Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polna napisał(a):
nie wiedze beage'i 8)
co sie z nimi satło :P
Ring 5,niedziela,sędzia Ewa Marcinkowska.Jeśli chodziło Ci o beagle? :lol:A może okularki do czytania? :lol:

Posted

dziekuje za odpowiedzi.... to prawda ze nie warto czasem wyrabiac sobie zdania na podstawie innych...ale np ja nie wystawialam jeszcze nigdy swojego staffika ale juz dobrze wiem ze nie bede go wystawiala u takiego pana sedzi ktory sedziowal bullowate w zabrzu....poprostu skandal.
No ale bedziemy teraz na wystawach poznawac z wlasnycg doswiadczen.
pozdrawiamy :D

Posted

Od tych ( erot.......ch ) całusków nie będziemy się mogły z Marzeną dogadać przez tydzień , całe szczęscie że wyjezdza .Proszę nie rozpieszczać członka!!!!!!!!!!!!!.

Posted

szorka napisał(a):
Od tych ( erot.......ch ) całusków nie będziemy się mogły z Marzeną dogadać przez tydzień , całe szczęscie że wyjezdza .Proszę nie rozpieszczać członka!!!!!!!!!!!!!.

Szorka - dla Ciebie też mamy sporo całusków!!! I przekażemy je przed wystawą.

Czy dla zgłoszeń wysłanych faksem też będziecie wysyłac wcześniejsze potwierdzenia?
Wysyłam dla Ciebie informację na priv. Proszę, przeczytaj.
Pzdr.

Posted

szorka napisał(a):
Asiaczek- ciapek basek przeszedł przez fax,tak że będzie się pokazywał w championach ,dalszej karjery mu nie zamkniemy .całuski !!!!!.

Szorka - dziękujemy w imieniu Ciapka-baska.
A co z pytaniem na priv?
Pzdr.

Posted

Cavisia napisał(a):
Ja też będę :) . Tym razem przeszkodziła nam cieczka, ale grudniowej napewno nie odpuścimy.

Cavisia - miło nam będzie Cię widzieć. Do zobaczeniaw Legionowie (tzn. w NDM). :)
Pzdr.

Posted

Króliczek - jak dla mnie, to wystarczy gorąca herbata z cytryną :wink:
Ale ja również chciałabym partycypowac w "rumie". Jest duże prawdopodobieństwo, że i małe baski będą już na świecie. :D Może u Elitesse też już będą maluchy?
Pzdr.