Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Achnamara napisał(a):
Ale niecierpliwe:) Wkleję tylko rozpiskę godzinową, bez klas. Całość będzie na stronie oddziału. Tylko uwaga - to jest baaaardzo długie.
Na początek sobota 10 grudnia.

male przesunięcie w ringach? No nic..również z niecierpliwością czekam na szersze info, choc juz widze ze w mojej rasie tłoku to nie będzie :wink:

Posted

My mamy większą konkurencję - dziewięć sztuk. O sześciu wiem. Ciekawią mnie te trzy.... o których nic nie wiem... 8)

Pozdrawiam, Grażka

Posted

Diana14 napisał(a):
Hahaha znaczy się my mamy az 3 kolaki w całej rasie :P

my tez niewiele więcej :wink: - 4. W klasie szczeniąt mozemy byc jedyni - to mnie własnie najbardziej nurtuje czy będzie jakies rodzenstwo miotowe.

Posted

:) napisał(a):
A ja o shih tzu nie duzo wiem... Moze ktos cos wie i mi podpowie?

wychodzi mi, ze będzie ich 11...

Nor(a) w takim razie powodzenia życze w szczeniaczkach ;)

Posted

Iwa-R napisał(a):
Ale wiecie co... tak sobie myślę, że może zostawcie chociaż 5 minut na porównania?

O! Czyli jest szansa,ze bedzie mniej shih tzu :D :D :D Nie,no zartuje. Wygrac wsrod dobrych-to jest cos :) :) :)

Posted

A jak jest tylko dziesięć minut na całą rasę i zostawimy pięć, to co będziemy porównywać? Jedną sztukę? Myślę, że porównanie jest już wliczone w ten czas...

Pozdrawiam, Grażka

Posted

Gra napisał(a):
A jak jest tylko dziesięć minut na całą rasę i zostawimy pięć, to co będziemy porównywać? Jedną sztukę? Myślę, że porównanie jest już wliczone w ten czas...

Pozdrawiam, Grażka

Jak jest 10 czy 15 minut to może nie, ale jak jest więcej, to chyba się przyda na NSwR, NPwR czy BOB, ale to tylko moja sugestia :wink:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Gra napisał(a):

Pozdrawiam, Grażka

Jak jest 10 czy 15 minut to może nie, ale jak jest więcej, to chyba się przyda na NSwR, NPwR czy BOB, ale to tylko moja sugestia :wink:

Tak, to jest racja ;)

Posted

Jak jest 10 czy 15 minut to może nie, ale jak jest więcej, to chyba się przyda na NSwR, NPwR czy BOB, ale to tylko moja sugestia

Obyś miała rację... zawsze mniejsza konkurencja to większa szansa na wygraną :lol: .

A tak poważnie mówiąc, to i tak wychodzi mi, że będzie nas niewiele...

Posted

Gra napisał(a):
Jak jest 10 czy 15 minut to może nie, ale jak jest więcej, to chyba się przyda na NSwR, NPwR czy BOB, ale to tylko moja sugestia

Obyś miała rację... zawsze mniejsza konkurencja to większa szansa na wygraną :lol: .

Tylko, żeby później nie było na mnie :lol:

Posted

Sonya-Nero napisał(a):

A kto wie jak wygląda ta antresola :question:

Ja wiem! Ja wiem!! Z sali wchodzisz schodkami na gore i tam jest cos dlugosci sali(mniej wiecej),ale waskiego :) Taka "galeria" u gory, z ktorej mozna ogladac mecze. No mam nadzieje,ze wytlumaczylam co nieco :)