote
Recommended Posts