Zuu Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Ceść! Własciwie pierwszys raz tu jestem i to "Tymoteusz" mi polecil to miejsce ^^ tak wiec oglaszam wszem i wobec ze chcialabym sie pochwalic moim piesiutkiem - Sonią :D jej rasa to.... kundelek oczywiscie :) a oto i ona ^^ : Quote
Tymoteusz Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Udało się! ^^ Zuu na dogo :D z tego co widzę to w "kundelkach" ruchu za dużego nie ma :-? może jednak zrób temat w galerii - tam na pewno Sońkę zauważą :D Quote
coztego Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Jak to nie ma ruchu w Kundelkach!? :evilbat: Bywają czasem przestoje, ale jesteśmy i czuwamy ;) Zuu, witaj na forum. Sonia cudna :) Coś więcej prosimy o niej, skąd ją masz, jaki jest jej rodowód, ile ma lat i duuuużo innych informacji :) Quote
KaRa_ Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Witamy na DGM :D Ależ Sonia uśmiechnięta :) Quote
Zuu Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Tak wiec... "oto moja histori (i Soni ^^ ) " <---- jak to brzmi xD lol Od zawsze chcialam miec psa. I to nie psa rasowego, nie... chcialam psa ze schroniska. Owszem bralam pod uwage ze i w schronisku sa rasowce (ktore rozniez kocham :] ), ale ja chcialam wlasnie kundelkowatego kundelka. Blagalam rodzicow 7 lat... Za Boga sie zgodzic nie chcieli. "nie bedziesz wychodzic", "za duzy obowiazek", "to nie ejst sama zabawa" ," a co jak nam cos pogryzie" i takie tam rzeczy ktore napewno nie tylko ja slyszalam...Po mojej stronie, sposrod calej rodziny, stala tylko ciocia (ma 3 koty i psa xD ). Co roku (od 4klasy) slyszalam ze jak bede miec czerwony pasek to dostane psa... tak..i mialam za kazdym razem. Ale w koncu w moje urodziny ( koniec 6 kalsy) oznajmili mi ze kupia mi psa! poplakalam sie ^^" pojechalismy do schroniska. I wybralam malenka 4 miesieczna sunie :) z poczatku nazwalam ja "Lana" ...ale to imie wybitnie do niej nie pasowalo... jest zbyt nienormalna i szalona zeby na spacerach kiedy mi ucieka wolac "Lana!!!", wiec ochrzcilismy (wlasciwie sis cioteczna i ja) najprostrzym , tradycyjnym imieniem Sonia. O wiele lepiej brzmi "Sońkaaaa!" :D Teraz Sonia ma 2,4 lata. wyglada jak troche zmutowana miniatura wilka ;) ma jakies... o.5m wzrostu i wazy 26kilo. Silniejsza ode mnie jest. Jak byla mala w domu nie robila zadnych szkod. Potem w wieku 1 roku musiala zosttawac w kagancu w domu, bo gryzla ksiazki..plyty CD, dywanu itd. Niestety i w kagancu potrafila pogryzc sucharke ... ^^ :) ale po jakims czasie zaryzykowalismy zostawic ja bez kaganca i teraz WŁASCIWIE nic nie niszczy :) moglabym pisac duzo wiecej, ale moze narazie tyle starczy :D Quote
Zuu Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 jeszze wiecej? :D to chyba bede musiala galerie zalozyc ^^ Quote
Tymoteusz Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Zuu - ale pamietaj że jak założysz galerię to już ci spokoju nie dadzą tylko jak sępy będą prosić o więcej i więcej... :evilbat: :lol: ;) Quote
Evelina Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Tymoteusz napisał(a):Zuu - ale pamietaj że jak założysz galerię to już ci spokoju nie dadzą tylko jak sępy będą prosić o więcej i więcej... :evilbat: :lol: ;)Jakie sepy, jakie sepy :wink: Spragnieni pieknych wrazen, tak sie mowi 8) Quote
Recommended Posts