Asiaczek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Tak jest. Wszystkim chorym życzymy powrotu do zdrowia. I nigdy więcej chorób!!! Pzdr. Quote
filbras Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Asiaczek, pod tym adresem mailowym możesz uzyskać więcej informacji na temat pomocy schronisku:biuro@zatta.pl. Czyżby nastąpił jakiś pogrom wśród sędziów- życzę powrotu do zdrowia p.Mrugasiewiczowi i także p.Boguckiej wszystkiego najlepszego. Czy ktoś coś wie o p.Niciewicz? Quote
filbras Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Asiaczek, do zobaczenia na wystawie w NDM- ja będę z moim brazylijczykiem. pozdr. Quote
pszym Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Cześć Marzena, Mam szybkie pytanie. Zgłosiłem psy, tylko nie zapłaciłem ( wyjechałem na wakacje ) Teraz nie wiem, czy robić przelew czy płacić wyższą stawkę na wystawie? Pozdrawiam Quote
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 powsciekaliscie sie czy jak??? toz jest napisane na ulotce jak wol oplaty za zgloszenia 1wszy pie, drugi, inter itd. a potem oplata w dniu wystawy. Czy dzis lub jutro jest dzien wystawy???NIE :lol: :lol: :lol: :lol: wiec w czym problem????? tylko jak ktos ma w niedziele to niechaj nie placi w sobote bo to juz dzien wystawki, ja sie tak wrobilam w wwie kiedys-zaplacilam w piatek, a byla 3dniowa i musialam doplacac.... :lol: :lol: :lol: Quote
Gonia Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 ORSINI :klacz: :biggrina: PSZYM pisałam już o tym :o Quote
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 nie no nie napisalam, ze im wczesniej sie zaplaci tym dla oddzialu organizujacego wystawke lepiej bo ma pieniazki na zakupy i na organizacje, bo pewnie nikt na kreche nic nie da a wiec sie zapozyczac nie musi. Ja sobie za kazdym razem obiecuje ze zaplace wczesniej, bo i numerki sie dostaje i wogole, ale jakos mi nie wychodzi:(((( Quote
Draczyn Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 orsini napisał(a):nie no nie napisalam, ze im wczesniej sie zaplaci tym dla oddzialu organizujacego wystawke lepiej bo ma pieniazki na zakupy i na organizacje, bo pewnie nikt na kreche nic nie da a wiec sie zapozyczac nie musi. Ja sobie za kazdym razem obiecuje ze zaplace wczesniej, bo i numerki sie dostaje i wogole, ale jakos mi nie wychodzi:((((Oj Orsini, Orsini, jak to nie wychodzi?????????????????????????? :evilbat: :evil: Quote
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 normalnie-wieczny brak kasy :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: Quote
Draczyn Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Zamiast pracować siedzisz w necie, to tudno tu zarobić kasę :D :D :D Quote
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 przeciez pracuje nie?a ja nie mam placone za wykonanie czegos a za miesiac, a jaka placa taka praca-jest takie przyslowie!jak mam duzo ponizej sredniej krajowej to jeszcze sie mam przemeczac????? :o :o :o :o Quote
Draczyn Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 orsini napisał(a):przeciez pracuje nie?a ja nie mam placone za wykonanie czegos a za miesiac, a jaka placa taka praca-jest takie przyslowie!jak mam duzo ponizej sredniej krajowej to jeszcze sie mam przemeczac????? :o :o :o :oTEż racja - przecież żartowałam hahaha :D :D Quote
Malibu Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Pani Marzeno Tkacz i pozostali członkowie Zarządu Zw . Kyn. w Legionowie . Dlaczego na stronire Związku są podane dwa plany zresztą niezgodne ze sobą sędziowania psów ? Dlaczego do tej pory nie wniesiono poprawek ? Dlaczego na stronie Związku nie ma informacji o zmianie sędziów ( Pan Mrugasiewicz i Pani Bogucka )? Nie każdy zagląda Na Dogomanie. Głównym źródłem informacji o wystawie jak i wszelkich zmian powinna być strona Zw. Leginowo . Wasze informacje na stronie Zw. Legionowo dotyczace wystaw do wystawy wrześniowej br. były zgodne i przejrzyste. Na dzisiaj na waszej stronie jest " masło maślane " Dobrze by było wprowadzić jak najszybciej prawidłowe na stronie Zw . Legionowo poprawki żeby osoby uszestniczące w wystawie nie były wprowadzane w błąd . Pozdrawiam. Quote
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 eee ja sie ciesze ze w ogole jest www w necie i to aktualizowana, a ze nie jest doskonala?no coz nikt nie jest doskonaly! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty Malibu zagladasz na DGM i wiesz o zmianie sedziego, wiec co sie pieklisz za tych co nie czytaja DGM? :o :o :o Quote
Gra Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Najłatwiej się pieklić i ciskać!!! Każdy kto choć raz miał okazję brać udział w wystawie, wie doskonale, że w większości wypadków nie można nawet się dowiedzieć, czy doszło wszystko do ZK. O innych wiadomościach (typu plan ringów, czy plan sędziowania) w ogóle nie wspomnę!!! Nie narzekajmy więc na dziewczyny z Legionowa! Tylko dzięki ich uprzejmości i dobrej woli, w zasadzie jesteśmy na bieżąco informowani o wszystkim. O zmianach w składzie sędziowskim również. O co więc chodzi??? Do miłego zobaczenia, Grażka Quote
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 no dokladnie:))))) dziewczyny zapie...jak dziki i jeszcze na nie krzycza!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Quote
Malibu Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Dziewczyny . Ja na nikogo nie krzyczę . Nie było takiego znaku ! , tylko taki ? , a to jest różnica . Nie twierdzę że dziewczyny nie pracują ciężko , bo pracują . Po prostu zadałam kilka pytań i powstał z tego dym . Lepiej dla mnie to przemilczeć. A co do strony Związku własnie zawsze byłam mile zaskoczona jej aktualizacją . Nie będę porównywała do innych oddziałów bo nie o to tu chodzi . A forum Dogomanii jest po to by między innymi zadawać pytania . Quote
orsini Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 no chyba ze :lol: :lol: :lol: :lol: a to zawsze mozna takie usmiechniete :lol: :lol: :lol: minki dodac i wtedy nie ma watpliwosci z jakimi nastrojami sie text pisze Quote
arima Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Tylko numerki mi sie nie zgadzają. Na zgłoszeniu mam numery 369, 342, 363 A naklejki dostałam 4 z numerami 369, 342, 341, 362 :lol: :lol: Dziewczyny co mam teraz zrobić??? Quote
Justi0022 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 arima napisał(a):Tylko numerki mi sie nie zgadzają. Na zgłoszeniu mam numery 369, 342, 363 A naklejki dostałam 4 z numerami 369, 342, 341, 362 :lol: :lol: Dziewczyny co mam teraz zrobić??? Ale Ci się narobiło :lol: Quote
arima Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 A jak otworzyłam koperte to zwątpiłam, czy moja pamięć jest taka kiepska i czy czterech nie zgłosiłam :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 filbras napisał(a):Asiaczek, do zobaczenia na wystawie w NDM- ja będę z moim brazylijczykiem. pozdr. Rozumiem, że Fila brasileiro? To II grupa? A którego dnia będziesz? Bo ja jestem V i będę w sobotę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Ej, dziewczyny, czemu się wściekacie na Malibu. Zadała pytania, już jest OK. I ma racje, bo DGM jest tez m.in. po to, aby te pytania zadawać. I ja np. nie odebrałam negatywnie jej postu a propos uaktualnienia strony O/Legionowo. Zwrociła uwagę i tyle. Spoko. Mam nadzieję, że ani Marzenka, ani Gonia, Szorka, Achnamara nie obraziły się - one nie mają czasu na takie coś. Pracują w pocie czoła, abyśmy byli zadowoleni. A wystawa już niedługo... Pzdr. Quote
Recommended Posts