fruzka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 mamm 3 pytania do jakiejs dobrej (i dobrze zorientowanej) duszy: *czy limit 500 psow na niedziele zostal przekroczony czy mozna jeszcze zglosic 2? *kto bedzie sedziowal bulteriery miniaturowe - p. Swieton, p. Krol czy p. Jakubowski? * czy wiadomo, kto bedzie sedziowa BIS weteranow? z gory bardzo dziekuje za odpowiedz! Quote
navel Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ja też już zgłosiłam,ale... zagapiłam się i nie wpisałam adresu (tzn. ulicy) :lol: :oops: i mam takie pytanie- dzwonić czy wystarczy inf. o adresie na rodowodzie? Quote
blaira Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 fruzka napisał(a):mamm 3 pytania do jakiejs dobrej (i dobrze zorientowanej) duszy:kto bedzie sedziowal bulteriery miniaturowe - p. Swieton, p. Krol czy p. Jakubowski? wszystkie bullowate sedziuje p. Swieton. chyba ze cos w ostatniej chwili by sie tfu tfu mial stac , ale miejmy nadzieje ze nie :) Quote
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 navel napisał(a):ja też już zgłosiłam,ale... zagapiłam się i nie wpisałam adresu (tzn. ulicy) :lol: :oops: i mam takie pytanie- dzwonić czy wystarczy inf. o adresie na rodowodzie?Jeśli wysłałaś ksero rodowodu to wszystko jest OK :D Quote
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='"fruzka"']mamm 3 pytania do jakiejs dobrej (i dobrze zorientowanej) duszy: *czy limit 500 psow na niedziele zostal przekroczony czy mozna jeszcze zglosic 2? Zgłaszaj spokojnie :D Quote
PARSONRK Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Zobaczymy jak finanse mi wyjdą :wink: :lol: Quote
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Mnie finanse wychodzą za szybko!!!!! :lol: Miło byłoby Cię poznać! Quote
PARSONRK Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Gonia napisał(a):Mnie finanse wychodzą za szybko!!!!! :lol: Miło byłoby Cię poznać! Będę w poznaniu :wink: Quote
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Niestety mnie nie będzie :( Jadę do Torunia do dzieci Carellego,to jedyny możliwy termin.Moja Dumeczka rodzi na dniach,a za moment Arielka,tak więc z wyjazdu nici :oops: Quote
PARSONRK Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Całuj maleństaw odemnie całuj :lol: ja czekam aż moje suczo będzie miło cieczkę i kryję :lol: :wink: :lol: Quote
Gonia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Dzięki,ucałuję!Trzymam kciuki za Twoją suczkę i jej mężusia!Mam nadzieję,że się pochwalisz dzieciaczkami?!Pozdrawiam i życzę sukcesów w Poznaniu(nie dziękuj żeby nie zapeszyć)! :D Quote
Zeliika Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 A tak w ogole, to czy to jest pierwsza wystawa halowa organizowana w Nowym Dworze? A jesli nie, to jakie warunki panuja na tej hali? Czy ringi sa spore i czy jest wystarczajaco duzo miejsca wokol ringow? Quote
Polna Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 a ja jestem ciemna ;P i mógłby mi ktoś podac nr konta bankowego do NDM i do kiedy mozna wysyłac zgłoszenia :P Quote
Asiaczek Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Jeżeli to jest ten sam teren, co na klubówce w ub. roku - to jest to po prostu hala gimnastyczna w szkole. Lecz jeżeli nie - to nie wiem. Może tradycyjnie Marzenka , Gonia lub Szorka coś napiszą. Pzdr. Quote
Carbonara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Wystawa będzie na hali sportowej mniej wiecej o powierzchni boiska do piłki nożnej halowej.Miejsca na Wystawie Jesiennej dookoła ringów było niezbyt wiele.Podejrzewam ,że w przypadku zimówki będzie delikatne "kongo", ale może właśnie dlatego jest ograniczona ilośc zgłoszeń. Quote
Asiaczek Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Carbonara - to Ty też jesteż z o/Legionowo? I dzięki za info. Pzdr. Quote
blaira Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Asiaczek']Carbonara - to Ty też jesteż z o/Legionowo? I dzięki za info. Pzdr. Nie Carbonara to z warszawy :D ale byli na jesiennej w legionowie i tam odbedzie sie tez zimowka :) Teraz sie zastanawiam czy to sens brac klatke jak tam miejsca malo :-? Quote
Gonia Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Kochani,hala na której odbędzie się wystawa nie jest zbyt pojemna i jak ktoś słusznie zauważył,dlatego ograniczamy ilość przyjętych psów.Spróbujemy przygotować Wam więcej miejsca zsuwając trybuny,ale sadzę,że wtedy ktoś nas skrytykuje za brak miejsca do siedzenia.Trudno :lol: Nie dysponujemy niestety większym obiektem w okolicy.Co do ringów,bywam na wielu wystawach i wiem jak wygląda to na innych obiektach,obiecuję,że nie będą z tych najmniejszych.Wszystkie informacje na temat wystawy są zamieszczone na naszej stronie,ale podaję te o które pytacie:nr konta ING BŚ o/Legionowo 431050 1012 1000 0022 1151 3888.Zgłoszenia przyjmujemy do 11 listopada.Błagam,przysyłajcie kopie rodowodów i championatów,niestety już pierwsze"kwiatki" mamy :x Quote
Gonia Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Asiaczku,to nie jest hala w szkole!Stadion i hala należą do MOSiR-u,jest to hala sportowa :lol: Wymiary hali i ilość ringów podam jak je sprawdzę,żeby Wam nie mącić w głowie :D Quote
Carbonara Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Gonia nie gniewaj się - troszkę Cie wyreczę :oops: :D Tak wyglada hala z lotu ptaka: A to krótki opis: Nowy Dwór Mazowiecki posiada nowoczesną halą widowiskowo-sportową. Jej powierzchnia to 32x46m, wysokość 13,5m. W poprzek hali mieszczą się trzy boiska treningowe do siatkówki, dwa do koszykówki i tenisa ziemnego. Pojemność widowni wynosi 1200 osób. Pozdrawiam Quote
Gonia Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Eeeeeeeee,CARBONARA,jak mogę się gniewać?!Mogę tylko :calus: Quote
Olivka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Goniu! Wczoraj wysłałam pocztą elektroniczną zgłoszenia moich suczek i wiesz nie dostałam potwierdzenia zwrotnego na mój mail. Czy powinnam telefonicznie upewnić się , czy zgłoszenie doszło, czy oddział odpowiada w dni urzędowania ? Bardzo mi zależy na tej wystawie z uwagi na sędzinę w sznaucerkach. :D Quote
Zeliika Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Dzieki za informacje. No wlasnie, ja tu gadu gadu, a powinnam wysylac juz zgloszenie, zwlaszcza ze przelw puscilam juz w zeszlym tygodniu, bo jeszcze plany pokrzyzuje mi ograniczona liczba miejsc. Jak najbardziej jestem za jak najwiekszymi ringami, nawet kosztem miejsc siedzacych dla widowni ;) Quote
Recommended Posts