Musiałek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Wszyscy czekają ręce zacierają i nie mogą się doczekać :) Ja tez przebieram nogami. Chyba wolałabym żeby napisali że będzie w poniedziałek, a tu dzisiaj pach.... katalog :) Quote
Musiałek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 cos mi chyba wolno inet chodzi bo jak pisałam odpowiedx to tej informacji o godzinach nie widziałam :o super, ze jest!! co prawda nie ma podziału na klasy ale moze ile psow w rasie :D Quote
Diana14 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Achnamara napisał(a):Ale niecierpliwe:) Wkleję tylko rozpiskę godzinową, bez klas. Całość będzie na stronie oddziału. DZIĘ-KU-JE-MY !!! :lol: Quote
Gra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Czy dobrze liczę? Po pięć minut na psa? Jeżeli tak, to już z grubsza możemy się doliczyć, ile nas będzie... Dzięki! Grażka Quote
nidhogg Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dzieki dzieki. mnei osobiscie najbardziej nurtuje Holender, kto to co to ? :) Quote
Nor(a) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Achnamara napisał(a):Ale niecierpliwe:) Wkleję tylko rozpiskę godzinową, bez klas. Całość będzie na stronie oddziału. Tylko uwaga - to jest baaaardzo długie. Na początek sobota 10 grudnia. male przesunięcie w ringach? No nic..również z niecierpliwością czekam na szersze info, choc juz widze ze w mojej rasie tłoku to nie będzie :wink: Quote
Diana14 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Hahaha znaczy się my mamy az 3 kolaki w całej rasie :P Quote
Gra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 My mamy większą konkurencję - dziewięć sztuk. O sześciu wiem. Ciekawią mnie te trzy.... o których nic nie wiem... 8) Pozdrawiam, Grażka Quote
Diana14 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ja wiem tylko o swojej sztuce więc pozostają mi 2 niewiadome :grins: Quote
:) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A ja o shih tzu nie duzo wiem... Moze ktos cos wie i mi podpowie? Quote
Nor(a) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Diana14 napisał(a):Hahaha znaczy się my mamy az 3 kolaki w całej rasie :P my tez niewiele więcej :wink: - 4. W klasie szczeniąt mozemy byc jedyni - to mnie własnie najbardziej nurtuje czy będzie jakies rodzenstwo miotowe. Quote
Diana14 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 :) napisał(a):A ja o shih tzu nie duzo wiem... Moze ktos cos wie i mi podpowie? wychodzi mi, ze będzie ich 11... Nor(a) w takim razie powodzenia życze w szczeniaczkach ;) Quote
:) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 11 shih tzu??!! MASAKRA!! :/ No zobaczymy, co to bedzie :) Moze mi sie uda byc jedna w klasie ;) :) :) Quote
Natalia_W Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 a w sznaucerkach mini p&s wychodzi na to ze bedzie okolo 15 psiakow... hmm ciekawe jakie.... :lol: Quote
Iwa-R Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ale wiecie co... tak sobie myślę, że może zostawcie chociaż 5 minut na porównania? Quote
:) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Iwa-R napisał(a):Ale wiecie co... tak sobie myślę, że może zostawcie chociaż 5 minut na porównania? O! Czyli jest szansa,ze bedzie mniej shih tzu :D :D :D Nie,no zartuje. Wygrac wsrod dobrych-to jest cos :) :) :) Quote
Gra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A jak jest tylko dziesięć minut na całą rasę i zostawimy pięć, to co będziemy porównywać? Jedną sztukę? Myślę, że porównanie jest już wliczone w ten czas... Pozdrawiam, Grażka Quote
Birma Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Achnamara napisał(a):Całość będzie na stronie oddziału. a to pewnie dopiero za jakiś czas? :roll: Quote
Iwa-R Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Gra napisał(a):A jak jest tylko dziesięć minut na całą rasę i zostawimy pięć, to co będziemy porównywać? Jedną sztukę? Myślę, że porównanie jest już wliczone w ten czas... Pozdrawiam, Grażka Jak jest 10 czy 15 minut to może nie, ale jak jest więcej, to chyba się przyda na NSwR, NPwR czy BOB, ale to tylko moja sugestia :wink: Quote
:) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Iwa-R napisał(a):Gra napisał(a):A jak jest tylko dziesięć minut na całą rasę i zostawimy pięć, to co będziemy porównywać? Jedną sztukę? Myślę, że porównanie jest już wliczone w ten czas... Pozdrawiam, Grażka Jak jest 10 czy 15 minut to może nie, ale jak jest więcej, to chyba się przyda na NSwR, NPwR czy BOB, ale to tylko moja sugestia :wink: Tak, to jest racja ;) Quote
Gra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jak jest 10 czy 15 minut to może nie, ale jak jest więcej, to chyba się przyda na NSwR, NPwR czy BOB, ale to tylko moja sugestia Obyś miała rację... zawsze mniejsza konkurencja to większa szansa na wygraną :lol: . A tak poważnie mówiąc, to i tak wychodzi mi, że będzie nas niewiele... Quote
Iwa-R Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Gra napisał(a):Jak jest 10 czy 15 minut to może nie, ale jak jest więcej, to chyba się przyda na NSwR, NPwR czy BOB, ale to tylko moja sugestia Obyś miała rację... zawsze mniejsza konkurencja to większa szansa na wygraną :lol: . Tylko, żeby później nie było na mnie :lol: Quote
Sonya-Nero Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 :o z wyjątkiej nocnej wystawy nigdy nie byłam sędziowana tak późno :wink: :) A kto wie jak wygląda ta antresola :question: Quote
:) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Sonya-Nero napisał(a): A kto wie jak wygląda ta antresola :question: Ja wiem! Ja wiem!! Z sali wchodzisz schodkami na gore i tam jest cos dlugosci sali(mniej wiecej),ale waskiego :) Taka "galeria" u gory, z ktorej mozna ogladac mecze. No mam nadzieje,ze wytlumaczylam co nieco :) Quote
Recommended Posts