Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzenko, Goniu i wszystkie dobre duszyczki z ZK w Legionowie!

W imieniu wszystkich szetlandów wystawianych w Nowym Dworze Maz. bardzo dziękuję za plan sędziowania! To wspaniały prezent mikołajkowy z Waszej strony dla naszych piesków. Choć raz będziemy pierwsi!!!
Jesteście wspaniali, oby więcej takich ludzi działających w ZK jak WY!!!:lol:

Pozdrawiam, Grażka

Ps. Beza "Wspólny Dom" - pozdrawiamy siostrzyczkę. Do zobaczenia na wystawie.

Posted

Nie wiem czy jest jakakolwiek szansa,żeby jakiś inny Oddział ZKwP
przebił nasze Dziewczyny z Legionowa!
Jesteście super! :buzi:
Komu by sie chciało, tak jak Wam brać pod uwagę nasze prośby i sugestie?

Posted

Ja zgłaszałam wczoraj drogą elektroniczną,wyskoczyło mi ze przyjęto psa ale meila zwrotnego nie dostałam.
Mógłby ktoś z Legionowa sprawdzić ANASTAZJA Opsarion-Briard-pośrednia.
Bardzo proszę .

Posted

Dzięki! Trzymamy kciuki za Blusiaczka! Was też nie jest za dużo, więc jeszcze zobaczymy kto na kogo będzie czekać?!

Pozdrawiam, Grażka

Posted

Dziewczyny dla was wielkie oklaski i gratulacje sie naleza :laola: :multi: naprawde kawal dobrej roboty formalnosci sa ogolnie w biurze bleeee . Domyslam sie ze nadal duzo roboty w waszym ZK ale napewno zostanie to wam wynagrodzone :angel:

Posted

a ja mam jeszcze pytanko, czy jak jutro wysle potwierdzenie wpłaty to dojdzie... bo moje zgłoszenie, potwierdzenie i metryczka nie doszły 4 Listopada :-? musze wysyłać jeszcze raz

Posted

Wielokrotnie podawałam maila na którego można było przesyłać zgłoszenia i pytania.Każda z nas ma swoją działkę i nie wchodzimy sobie w drogę,żeby uniknąć bałaganu.Poza tym mamy rodziny,domy,psy,pracę i nie jesteśmy w stanie 24 godziny na dobę być do waszej dyspozycji.Spróbuj zapytać ACHNAMARĘ :)Mam nadzieję że mnie nie zabije :lol:

Posted

Ja zapraszam na ring doziów ;-) Jojek będzie walczyć o kolejny wniosek na Championa jeszcze te dwa i będzie tym młodym Championem ;-)

Największy mamy za sobą z Poznania (Mł. Zw. Pl)

Posted

lidush napisał(a):
Czy wiadomo w jakiej kolejności na ringu nr 6 oceniana będzie rasa Australian Cattle Dog?
jezeli rozumiem pytanie...to domyslam sie ze najpierw sy potem suki a jezeli mam pyt rozumiec inaczej to kolejnosc na ringach juz jest podana :) pisze obie wersje tak na wszelki wypadek :lol:

Posted

Hmm... Sorry, za te pytania, ale czy jezeli wyslalam dowod wplaty na ten sam meil(i tego samego dnia-10.11) ktorym dostalam potwierdzenie, to czy powinnam dostac jakies kolejne potwierzenie ze dowod doszedl?? :oops:

Posted

ACHNAMARA napisała,że potwierdzenia zgłoszeń może Wam potwierdzać "na rękę",a to znaczy że na każdego maila musi własnoręcznie odpisać.Chyba nie muszę pisać jaka to dla niej robota?!Dowód wplaty to nie problem,zabierz go ze sobą na wystawę,jeśli nie dostaniesz numeru startowego i kartki na katalog.Pokażesz w sekretariacie wystawy i wszystko dostaniesz.Nie przewiduję szalonych kolejek,bo wystawa jest dwudniowa :D

Posted

I tak trzymać!Na każdą wystawę zabieram książeczki zdrowia,zaświadczenie od weterynarza jeśli jest wymagane i dowód wpłaty.Mam pewność że dokumenty są w porządku i mogę to udowodnić w razie jakichkolwiek wątpliwości organizatorów 8)