Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Piękne dzięki organizatorom z O/Legionowa za wszelkie info. Już niedługo sięspotkamy. A co możecie powiedziec nt. zbiórki pieniędzy na Schronisko p. B. Wahl? Ja jestem "za", ale może są jakieś przeszkody formalne? Pzdr. Quote
agabass Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Birma napisał(a):Sobota RING 8: Sędzia - Piotr Król 9.55 Basenji PSY Klasa młodzieży 2 765 - 766 Klasa pośrednia 1 767 - 767 Klasa otwarta 2 768 - 769 SUKI Klasa młodzieży 1 770 - 770 Klasa pośrednia 1 771 - 771 Klasa otwarta 1 772 - 772 Klasa championów 1 773 - 773 dieki za info ja również podpisuję sie pod tą akcją pomocową i uważam, ze byłoby dobrze wcielić ten pomysł w życie Quote
AlaNowak Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 A czy jest moze ktos ze slaska, kto ma miejsce w aucie, jedzie (najlepiej) w sobote i "przygarnalby" kropka 8) , czyli mnie (bez psa) :lol: Jak cos to moge zrzucic sie na paliwo :lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Dziewczyny z Legionowa dały katalog i teraz chyba odpoczywają, albo szykują nam inne niespodzianki wystawowe. Ale może któraś z nich tu jeszcze zajrzy... Pzdr. Quote
Zeliika Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 A moze ktos zna i poda numer konta schroniska Bozeny Wahl? Quote
Birma Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 filbras napisał(a):Czy można by było również na naszej wystawie zorganizować taką pomoc dla zwierząt ze schroniska p.Bożeny Wahl? Bez tej pomocy nie przetrwają zimy!!! jeśli nie ma żadnych przeszkód- to ja jestem jak najbardziej ZA zbiórką na schronisko p.Bożeny :) Quote
filbras Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 może jutro;Asiaczek, gdybyś mogła to przyklej ten temat na inne zaprzyjaźnione strony, może ktoś jeszcze się tym zainteresuje.Trzeba koniecznie pomóc tym psiakom.Wiem,że wynegocjowano cenę za 20 kg karmy bosh u dystrybutora na chyba 42 zł/kg.W poniedziałek będzie coś więcej o tym wiadomo. Quote
filbras Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 podaję Wam adres strony p.B.Wahl,tam można się zorientować w czym rzecz:http://www.schronisko.alpha.pl/ Quote
Gonia Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 www.schronisko.alpha.pl Nie odpoczywamy,nadal pracujemy.Wystawa to nie tylko to co do tej pory zrobilyśmy,ale jeszcze setki spraw-puchary,medale,dyplomy,karty ocen,bilety,stoiska,plan parkingu i dziesiątki spraw urzędowych,a do tego trzeba mieć końskie zdrowie,które niestety czasem szwankuje.Jedna z naszych dziewczyn odsypiała dopiero w szpitalu.Na szczęście jest już OK. Myślę że wszystkie jesteśmy za zbiórką,ale decyzję podejmiemy wspólnie.Musimy wiedzieć kto na naszej wystawie zajmie się tym,bo my niestety nie damy rady.Zeby usprawnić pracę w ringach,będziemy sekretarzować i gospodarzyć. A myślałam,że sobie polatam,żeby Was poznać i to ciasto od Asiaczka....! :( Quote
Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Gonia - spoko. Ja znajdę droge do Sekretariatu. Bo rozumiem, że tam część z Was będzie? Taka zbiórka na schronisko to dobra rzecz. Na pewno zebrałoby się sporo grosza. I mogą zgłosić się do Was osoby rozprowadzające bransoletki psiowe (takie, jak to teraz są modne). Może tutaj uda Wam się pomóc? Pzdr. Quote
Natalia_W Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Mam pytanie... czy ja moge teraz zaplacic za wystawe (przelewem) oczywiscie ta kwote po terminie, bo nie chce pozniej biegac na wystawie.... :lol: Quote
AiMiN Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 filbras napisał(a):może jutro;Asiaczek, gdybyś mogła to przyklej ten temat na inne zaprzyjaźnione strony, może ktoś jeszcze się tym zainteresuje.Trzeba koniecznie pomóc tym psiakom.Wiem,że wynegocjowano cenę za 20 kg karmy bosh u dystrybutora na chyba 42 zł/kg.W poniedziałek będzie coś więcej o tym wiadomo. Z tą ceną, to jakaś bzduza... Quote
Birma Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 AiMiN napisał(a):filbras napisał(a):może jutro;Asiaczek, gdybyś mogła to przyklej ten temat na inne zaprzyjaźnione strony, może ktoś jeszcze się tym zainteresuje.Trzeba koniecznie pomóc tym psiakom.Wiem,że wynegocjowano cenę za 20 kg karmy bosh u dystrybutora na chyba 42 zł/kg.W poniedziałek będzie coś więcej o tym wiadomo. Z tą ceną, to jakaś bzduza... może 4,2zł za kg :roll: Quote
filbras Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 42zł/kg- jasne,że bzdura! przepraszam za pomyłkę - to cena za 20 kg worek! Ale ze mnie gapa. Quote
Gonia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Natalia_W napisał(a):Mam pytanie... czy ja moge teraz zaplacic za wystawe (przelewem) oczywiscie ta kwote po terminie, bo nie chce pozniej biegac na wystawie.... :lol:Możesz,ale weż ze sobą dowód wpłaty!Potwierdzenie dostaniesz z adnotacją"do zapłaty",bez numeru startowego.W sekretariacie okażesz dowód i dostaniesz numer. Quote
MarzenaTkacz Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 WAŻNA INFORMACJA !!!!! Dzisiaj niestety Pani Anna Bogucka poinformowała nas, iż z ważnych powodoów rodzinnych niestety nie będzie mogła być na wysatwie w Nowym Dworze, dlatego też na ringu nr 5 będzie oceniał Pan Piotr Bchurzewski. Rasy i kolejnośc następowania ich po sobie jest bez zmian. Zamiana sędziego dotyczy równiez Konkurecnji Finałowej. Sobota - Najlepsze Szczenię - Piotr Bachurzewski. Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Oddział Legionowo Quote
Ajrisz Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 A napiszcie, czy bedzie katalog z nazwami psow, taki jaki pojawil sie przed Jesienna Wystawa? Quote
Olivka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Proszę osoby działające w legnickim związku o info. Dzisiaj zajżałam na stronę oddziału ,aby upewnić się ile pieniążków mam zapłacić za dwie suczki i niestety ze strony zostało usunięte info na ten temat. Druga sprawa widzę niezgodności w planach sędziowania na sobotę , a mianowicie na jednym Barbara Szczepkowska wpisana zostaa na ring 7 , gdzie nają być sędziowane tylko sznaucery miniaturowe . Natomiast na drugim Barbara Szczepkowska jest planowana na ring 6 , gdzie moja rasa, czyli sznaucer miniatura czarny planwany jest dopiero na 14 15 . Pytam dlatego, że mam troszkę odległości do pokonania z mojego miasta i wiedząc dokładnie który plan sędziowania jest właściwy mogłabym lepiej zorganizować sobie czas dojazdu. Help! Quote
Gonia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Opłata za 1-wszego psa 70 zł,za 2-giego 60,szczeniaki i interchampiony40,weterani i rasy polskie bez PON-ów-bezpłatnie.Sznaucery z tego co mi wiadomo będą na 7-emce.Ten ring jest na antresoli,czyli za sekretariatem w lewo i na górę.Rozpiska godzinowa jest obligatoryjna,a my jesteśmy z LEGIONOWA,więc Legnica nie odpowie :lol: Quote
Olivka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 dzięki Oczywiście ,że chodziło mi o Legionowo, a nie Legnicę. Dzięki Quote
Gonia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Proszę bardzo :D Od tego tu jesteśmy :P Quote
Draczyn Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Gonia napisał(a):Proszę bardzo :D Od tego tu jesteśmy :PA czy z moimi "pokręconymi " opłatami wszystko jest w porządku, tylko się przupominam i serdecznie pozdrawiam Quote
MarzenaTkacz Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 DRACZYN - wszystko jest OK, jedno klasa honorowa czyli zero do zapłaty, drugie zapłacone 70,- zł.(GONIA sprawdziła i potwierdziła) Pozdrawiam Marzena Quote
filbras Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Dla wszystkich chcących pomóc zwierzętom ze schroniska p.B.Wahl, skopiowałam wiadomośc i ją tu zamieszczam:-------------------------------------------------------------------------------- Przed chwilą dostałem informację na temat akcji na schronisko Bożeny Wahl: PPHU Ewenement Przedstawiciel na Polskę firmy bosch Tiernahrung GMBH ul.Wiązowa 46 53-119 Wrocław tel. 071 344 34 61 Sz.P. Paweł Zabrzeski, koordynator akcji „Ostatnia szansa” Zgodnie z naszymi ustaleniami telefonicznymi przesyłam Państwu plan przeprowadzenia akcji „Ostatnia szansa”, mającej na celu pomoc dla schroniska pani Bożeny Wahl. Od dnia 28.11.05 do dnia 06.12.05 można wpłacać odpowiednie kwoty na konto: Szymon Łapacz ul.Sztabowa 96 Wrocław Inteligo 50 1020 5558 1111 1508 5660 0020 W tytule przelewu proszę wpisać „Ostatnia szansa” oraz e-mail osoby wpłacającej. Po zaksięgowaniu kwoty na koncie pojedyncze potwierdzenia wpłat wyślę Państwu drogą elektroniczną. We wtorek 06.12.05 o godzinie 18:00 podsumujemy dokonane wpłaty i w środę lub czwartek wyślemy odpowiedniej wielkości transport bezpośrednio do schroniska. Cenę za worek 20 kg karmy bosch MyFriend (opis produktu: http://www.e-bosch.pl/index.php?products=product&prod_id=3798) obniżyliśmy do kwoty 42 zł brutto przy zakupie powyżej 25 szt. oraz deklarujemy przy w/w zamówieniu przejąć na siebie koszty transportu. Z pozdrowieniami Szymon Łapacz www.ewenement.pl tel. 693 453 466 _________________ Quote
filbras Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Marzenko,Goniu,Szorka, może warto by było wystawić jakieś puszki na datki dla tych biedactw. ONE CZASAMI JEDZĄ TYLKO PO TRZY KURZE ŁAPKI NA DZIEŃ !!! Potworne i tych zwierząt coraz to przybywa. To trudno sobie wyobrazić- 500 zwierzaków i Ona jedna. POMÓŻMY IM ! Quote
Recommended Posts