Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam,chciałam.I warto było!!!!!!!!!!Znasz ten zapach mleczka i dotyk mięciutkiej istotki,bezbronnej,zależnej od Ciebie i chyba dlatego tak bardzo kochanej :iloveyou: Tak bardzo się rozochociłam,że następne będą już za miesiąc :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, qurczaki!!! Aż tak?!
Oj, Gonia, znam to wszystko, znam. I sama czekam z niecierpliwością na początek grudnia. Wtedy przypomnę sobie to wszystko baaaardzo dokładnie...
Trzymam kciuki za teraz i za to, co bedzie za miesiąc.
Pzdr.

Posted

Ufff i ja sie dzisiaj zglosilam - to bedzie nasz debiut (moj i mojej suni). Jeszcze tylko dosle rodowod, bo dopiero dzisiaj zostal odebrany.... doslac sam, czy cale zgloszenie jeszcze raz? Jak myslicie?

Posted

NEFESZA sam rodowód wystarczy-to znaczy ksero rodowodu. :lol:
Asiaczku ja też trzymam za Ciebie kciuki,no za Twoją sunię :lol: i moje psiunki trzymają łapki!Mam nadzieję,że się pochwalisz?!

Posted

:) napisał(a):
Czy jesli zglaszalam pieska formularzem i tam wrzucilam rodowod(a wlasciwie jego sskan),to musze xero przesylac jeszcze??
jasne ze nie :) jedynie dowod wplaty mozesz przeslac faxem lub ksero listem(moze tez da sie zeskanowac i na maila przeslac- ale do tej opcji nie nie jestem w 100% pewna)

Posted

Wszystkie opcje przesyłania są dozwolone, czyli xero pocztą lub faxem, skan mailem. I tak na koniec wszystko sprawdzamy z przelewami bankowymi (bo ludzie różne rzeczy są w stanie "wyczarować").
Jeżeli przelew idzie z konta innej osoby niż wystawcy, to napiszcie kogo dotyczy ta zapłata i jakiego psa.
pozdrawiam
iza koriat-zumis (ta co z Marzenką klepie zgłoszenia... :))

Posted

:) napisał(a):
A wiecie,jakie SHIH TZU sa zgloszone?
Musisz poczekac bo maja tam niezly charmider obecnie zgloszenia sa do 11.listopada. a po tym terminie pewnie bedzie wszystko jasne 8)

Posted

Achnamara napisał(a):
Blondynką nie jestem, ale nie wiem o czym piszesz.... :evil:

Proszę nie obrazac blondynek!! JA tam sie domyslam przynajmniej :)

Posted

Spokojnie,musicie chwilę zaczekać :D nie wymagajcie rzeczy niemożliwych.Nie mamy wszystkich zgłoszeń i nie potrafimy przewidzieć ile psów danej rasy się zgłosi do 11 listopada.
Arima,przybliżone godziny sędziowania będzie można podać jak wpłyną
wszystkie zgłoszenia,innej możliwości nie ma :D
Ja jestem blondynką i się nie obrażam,z kawałów o blondynkach się śmieję :lol:
Co do charmidru to,każdy sprząta u siebie,a nie zagląda przaz okno do sąsiadki :o
Staramy się spełnić prośby i oczekiwania,ale jeszcze się taki nie urodził,coby każdemu dogodził :D

Posted

Doskonale rozumiem twoje obawy,ale innej odpowiedzi nie mogę teraz udzielić.Sama biegam na wystawach z ringu na ring.Nie jest to komfortowa sytuacja,ale tak jest i już,nic na to nie poradzę :)

Posted

OJ, O/Legionowo rozrasta się w tempie... no, może nie astronomicznym, ale dosyć szybko!!! Najpierw była chyba Marzenka, Szorka, potem Gonia, Gucia,, a teraz widzę Achnamara (witaj na DGM!). Jeżeli kogoś pominełam - sorki. Ale i tak Was dużo. :D

A co tam u Szanownej Szorki? Nie odzywa się, nie gani (ale może goni do roboty?). Pozdrówcie Ją od nas.
Pzdr.

Posted

Asiaczku jestem cała i zdrowa .Przesyłm dużo buziaków. KOCHANE DZIEWCZYNY pilnują dogomani ,ja tylko sobie zerkam co piszczy na topikach .Będę jutro w Poznaniu to miło będzie Ciebie zobaczyć .

Posted

[quote name='Achnamara']

Musisz poczekac bo maja tam niezly charmider

Blondynką nie jestem, ale nie wiem o czym piszesz.... :evil:
eeee ale o co chodzi odpowiedz byla do " :)"(kurcze jak to pisac bo pewnie emiot sie wyswietli)....poprostu pisze ze napewno jest natlok pracy i narazie nie ma czasu na podawanie stawek w szczegolnosci ze termin zgloszen nie uplynal jeszcze....prosze sie nie denerwowac... :wink: (zrszta sama jestem koloru wlosow blondynka 8) )

Posted

Ja od przyszlego roku zamierzam tez sie do legionowskiego zwiazku zapisac;) Tylko musze go jeszcze na planie odnalezc...:P Dojezdza tam 723 czy 801?
A no i prosze Was moi drodzy o pomoc. Bede zglaszac szelciaka kolezanki, a potem go wystawiac:P Ale czy trza przeslac kopie obydwu stron rodowodu? Jak potwierdzic zgloszenie? Telefonicznie? Numer itd przyjda poczta?
Z gory dzieki:*

Posted

ZAKLA,wystarczy jedna strona rodowodu,chyba że na odwrocie jest wpisana zmiana właściciela.Jeśli zgłoszenie przesyłasz faksem,to telefonicznie musisz je potwierdzić.Potem czekasz tylko na listonosza,który przyniesie Ci potwierdzenie od nas.Jeśli będzie ono opłacone w terminie,to otrzymasz również numer startowy i kartkę na katalog :D

Posted

[quote name='Polna']a czy ja moge potwierdzic przez forum ;P
a
zgłoszenia przysłane elektronicznie i mailem mogę potwierdzić "od ręki".

Te które są przysłane faxem w trochę dłuższym czasie.
Prośbę o potwierdzenie zgłoszenia przysyłajcie do mnie na adres
koriat-zumis@legionowo-zkwp.pl .
postaram się odpowiadać na bieżąco, nawet gdy nie pracuje biuro:)
pozdrawiam