Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Draczyn napisał(a):
Mam pytanko, czy mogłabym przez Ciebie wysłać maleńką paczuszkę do Poznania, czy byłby to dla Ciebie zbyt duży kłopot????????

Konkrety poproszę :roll:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Mam pytanko, czy mogłabym przez Ciebie wysłać maleńką paczuszkę do Poznania, czy byłby to dla Ciebie zbyt duży kłopot????????

To już będzie paczuszka i szczeniaczek :wink:

Posted

No to do zobaczenia niebawem!!! :lol: Obiecałam P.Ani zrobić parę zdjęć siostrzyczki Pikselka (słyszałam, że jest bardzo ładniutka). Już nie mogę się doczekać!

Pa, Grażka

Posted

Na potwierdzeniu jest napisane, że:
"wymagane aktualne świadectwo zdrowia i szczepienie p/wściekliźnie..."

czy to oznacza, że przepisy się zmieniły i będzie trzeba pofatygować się w czwartek lub piątek po świadectwo do weta? :roll:
na jesienną w NDM nie było potrzebne... :-?

będę wdzięczna za odp.

Posted

transport
nie fortunnie potrzebuje na ostatnia chwile transportu do NDM w niedziele 2 osobki +szczeniol sbt. prosze, prosze prosze o pomoc :) dopasujemy sie oczywiscie :wink:

Posted

No wlasnie! Kurcze, gdybym ja mieszkala w Warszawie, to nie mialabym zadnego problemu z transportem - jest pociag!

I powiem Ci, blaira, ze to chyba najwygodniejszy srodek transportu, jakim do tej pory sie na wystawe przemieszczalam :lol:

Posted

blaira napisał(a):
transport
nie fortunnie potrzebuje na ostatnia chwile transportu do NDM w niedziele 2 osobki +szczeniol sbt. prosze, prosze prosze o pomoc :) dopasujemy sie oczywiscie :wink:

A o której godz. chcesz być w NDM? Ja będę jechała tak ok. 10.30 i mogę Was zabrać. Pod warunkiem, że będzie Wam się chciało na Bródno przyjechać :D .

Posted

Ludek napisał(a):
blaira napisał(a):
transport

A o której godz. chcesz być w NDM? Ja będę jechała tak ok. 10.30 i mogę Was zabrać. Pod warunkiem, że będzie Wam się chciało na Bródno przyjechać :D .

Ludek my wystawiamy o 13 dopiero ale to nie problem zebysmy jechali wczesniej. a na brodno to spokojnie dojade. Bede Ci super wdzieczna za pomoc :)

Posted

blaira napisał(a):
Ludek napisał(a):
blaira napisał(a):
transport

Ludek my wystawiamy o 13 dopiero ale to nie problem zebysmy jechali wczesniej. a na brodno to spokojnie dojade. Bede Ci super wdzieczna za pomoc :)

To nie ma problemu. Wyślę CI zaraz na pw namiary do mnie, to się umówimy dokładnie:)

Posted

Polna napisał(a):
Blaira my o 12.45 8) mam nadzieje, ze zadreptasz na beagle
beardzo chce Cię poznac i psiak też :D
no my wystawiamy dokladnie ok 13.30 jezeli nie bedzie opoznien . Ring 1
a wy gdzie wystawiasz?

Posted

Iwa-R napisał(a):
Draczyn napisał(a):

To jest kubeczek ze Zlotu Buldożków Francukch w Warszawie. Obiecalam go przesłać dziewczynie pocztą, gdyz nie mogla ona byc na zlocie. Na poczcie kubeczek gdzieś zaginął, i niewiadomo czy się znajdzie. Mam jeszcze tylko jeden w zapasie, więc nie chciałabym, aby nów zaginął, bo to już ostatni. Dlatego wolałabym przesłać go ta drogą

Posted

wow napisał(a):
witamy wiadomo cos moze czy bedzie katalog przedwystawowy????????????

Ktoś z organizatorów kilka stron wcześniej pisał, że nie. Szkoda (chociaż dla mnie to bez znaczenia).

Posted

Draczyn napisał(a):
Iwa-R napisał(a):
Draczyn napisał(a):

To jest kubeczek ze Zlotu Buldożków Francukch w Warszawie. Obiecalam go przesłać dziewczynie pocztą, gdyz nie mogla ona byc na zlocie. Na poczcie kubeczek gdzieś zaginął, i niewiadomo czy się znajdzie. Mam jeszcze tylko jeden w zapasie, więc nie chciałabym, aby nów zaginął, bo to już ostatni. Dlatego wolałabym przesłać go ta drogą

Łe no...... kubeczek to nie ma problemu, bo ja już myślałam, że następnego szczeniaczka mi ktoś chce wcisnąć :lol:

Odpowiednio zapakować (nie będzie miał go kto trzymać, więc lepiej, żeby się nie zbił) i bierzemy :wink:

Posted

zakla napisał(a):
A ja mam jeszcze pytanie o mlodego prezentera- czy ktos sie moze orientuje, czy za index sie placi(bo ja pierwszy raz...)?

indeks jest bezpłatny. Warunek - pies, z którym będziesz występować musi być zgłoszony na wystawę.

Posted

Niestety Pan Zygmunt Jakubowski rozchorował się i nie zaszczyci nas swoją obecnością na wystawie. :cry:
Zamiast niego sędziować będą: w sobotę Pan Tomasz Borkowski, w niedzielę pani Małgorzata Supronowicz.
pozdrawiam

Posted

Achnamara napisał(a):
Niestety Pan Zygmunt Jakubowski rozchorował się i nie zaszczyci nas swoją obecnością na wystawie. :cry:
Zamiast niego sędziować będą: w sobotę Pan Tomasz Borkowski, w niedzielę pani Małgorzata Supronowicz.
pozdrawiam

eh..żałujemy bardzo..Nastawilismy sie na debiut wlasnie u tego sędziego :(

Czy ktos moze powiedziec cos o p. Borkowskim? (wyszukiwarkę tu gdzies wcielo)