Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo jestem ciekaw jak wypali ta wystawa, w sumie ta hala taka raczej niewielka, ponoć jest limit zgłoszeń. No i data jak na Polskie wystawy niespotykana - połowa grudnia nieomal. Ciekawe czy Święty Mikołaj będzie prowadził konferansjerkę :lol:???

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Marzenko my już wplaciliśmy, ale obie wystawy na jednym kwicie. Prosiła Pani , aby przypomnieć po wystawie jesiennej, więc się przypominam. @ suczki buldożki francuskie z przydomkiem Draczyn

Posted

Morrisonka napisał(a):
Zależy kto nas będzie sędziował: Supronowicz czy Król ;P .

No właśnie, kto będzie sędziował V grupę, a w szczególności - basenji?
Byłam na stronie O/Legionowo - niczego sie nie dowiedziałam. Zanm tylko obasdę sędziowską. Ale spoko. Myślę, że jak Szorka, Marzena i Gonia uporają się z wystawą jesienną, wezmą w swoje ręce wystawe zimową.

A może ktoś wie, do kiedy, jakie ceny itp? Może w katalogu z wystawy jesiennej coś było? Baaardzo proszę o info.
Pzdr.

Posted

Ceny zgloszen:
-za pierwszego psa (z katalogiem) 70zł
-za każdego nastepnego 60zł
-klasa szczeniat i interchampiony 40zł
-zgłoszenie opłacone w dniu wystawy 100zł
-weterani, rasy polskie (bez PON-ów)- bez katalogu- bezpłatnie

Zgłoszenia przyjmowane są do 10listopada 2005r.

Proponowana obsada sedziowska:
-Sobota 10 grudnia 2005r
II grupa FCI
Barbara Szczepkowska- Sznaucery i Pinczery
Joanna Szczepańska-Korpetta- Molosy i Boksery
Jerzy Mrugasiewicz- Molosy
Anna Bogucka- Molosy

V grupa FCI
Małgorzata Supronowicz, Piotr Król

VII grupa FCI
Zygmunt Jakubowski

IX grupa FCI
Małgorzata Supronowicz

Młody Prezenter
Tomasz Borkowski

-Niedziela 11grudnia 2005 r.
I grupa FCI
Stanisław Pasek- Owczarki Niemieckie
Krystyna Szulc

III grupa FCI
Joanna Szczepańska- Korpetta
Zygmunt Jakubowski, Piotr Król

IV grupa FCI
Barbara Szczepkowska

VI grupa FCI
Piotr Król, Ewa Marcinkowska

VIII grupa FCI
Tomasz Borkowski

X grupa FCI
Ewa Marcinkowska

Młody Prezenter
Małgorzata Supronowicz

Spisałam z katalogu, jakby cos bylo nie tak- to nie bijcie ;) :oops:

pozdrawiam :)

Posted

Jak to jest limit zgloszen? :o na dana rase czy ogolnie na cala liczbe psow? to ja tez bym chciala wiedziec kto u nas bedzie dokladnie sedziowal...i to koniecznie

Posted

blaira - tak wyczytałam na forum:

szorka napisał(a):
To nasza pierwsza zimowa wystawa -HALA .Każdy obiekt ma swoją pojemność-dotyczy to wystawców i psów .Robiliśmy wystawę klubową szpiców ,terierów i sznaucerów i zdajemy sobie doskonale sprawę,że nie możemy przyjmować zgłoszenia max. do końca .Trzeba zachować bezpieczeństwo ,musi być zachowana swoboda dla zwiedzających .Dlatego napisaliśmy ,że ilośc zgłoszeń ograniczona .Termin przyjmowania do 11listopada , przyjmując już w tej chwili zgłoszenia zaczynamy liczyć .Wystawa nasza to środek Polski ,dogodny dojazd z każdej strony .Dogomaniacy ,pisząc o limicie to nie nasze widzimiśie,ale okrutna rzeczywistośc.Hala na jeden dzień może pomieścić około 500 osób .

Posted

blaira napisał(a):
Jak to jest limit zgloszen? :o na dana rase czy ogolnie na cala liczbe psow? to ja tez bym chciala wiedziec kto u nas bedzie dokladnie sedziowal...i to koniecznie

Zgodnie z tym, co napisała Szorka - limit dzienny dotyczy wszystkich zgoszonych psów. Niestety.

Morrisonka - a może wysłać zgłoszenia, a jak wyklaruje się sedzia - to wtedy ewentualnie wycofać (aby przed terminem!) lub potwierdzić? Co o tym sądzisz?
Pzdr.

Posted

No dobra to ja na dniach wysylam zgloszenie...a jak sie okaze ze jest juz zaduzo to zwroca pieniadze? jak zamierzaja poinformowac?
Dzis jak sie pytalam w ZK w warszawie czy to prawda to babka mi powiedziala ze niema ograniczonej ilosci zgloszen. :-?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Morrisonka - a może wysłać zgłoszenia, a jak wyklaruje się sedzia - to wtedy ewentualnie wycofać (aby przed terminem!) lub potwierdzić? Co o tym sądzisz?
Pzdr.

Tak też chyba zrobię. Do Króla to tak nie bardzo mamy co jechać, a Supronowicz nas jeszcze nie oceniała. Ale faktycznie, przecież jakby co, zawsze mogę wycofać :wink: . Dzięki Asiaczek!