lidush Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ja też już zgłosiłam i przyjęcie zgłoszenia zostało potwierdzone mailem :D Quote
Gonia Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Polna napisał(a):nie wiedze beage'i 8) co sie z nimi satło :PRing 5,niedziela,sędzia Ewa Marcinkowska.Jeśli chodziło Ci o beagle? :lol:A może okularki do czytania? :lol: Quote
blaira Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 dziekuje za odpowiedzi.... to prawda ze nie warto czasem wyrabiac sobie zdania na podstawie innych...ale np ja nie wystawialam jeszcze nigdy swojego staffika ale juz dobrze wiem ze nie bede go wystawiala u takiego pana sedzi ktory sedziowal bullowate w zabrzu....poprostu skandal. No ale bedziemy teraz na wystawach poznawac z wlasnycg doswiadczen. pozdrawiamy :D Quote
szorka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Od tych ( erot.......ch ) całusków nie będziemy się mogły z Marzeną dogadać przez tydzień , całe szczęscie że wyjezdza .Proszę nie rozpieszczać członka!!!!!!!!!!!!!. Quote
Zeliika Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 szorka napisał(a):Proszę nie rozpieszczać członka!!!!!!!!!!!!!. Takiego czlonka trzeba rozpieszczac!!!! :D Quote
Polna Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 oj potrzebne okularki :P ale zważywszy na godzinke :lol: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 szorka napisał(a):Od tych ( erot.......ch ) całusków nie będziemy się mogły z Marzeną dogadać przez tydzień , całe szczęscie że wyjezdza .Proszę nie rozpieszczać członka!!!!!!!!!!!!!. Szorka - dla Ciebie też mamy sporo całusków!!! I przekażemy je przed wystawą. Czy dla zgłoszeń wysłanych faksem też będziecie wysyłac wcześniejsze potwierdzenia? Wysyłam dla Ciebie informację na priv. Proszę, przeczytaj. Pzdr. Quote
szorka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Asiaczek- ciapek basek przeszedł przez fax,tak że będzie się pokazywał w championach ,dalszej karjery mu nie zamkniemy .całuski !!!!!. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 szorka napisał(a):Asiaczek- ciapek basek przeszedł przez fax,tak że będzie się pokazywał w championach ,dalszej karjery mu nie zamkniemy .całuski !!!!!. Szorka - dziękujemy w imieniu Ciapka-baska. A co z pytaniem na priv? Pzdr. Quote
blaira Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 nasze zgloszenie doszlo wiec w 99% pojawimy sie na wystawie chyba ze jakis zly los.... tfu tfu. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Nie będzie żadnych "złych losów" - wszyscy widzimy się w Legionowie!!! Pzdr. Quote
Cavisia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Ja też będę :) . Tym razem przeszkodziła nam cieczka, ale grudniowej napewno nie odpuścimy. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Cavisia napisał(a):Ja też będę :) . Tym razem przeszkodziła nam cieczka, ale grudniowej napewno nie odpuścimy. Cavisia - miło nam będzie Cię widzieć. Do zobaczeniaw Legionowie (tzn. w NDM). :) Pzdr. Quote
Cavisia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Tak, jestem z Warszawy, aczkolwiek, ostatnio częściej jestem poza nią :). Quote
króliczek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Przed chwilą wysłałam zgłoszenie Nobisa,a niech tam :D mam przecież blisko :wink: Lavinia będzie na urlopie...........macierzyńskim 8) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Króliczek, o i Ciebie spotkam w NDM! Super. Ja też będę bez suni i też mam nadzieję, że moja Felka będzie na urlopie macierzyńskim. Zgłosiłam tylko Gusia-pręgusia. pzdr. Quote
króliczek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Asiaczek myslę ,że na rozgrzewkę i pępkowe jakiś rum muszę zakupić :wink: Quote
Asiaczek Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Króliczek - jak dla mnie, to wystarczy gorąca herbata z cytryną :wink: Ale ja również chciałabym partycypowac w "rumie". Jest duże prawdopodobieństwo, że i małe baski będą już na świecie. :D Może u Elitesse też już będą maluchy? Pzdr. Quote
króliczek Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Króliczek - jak dla mnie, to wystarczy gorąca herbata z cytryną Miałam na myśli właśnie herbatkę tyle ,że z rumikiem :wink: 8) Quote
Asiaczek Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Przy grudniowej pogodzie, to pewnie ten rumik sie przyda! Zapisuję się do kolejki :D Pzdr. Quote
blaira Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Moze pytanie nie dotyczy w kierunku grudniowej wystawy ale uwierzcie chodzi o nia :lol: czy nr legitymacji czlonkowskiej to tez nr rod psa? Quote
blaira Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 przepraszam wycofuje pytanie dowiedziala sie ze "nie" :) Quote
Recommended Posts