navel Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 a czy może mi ktoś powiedzieć co nieco o sędzinie Barbarze Szczepkowskiej? :wink: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Filbras - ja postaram się coś wpłacić, ale dopiero po 1 grudnia br. I naprawde dobrze by było,gdyby na wystawie był ktoś z puszką na datki. Na pewno nazbierałoby się trochę grosza dla psiaków. Pzdr. Quote
filbras Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Dzięki Asiaczek, ja też wpłacę na konto, ale gdyby stał ktoś z puszką-też bym coś wrzuciła. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 A ja nadal nie wiem, czy O/Legionowo został poproszony o taką zgodę. Pzdr. Quote
Draczyn Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 MarzenaTkacz napisał(a):DRACZYN - wszystko jest OK, jedno klasa honorowa czyli zero do zapłaty, drugie zapłacone 70,- zł.(GONIA sprawdziła i potwierdziła) Pozdrawiam MarzenaDzięki za odpowiedż i przepraszam za zawracanie głowy. Również pozdrawiam Quote
Draczyn Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 navel napisał(a):a czy może mi ktoś powiedzieć co nieco o sędzinie Barbarze Szczepkowskiej? :wink:Swietnie sędziuje sznaucery, sama je wiele lat hodowała i oceniała na ringach. Poza tym jest bardzo sympatyczną sędzin i ma podejście do psow. To tyle , co wiem Quote
MALWINKA Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 filbras napisał(a):Dla wszystkich chcących pomóc zwierzętom ze schroniska p.B.Wahl, skopiowałam wiadomośc i ją tu zamieszczam: -------------------------------------------------------------------------------- Przed chwilą dostałem informację na temat akcji na schronisko Bożeny Wahl: PPHU Ewenement Przedstawiciel na Polskę firmy bosch Tiernahrung GMBH ul.Wiązowa 46 53-119 Wrocław tel. 071 344 34 61 Sz.P. Paweł Zabrzeski, koordynator akcji „Ostatnia szansa” Zgodnie z naszymi ustaleniami telefonicznymi przesyłam Państwu plan przeprowadzenia akcji „Ostatnia szansa”, mającej na celu pomoc dla schroniska pani Bożeny Wahl. Od dnia 28.11.05 do dnia 06.12.05 można wpłacać odpowiednie kwoty na konto: Szymon Łapacz ul.Sztabowa 96 Wrocław Inteligo 50 1020 5558 1111 1508 5660 0020 W tytule przelewu proszę wpisać „Ostatnia szansa” oraz e-mail osoby wpłacającej. Po zaksięgowaniu kwoty na koncie pojedyncze potwierdzenia wpłat wyślę Państwu drogą elektroniczną. We wtorek 06.12.05 o godzinie 18:00 podsumujemy dokonane wpłaty i w środę lub czwartek wyślemy odpowiedniej wielkości transport bezpośrednio do schroniska. Cenę za worek 20 kg karmy bosch MyFriend (opis produktu: http://www.e-bosch.pl/index.php?products=product&prod_id=3798) obniżyliśmy do kwoty 42 zł brutto przy zakupie powyżej 25 szt. oraz deklarujemy przy w/w zamówieniu przejąć na siebie koszty transportu. Z pozdrowieniami Szymon Łapacz www.ewenement.pl tel. 693 453 466 _________________przekleiłam na forum.dogs - im więcej osób, tym lepiej :fadein: Quote
orsini Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Draczyn napisał(a):navel napisał(a):a czy może mi ktoś powiedzieć co nieco o sędzinie Barbarze Szczepkowskiej? :wink:Swietnie sędziuje sznaucery, sama je wiele lat hodowała i oceniała na ringach. Poza tym jest bardzo sympatyczną sędzin i ma podejście do psow. To tyle , co wiem dla mnie rewelacja!!dlatego tez jade do New Dworu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gonia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 filbras napisał(a):Marzenko,Goniu,Szorka, może warto by było wystawić jakieś puszki na datki dla tych biedactw. ONE CZASAMI JEDZĄ TYLKO PO TRZY KURZE ŁAPKI NA DZIEŃ !!! Potworne i tych zwierząt coraz to przybywa. To trudno sobie wyobrazić- 500 zwierzaków i Ona jedna. POMÓŻMY IM !Nie wystarczy rzucić pomysł.Takie zbiórki trzeba zorganizować formalnie.Nikt z naszego oddziału nie może się zaangażować fizycznie w tę akcję,ponieważ pracujemy w ringach,żeby usprawnić pracę.To nie znaczy że jesteśmy przeciwne,ale kto będzie zbierał te pieniądze?Do tej pory nikt oficjalnie nie wystąpił do oddziału z taką propozycją.Weżcie pod uwagę fakt że zostało mało czasu na uzyskanie zezwolenia,a bez niego ani rusz.To są pieniądze! Quote
filbras Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Wiem Goniu i dlatego próbuję różnych sposobów na zainteresowanie tym jak największej liczby osób. Jeśli puszki na datki odpadają, to może jakaś informacja od speakera na wystawie i może ulotki albo plansze z nr konta? Sama dość późno sie o tym dowiedziałam, bo zaledwie trzy dni temu. Quote
orsini Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 eee kto slucha spikera?prawie nikt a jak juz to wybiorczo Quote
Gonia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Plakaty,ogłoszenia,apele,to wszystko mozna rozwiesić na terenie wystawy,tylko niech ktoś to przygotuje i się tym zajmie.Tydzień przed wystawą to my prawie mieszkamy na stadionie,a w dzień wystawy jesteśmy do dyspozycji wystawców w sekretariacie i w ringach,nawet tych na zewnątrz :D Możemy ogłaszać co jakiś czas że jest taka akcja,ale jak powiedziała ORSINI,prawie nikt tego nie słucha.Wiem bo sama otwierałam parę wystaw,ogłaszałam komunikaty,a i tak co chwila ktoś pytał o to samo :( Quote
Draczyn Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Gonia napisał(a):Plakaty,ogłoszenia,apele,to wszystko mozna rozwiesić na terenie wystawy,tylko niech ktoś to przygotuje i się tym zajmie.Tydzień przed wystawą to my prawie mieszkamy na stadionie,a w dzień wystawy jesteśmy do dyspozycji wystawców w sekretariacie i w ringach,nawet tych na zewnątrz :D Możemy ogłaszać co jakiś czas że jest taka akcja,ale jak powiedziała ORSINI,prawie nikt tego nie słucha.Wiem bo sama otwierałam parę wystaw,ogłaszałam komunikaty,a i tak co chwila ktoś pytał o to samo :(Gonia ma rację. Cały komitet organizacyjny wystawy jest teraz zawalony pytaniami i robotą, więc chyba będzie najrożsądniej, jesli sprawę weżmieci w swoje ręce, nie angażując w to orgnizatorow, Przyzwolenie już macie. Wydaje mi się, że ulotki z numerem konta to dobry pomysl, a przez megafony nie trzeba ogłaszać, bo jek powiedziała Orsini itak nikt niie usłyszy Quote
Gra Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Pozwoliłam sobie wkleić temat schroniska na forum szetlandziarzy! Myślę, że i oni powinni wiedzieć, że wiele psów znalazło się w potrzebie!!! Z pewną nutą nieśmiałości się pytam - kiedy możemy spodziewać się katalogu? :oops: Pozdrawiam, Grażka Quote
blaira Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 To ja sie zapytam tak z ciekawosci rowniez.... czy ktos moze napisac cos wiecej o Tomaszu Borkowskim...bedzie sedziowal najlepszego szczeniaka( wiec bedzie tam Carbonara lub my) Quote
Birma Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 blaira napisał(a):To ja sie zapytam tak z ciekawosci rowniez.... czy ktos moze napisac cos wiecej o Tomaszu Borkowskim...bedzie sedziowal najlepszego szczeniaka i nie tylko ;) p.Borkowski sędziuje również VIIIgrupę :) tak więc też z chęcią posłucham czegoś o Nim ;) Quote
Dorota_Fiszer Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ja cos przegapilam :( Gdzie mozna znalezc sedziow na finaly?? Quote
Birma Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Achnamara napisał(a):Konkurencje Finałowe: Wybory Best in Show odbędą się w niedzielę. Uwaga: Zwycięzcy grup (BOG) II, V,VII i IX proszeni są o pozostanie do niedzieli na koszt oddziału Legionowo (przewodnik i pies). 10.12.2005 – sobota Młody Prezenter Tomasz Borkowski (ring nr 6) Najlepsze Szczenię Anna Bogucka Najlepszy Junior Andrzej Szutkiewicz Najlepsza Para Psów Maria Bruska Najlepszy Weteran Barbara Szczepkowska Grupa II Jerzy Mrugasiewicz Grupa V Piotr Król Grupa VII Zygmunt Jakubowski Grupa IX Małgorzata Supronowicz 11.12.2005 – niedziela Młody Prezenter Małgorzata Supronowicz (ring nr 3) Najlepsze Szczenię Tomasz Borkowski Najlepszy Junior Barbara Szczepkowska Najlepszy Pies Ras Polskich Ewa Bukład Najlepsza Para Psów Ewa Marcinkowska Najlepszy Weteran Magdalena Świętoń Grupa I Krystyna Szulc Grupa III Małgorzata Surponowicz Grupa IV Barbara Szczepkowska Grupa VI Piotr Król Grupa VIII Tomasz Borkowski Grupa X Ewa Marcinkowska Best In Show Ewa Bukład a tu ;) Quote
Elitesse Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 czy na stronce pojawi sie katalog przedwystawowy z imionami psow ? Quote
Ajrisz Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 czy na stronce pojawi sie katalog przedwystawowy z imionami psow ? Dolaczam sie do pytania. :wink: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Gonia napisał(a):Nie wystarczy rzucić pomysł.Takie zbiórki trzeba zorganizować formalnie.Nikt z naszego oddziału nie może się zaangażować fizycznie w tę akcję,ponieważ pracujemy w ringach,żeby usprawnić pracę.To nie znaczy że jesteśmy przeciwne,ale kto będzie zbierał te pieniądze?Do tej pory nikt oficjalnie nie wystąpił do oddziału z taką propozycją.Weżcie pod uwagę fakt że zostało mało czasu na uzyskanie zezwolenia,a bez niego ani rusz.To są pieniądze! Gonia, masz rację. To może rzeczywiście jakies plakaty, nawet ręcznie malowane/rysowane/pisane itp? Zastanawiam sie, jak tu choc trochę pomóc... Mogę zrobić ksero (ale tylko A4), mogę dać taśmę klejącą, nie wiem, co jeszcze. A może jakaś zbiórka kocy, misek metalowych itp...? Jeżeli ktoś ma kontakt z organizatorami - spytajcie się, czy taka "pomoc" się przyda. Pzdr. Quote
MarzenaTkacz Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 WAŻNA INFORMACJA !!! Niestety Pan Jerzy Mrugasiewicz, przebywa w szpitalu (życzymy Mu szybkiego powrotu do zdrowia !!!), zamiast Niego oecniać będzie Pani Jadwiga Niciewicz z Łodzi, a wcześniej zrezygnowała z powodów rodzinnych Pani Anna Bogucka, zamiat Niej, Pan Piotr Bachurzewski. "Nowi" sędziowie , wchodzą również w miejsce Konkurencji Finałowych. Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Quote
Justi0022 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Życzymy powrotu do zdrowia, życzymy ...., ale buuuuu :cry: Quote
Gra Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! A Pani sędzina Niciewicz jest bardzo miła i ma dobre podejście do psów (lubią ją i te duże i te mniejsze), więc nie narzekajcie... :lol: Pozdrawiam, Grażka Quote
Recommended Posts