Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamm 3 pytania do jakiejs dobrej (i dobrze zorientowanej) duszy:

*czy limit 500 psow na niedziele zostal przekroczony czy mozna jeszcze zglosic 2?

*kto bedzie sedziowal bulteriery miniaturowe - p. Swieton, p. Krol czy p. Jakubowski?

* czy wiadomo, kto bedzie sedziowa BIS weteranow?

z gory bardzo dziekuje za odpowiedz!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też już zgłosiłam,ale... zagapiłam się i nie wpisałam adresu (tzn. ulicy) :lol: :oops: i mam takie pytanie- dzwonić czy wystarczy inf. o adresie na rodowodzie?

Posted

fruzka napisał(a):
mamm 3 pytania do jakiejs dobrej (i dobrze zorientowanej) duszy:kto bedzie sedziowal bulteriery miniaturowe - p. Swieton, p. Krol czy p. Jakubowski?
wszystkie bullowate sedziuje p. Swieton. chyba ze cos w ostatniej chwili by sie tfu tfu mial stac , ale miejmy nadzieje ze nie :)

Posted

navel napisał(a):
ja też już zgłosiłam,ale... zagapiłam się i nie wpisałam adresu (tzn. ulicy) :lol: :oops: i mam takie pytanie- dzwonić czy wystarczy inf. o adresie na rodowodzie?
Jeśli wysłałaś ksero rodowodu to wszystko jest OK :D

Posted

[quote name='"fruzka"']mamm 3 pytania do jakiejs dobrej (i dobrze zorientowanej) duszy:

*czy limit 500 psow na niedziele zostal przekroczony czy mozna jeszcze zglosic 2?

Zgłaszaj spokojnie :D

Posted

Niestety mnie nie będzie :( Jadę do Torunia do dzieci Carellego,to jedyny możliwy termin.Moja Dumeczka rodzi na dniach,a za moment Arielka,tak więc z wyjazdu nici :oops:

Posted

Dzięki,ucałuję!Trzymam kciuki za Twoją suczkę i jej mężusia!Mam nadzieję,że się pochwalisz dzieciaczkami?!Pozdrawiam i życzę sukcesów w Poznaniu(nie dziękuj żeby nie zapeszyć)! :D

Posted

A tak w ogole, to czy to jest pierwsza wystawa halowa organizowana w Nowym Dworze? A jesli nie, to jakie warunki panuja na tej hali? Czy ringi sa spore i czy jest wystarczajaco duzo miejsca wokol ringow?

Posted

Jeżeli to jest ten sam teren, co na klubówce w ub. roku - to jest to po prostu hala gimnastyczna w szkole. Lecz jeżeli nie - to nie wiem.
Może tradycyjnie Marzenka , Gonia lub Szorka coś napiszą.
Pzdr.

Posted

Wystawa będzie na hali sportowej mniej wiecej o powierzchni boiska do piłki nożnej halowej.Miejsca na Wystawie Jesiennej dookoła ringów było niezbyt wiele.Podejrzewam ,że w przypadku zimówki będzie delikatne "kongo", ale może właśnie dlatego jest ograniczona ilośc zgłoszeń.

Posted

[quote name='Asiaczek']Carbonara - to Ty też jesteż z o/Legionowo? I dzięki za info.
Pzdr.
Nie Carbonara to z warszawy :D ale byli na jesiennej w legionowie i tam odbedzie sie tez zimowka :) Teraz sie zastanawiam czy to sens brac klatke jak tam miejsca malo :-?

Posted

Kochani,hala na której odbędzie się wystawa nie jest zbyt pojemna i jak ktoś słusznie zauważył,dlatego ograniczamy ilość przyjętych psów.Spróbujemy przygotować Wam więcej miejsca zsuwając trybuny,ale sadzę,że wtedy ktoś nas skrytykuje za brak miejsca do siedzenia.Trudno :lol: Nie dysponujemy niestety większym obiektem w okolicy.Co do ringów,bywam na wielu wystawach i wiem jak wygląda to na innych obiektach,obiecuję,że nie będą z tych najmniejszych.Wszystkie informacje na temat wystawy są zamieszczone na naszej stronie,ale podaję te o które pytacie:nr konta ING BŚ o/Legionowo 431050 1012 1000 0022 1151 3888.Zgłoszenia przyjmujemy do 11 listopada.Błagam,przysyłajcie kopie rodowodów i championatów,niestety już pierwsze"kwiatki" mamy :x

Posted

Asiaczku,to nie jest hala w szkole!Stadion i hala należą do MOSiR-u,jest to hala sportowa :lol: Wymiary hali i ilość ringów podam jak je sprawdzę,żeby Wam nie mącić w głowie :D

Posted

Gonia nie gniewaj się - troszkę Cie wyreczę :oops: :D
Tak wyglada hala z lotu ptaka:

A to krótki opis:

Nowy Dwór Mazowiecki posiada nowoczesną halą widowiskowo-sportową. Jej powierzchnia to 32x46m, wysokość 13,5m. W poprzek hali mieszczą się trzy boiska treningowe do siatkówki, dwa do koszykówki i tenisa ziemnego. Pojemność widowni wynosi 1200 osób.

Pozdrawiam

Posted

Goniu!

Wczoraj wysłałam pocztą elektroniczną zgłoszenia moich suczek i wiesz nie dostałam potwierdzenia zwrotnego na mój mail.
Czy powinnam telefonicznie upewnić się , czy zgłoszenie doszło, czy oddział odpowiada w dni urzędowania ?
Bardzo mi zależy na tej wystawie z uwagi na sędzinę w sznaucerkach. :D

Posted

Dzieki za informacje. No wlasnie, ja tu gadu gadu, a powinnam wysylac juz zgloszenie, zwlaszcza ze przelw puscilam juz w zeszlym tygodniu, bo jeszcze plany pokrzyzuje mi ograniczona liczba miejsc.
Jak najbardziej jestem za jak najwiekszymi ringami, nawet kosztem miejsc siedzacych dla widowni ;)