Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bo Ty się pytałaś w O/Warszawa, a wystawę organizuje O/Legionowo. I to jest ta różnica...
pzdr.

Tym bardziej, iż jak chciałam zgłosić psa do Torunia w oddziale warszawskim, pani powiedziała, iż nie stosują już takiego procederu, czyli nie przyjmują zgłoszeń na wystawy organizowane przez inne oddziały. Skoro tak, to przepływ informacji dotyczący spraw organizacyjnych, wykraczający poza terminy i wysokość opłat, może być żaden.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogomaniacy , przepraszamy że nie rozbiliśmy sędziowana na rasy , zmienili nam się sędziowie ( p. J Szczepańska -Korppeta nie będzie sędziować) Marzena Tkacz w piątek otworzy nowy link dotyczący wystawy zimowej.Poda państwu sędziowanie z podziałem na rasy.

Posted

Wiem ze sie pytalam w O\Warszawskim ...ale poprostu myslalam ze oni beda na bierzaco.
Czekamy w takim badz razie na wiadomosci dokladniejsze w piatek.
Pytanko jak sedziuje Krol? i w jakich rasach sie specjalizuje tzn najlepiej zna?

Posted

Tak sędziuje bezdotykowo. Ja mam raczej pozytywne wrażenia - no w końcu wygraliśmy. Ale więcej razy nie miałam z nim styczności. Do NDM się wybieramy - zobaczymy jak będzie :P

Posted

Według mnie ukochaną rasą p. Króla są pinczery (ogólnie). Ja go bardzo dobrze pamiętam z ringu sznaucerów, ale to były lata 80-te. Obecnie porozszerzał się na V, X grupę i może nawet na jakieś jeszcze.
Pzdr.

Posted

blaira napisał(a):
Pytanko jak sedziuje Krol? i w jakich rasach sie specjalizuje tzn najlepiej zna?

Nam naskrobał taki opis: "odpowiada typowi rasy" :o . No kurcze nie po to płacę tyle kasy i jeszcze jadę dajmy na to przez pół kraju, żeby coś takiego przeczytać ;p . Wrażenia ani dobre ani złe, tylko ten opis mnie zdenerwował :roll: .

Posted

:lol: To ja myślałam że tylko ja mam takie wrażenie że Król sędziuje bezdotykowo, ale patrząc na Wasze opisy to przy moim to się rozpiiiiisał: elegancka, ladna glowa, dosk. ruch i statyka :lol: :lol: Na tyle lat jeżdżenia, miałam przyjemność pierwszy raz trafić na tego Pana ale opis mnie faktycznie nieco zastanowił. W grudniu zjawimy się również chociaż nie wiem czy w takim samym składzie, czy powiększonym.

Posted

Kochani moi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję za zaproszenie do nowego topiku, ,a 1000 % do poniedzialku będzie podział na rasy na wystawę zimową-mikołajkową !!
Obiecuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
Marzena Tkacz-Rosłon
(możecie mówić Marzenka)

Posted

MarzenaTkacz napisał(a):
Kochani moi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję za zaproszenie do nowego topiku, ,a 1000 % do poniedzialku będzie podział na rasy na wystawę zimową-mikołajkową !!
Obiecuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
Marzena Tkacz-Rosłon
(możecie mówić Marzenka)

Marzenko, szkoda, że ta nazwa nie jest nazwą oficjalną! Bo ładnie brzmi!!! :D
Zatem czekamy!
Pzdr.

Posted

blaira napisał(a):
haha no niezle...slyszalam tez ze bez dotykowo sedziuje. Ale ogolnie wrazenia negatywne czy pozytywne?

A u nas na BISie podszedł, poklepał En-Chou po głowie i zapytał czy gryzie :wink:

Również czekan na info co do rozkładu sędziowania 8)

Posted

Ja wlasnie zglosilam swoja sucz, potwierdzenia elektronicznego jeszcze nie dostalam, ale czekam wytrwale ;-)

Nam sedzina pasuje jak najbardziej - same zalety tylko slyszalam :D

Posted

Jeszcze sobie przypomnialam - czy do tytulu Zw.Kl, potrzebny jest rowniez skan karty oceny? Czy raczej nie jest to wymagane?

Jezeli jest, to mozna to przeslac na maila oddzialowego?

Posted

Jak do tej pory - na wszystkie wystawy (w PL i poza granicami PL), gdzie zgłaszałam moje psiaki z tym tytułem, nikt ode mnie nie żądał takiego potwierdzenia. A poza tym, ja nie mam oficjalnego potwierdzenia; mam tylko kartę oceny z zaznaczonym tytułem i dyplom. Ale takiego oficjalnego, ze wszystkimi szykanami (tzn. ze szlaczkiem i falbankami...) - nie mam.
Pzdr.

Posted

No, ja tez nie ;-)

I podobnie jak Ty, posiadam jedynie karte oceny, a tytul wpisalam, bo uznalam ze fajnie jak sucz bedzie mogla "swiecic" z katalogu takim osiagnieciem ;-)