Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 arima napisał(a):Mam potwierdzenie :D :D :D O, pierwsza szczęśliwa!!! Powinnas dostac jakąś rozetkę od organizatorów. Albo nie. Powinnaś nam z tego powodu poczestować czymś smakowitym! Ha, ha, ha... Co do omyłek w numerkach - najlepiej zadzwoń do Oddziału i wszystko się wyjaśni. Do zobaczenia w NWM. Pzdr. Quote
filbras Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Asiaczek napisał(a):filbras napisał(a):Asiaczek, do zobaczenia na wystawie w NDM- ja będę z moim brazylijczykiem. pozdr. Rozumiem, że Fila brasileiro? To II grupa? A którego dnia będziesz? Bo ja jestem V i będę w sobotę. Pzdr. Jestem w II grupie i będę w sobotę. Nasza rasa wchodzi na ring o 13,50 i mam nadzieję,że do tego czasu jakoś sie spotkamy. Poza miłością do zwierząt jest jeszcze jedno, co nas łączy- miłość do słodyczy :lol: :lol: :lol: Zabiorę ze sobą coś słodkiego :wink: pozdr i do soboty Quote
navel Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 my też już mamy potwierdzenie i numerek :D i muszę przyznac, że jestem pod wrażeniem, bo jeszcze 10 dni a tu już koperta w skrzynce, no, no (znowu zaczynamy miodzić) 8) :lol: Quote
Gonia Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Plan sędziowania na stronie naszego oddziału jest ostateczny!Jedyne zmiany dotyczą sędziów:za p Bogucką będzie p Bachurzewski,a za p Mrugasiewicz p Niciewicz.Administrator strony zaraz powinien to poprawić! :D Quote
donya Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 My też już mamy potwierdzenie i numerek :P Quote
Rachelek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 jeśli plan jest ostateczny to wykasujcie to, co jest po kliknięciu na plakat :) - ringi się nie zgadzają np setery na jednym planie są na 5 ringu na drugim na 7 Quote
Gra Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 I do nas przyszło potwierdzenie i numerek "97". :wink: I powoli zaczynamy trochę panikować :-? , to dopiero druga nasza wystawa w "dorosłej" klasie... Pozdrawiam, Grażka Quote
PARSONRK Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wielkie pytanko + prośba. Czy ktoś jedzie ze Szczecina/ poznania do Nowego Dworu ? A w drogę powrotną mógłby zabrać szczeniaka z wa-wy ? Quote
Draczyn Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 My jeszcze nie dostaliśmy potwierdzenia, ani numerków. Czekamy Quote
Ajrisz Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 My tez juz potwierdzenie mamy! Tylko mam pytanie, czy to aktualne swiadectwo zdrowia jest konieczne? Kurcze, pierwsza krajowka, ktora tego wymaga! A to zawsze jakis dodatkowy koszt jest. Nie moze byc szczepienie przeciwko wsciekliznie? Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 filbras napisał(a):Asiaczek napisał(a):filbras napisał(a):Asiaczek, do zobaczenia na wystawie w NDM- ja będę z moim brazylijczykiem. pozdr. Rozumiem, że Fila brasileiro? To II grupa? A którego dnia będziesz? Bo ja jestem V i będę w sobotę. Pzdr. Jestem w II grupie i będę w sobotę. Nasza rasa wchodzi na ring o 13,50 i mam nadzieję,że do tego czasu jakoś sie spotkamy. Poza miłością do zwierząt jest jeszcze jedno, co nas łączy- miłość do słodyczy :lol: :lol: :lol: Zabiorę ze sobą coś słodkiego :wink: pozdr i do soboty No to się na pewno spotkamy. Ja też będę miała jakieś ciasto (hand made). Obiecałam, to muszę słowa dotrzymać, prawda? Basenji (V grupa) zaczynamy o 9.55. Ja będę tylko z 1 baskiem-pręguskiem i powinnaś nas łatwo rozpoznać. Obok będzie trikolor - piesek. Do zobaczenia w NDM. To już niedługo. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 My dzisiaj też dostaliśmy potwierdzenie, mamy nr 940, pokazujemy się w sobotę na ringu 7. Asiaczku mam nadzieję, że się spotkamy prawda...? 8) I również mam nadzieję, że w NDM będziemy mogli świętować Wilno ( o ile będzie co świętowac :roll: ). I jeszcze mam jedno pytanko - czy na stronie będzie może katalog czy pozostaje jedynie plan sędziowania? ( Proszę tego negatywnie nie odbierać, pytam tylko z ciekawości :-? ). Pozdrawiam, Marta i Wysłannik Quote
Gonia Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Ajrisz napisał(a):My tez juz potwierdzenie mamy! Tylko mam pytanie, czy to aktualne swiadectwo zdrowia jest konieczne? Kurcze, pierwsza krajowka, ktora tego wymaga! A to zawsze jakis dodatkowy koszt jest. Nie moze byc szczepienie przeciwko wsciekliznie?Nie jesteśmy jedynym oddziałem który tego wymaga!I to nie jest nasz wymysł!Takie wymagania stawia weterynarz powiatowy kierując się zachrowalnością i przepisami.A my jako organizator mamy się dostosować i basta więc przestańcie nas za to obwiniać :roll: Quote
Gonia Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):My dzisiaj też dostaliśmy potwierdzenie, mamy nr 940, pokazujemy się w sobotę na ringu 7. Asiaczku mam nadzieję, że się spotkamy prawda...? 8) I również mam nadzieję, że w NDM będziemy mogli świętować Wilno ( o ile będzie co świętowac :roll: ). I jeszcze mam jedno pytanko - czy na stronie będzie może katalog czy pozostaje jedynie plan sędziowania? ( Proszę tego negatywnie nie odbierać, pytam tylko z ciekawości :-? ). Pozdrawiam, Marta i WysłannikKatalogu jakościowego nie będzie,z kilku bardzo ważnych powodów.Nie będę o nich pisać bo nie w tym rzecz.nie damy rady :oops: Quote
Gonia Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Rachelek napisał(a):jeśli plan jest ostateczny to wykasujcie to, co jest po kliknięciu na plakat :) - ringi się nie zgadzają np setery na jednym planie są na 5 ringu na drugim na 7OK,dzięki za informację.Przyznaję że nie wiedziałam o tym,nie mogę być wszędzie :oops: Sorki! Quote
Birma Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 woooooooohooooooooooo.... :lol: :lol: :lol: i my dostaliśmy dziś potwierdzenie i numerek dziękuję wszystkim kochanym dziewczynkom z legionowskiego oddziału :* szybko wszystko załatwiłyście :P Quote
blaira Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Birma napisał(a):blaira napisał(a):To ja sie zapytam tak z ciekawosci rowniez.... czy ktos moze napisac cos wiecej o Tomaszu Borkowskim...bedzie sedziowal najlepszego szczeniaka i nie tylko ;) p.Borkowski sędziuje również VIIIgrupę :) tak więc też z chęcią posłucham czegoś o Nim ;) jeszcze raz podnosze pytanie :wink: Quote
Polna Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Ajrisz napisał(a):My tez juz potwierdzenie mamy! Tylko mam pytanie, czy to aktualne swiadectwo zdrowia jest konieczne? Kurcze, pierwsza krajowka, ktora tego wymaga! A to zawsze jakis dodatkowy koszt jest. Nie moze byc szczepienie przeciwko wsciekliznie? Ajrisz nie wiem, czy masz blisko, ale w Sforze na stefana(bałuty)wystawia za darmo(albo to koszt 10zł ;)) i jak z transportem ? :) mamy nr 864 :) Blaira jesteś w niedziele prawda ? :fadein: Quote
MarzenaTkacz Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 BARDZO WAS WSZYSTKICH - Przepraszamy za "bałagan" na stronie. Jeszcze dis wszystko będzie poukładane. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 donya napisał(a):My też już mamy potwierdzenie i numerek :P No to pewnie lada moment i ja dostanę. :D Pzdr. Quote
Justi0022 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):BARDZO WAS WSZYSTKICH - Przepraszamy za "bałagan" na stronie. Jeszcze dis wszystko będzie poukładane. Pozdrawiam Marzenka, oby inne oddziały przejmowały się takimi "bałaganami" :roll: :lol: A tak naprawdę, prywatnie mówiąc, dla mnie najważniejsza jest godzina, kiedy mniej więcej startujemy. Nawet jeśli odział poda "tylko" plan sędziowania, to z ilości psów jest się w stanie określić z przybliżeniem do +/- 15 minut o której należy być w okolicach ringu. Jesteście jedynym oddziałem, który dopasowuje nam sędziów. Inni dosyć, że nie dopadowują, to nie uwzględniają, że dany sędzia sędziował już na kilku wystawach w ciągu roku, Wy to zrobiłyście :P . Taki sędzia akurat skutecznie zniechęca do trzystukilometrowej wycieczki. A jak się okazuje, że leony ostatecznie sędziował sędzia węgierski, co jest rarytasem, to jest rozczarowanie. Albo na międzynarodówkę pędzimy na sędziego niemieckiego, co jest meeega rarytasem, a sędziuje ukrainka i jeszcze nam nie pójdzie, to jest super rozczarowanie. Dodatkowo Wasze godziny są wyznaczone z zapasem na ocenę rasy, więc zapewnie pozwoli to zminimalizować tłok w hali. THANX Czekam teraz na numerek i na legionowską wystawę :lol: Quote
lidush Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Ajrisz napisał(a):My tez juz potwierdzenie mamy! Tylko mam pytanie, czy to aktualne swiadectwo zdrowia jest konieczne? Kurcze, pierwsza krajowka, ktora tego wymaga! A to zawsze jakis dodatkowy koszt jest. Nie moze byc szczepienie przeciwko wsciekliznie? Ajrisz idź do tej lecznicy, o której rozmawiałyśmy a dostaniesz świadectwo bez opłaty. My w tym roku prawie na każdej krajówce musieliśmy takie świadectwo okazać. Niby ma to jakiś sens, ale jak później widzę na wystawie np. psa z grzybicą to zastanawiam się czy miał lewe świadectwo czy też czy wet był "układny" :wink: Quote
Zeliika Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Tez dostalam dzis potwierdzenie z numerem :D Organizacja bardzo mi sie podoba - potwierdzenie prawie 2 tygodnie przed wystawa, dokladna godzina startu, sedzia ok - czego chciec wiecej? Wielkie dzieki dla Pan z oddzialu Legionowo :lol: Quote
Mała_Tybetanka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Pies z grzybicą na wystawie ....to po co kontrola weterynaryjna..:-? .....no cóz widać ze sie uczę jeszcze :wink: Dla Marzenki Goni i rzeszy innych osób wielkie podziekowania za informacje i gratulacje za świetną organizacje przedwystawową :D. Pozdrawiam Quote
Musiałek Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 MamY, MamY, MamY numerek 25 :angel: Wow to będzie nasze pierwsze szczeniaczkowo !! :Dog_run: Quote
Recommended Posts