Mona4 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Mika...']Suzuni chyba nie bardzo spodobała się łyżeczka na łóżeczku :p http://download.yousendit.com/4EB1CBD964E48345 Ps.Nie wiem czy dobrze wstawiłam filmik- mam nadzieję że niczego nie pokręciłam :razz: [quote name='madziasto4']Toro myje zęby superrrrrrrrrrrrr:diabloti: Quote
koregra Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 No to on niemal sam sobie myje. Super:lol: Quote
madziasto4 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dlatego napisałam, że Toro myje zęby:lol: Może coś ze starszych zapasów- mruczando Mastera- wskazane jest włączenie głośników;) Quote
koregra Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Widziałam już wcześniej, mruczek jest rewelacyjny:loveu: Quote
Magda Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Super filmiki:multi: Kochane stworki:loveu: Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Biedny Masterek dostał łapą do Torka i już się uspokoił:evil_lol: Toro rządzi z tym ringo Quote
Chanelle Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Madziasto, obejrzałam wszystkie filmiki z Masterem i Torkiem w roli głównej. Muszę powiedzieć, że naprawdę masz z nimi wesoło. A Toro ile ma energi. Moja Corina po pierwszej cieczce bardzo stonowana się zrobiła. Ostatnio leczymy się z ciąży urojonej. Tzn. eliminujemy pierwsze objawy. Na szczęście pokarm już straciła, troszkę więcej energi ma, ale widzę poprawę. A co u naszego rówieśnika, Torka? Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Magda_Miki']Biedny Masterek dostał łapą do Torka i już się uspokoił:evil_lol: Toro rządzi z tym ringo Ktoś musi trzymać dyscyplinę:eviltong: [quote name='Chanelle']Madziasto, obejrzałam wszystkie filmiki z Masterem i Torkiem w roli głównej. Muszę powiedzieć, że naprawdę masz z nimi wesoło. A Toro ile ma energi. Moja Corina po pierwszej cieczce bardzo stonowana się zrobiła. Ostatnio leczymy się z ciąży urojonej. Tzn. eliminujemy pierwsze objawy. Na szczęście pokarm już straciła, troszkę więcej energi ma, ale widzę poprawę. A co u naszego rówieśnika, Torka? Cieszę się, że obejrzałaś :) Zgadza się, na brak wrażeń nie narzekam ;) Oj, pozdrów sunię... Równieśnik ma się dobrze, humor i dzikie pomysły dopisują, a to najważniejsze:lol: Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Master- pierwsze spotkanie z klikerem i targetem Quote
Kasia&Max Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='madziasto4']Master- pierwsze spotkanie z klikerem i targetem A co takiego Master tak chetnie zajada co?:)No i co Toro "mówi" na tego klikera? Pozdrawiam! Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kasia&Max napisał(a):A co takiego Master tak chetnie zajada co?:)No i co Toro "mówi" na tego klikera? Pozdrawiam! Master zajada suszoną wołowinkę;) A Toro miał obawy przed klikerem, ale pracujemy i jest coraz lepiej :thumbs: Quote
Kasia&Max Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [/quote]Master zajada suszoną wołowinkę;) A Toro miał obawy przed klikerem, ale pracujemy i jest coraz lepiej :thumbs:[/quote] Hm...ach ten kochany Toro:)diabełek mały:) razem z moim chłopakiem bardzo lubimy oglądać tych Twoich chłopaków w akcji, mój Piotrek zawsze kibicuje Torkowi, dlatego był bardzo zawiedziony gdy oglądaliśmy ten ostatni filmik i nie było go tam:) Pozdrawiamy!!! Quote
madziasto4 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kasia&Max napisał(a): Hm...ach ten kochany Toro:)diabełek mały:) razem z moim chłopakiem bardzo lubimy oglądać tych Twoich chłopaków w akcji, mój Piotrek zawsze kibicuje Torkowi, dlatego był bardzo zawiedziony gdy oglądaliśmy ten ostatni filmik i nie było go tam:) Pozdrawiamy!!! Naprawdę?? :) Ale miło mi to słyszeć:loveu: Zapraszam zatem do wszystkich filmików- link w podpisie ;) Tam jest duuużo Torka rozbójnika razem z Masterem;) Quote
madziasto4 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tak pracuje Toro z targetem na dzień dzisiejszy:) Quote
Kasia&Max Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Toro radzi sobie znakomicie:) mój Piotrek to zawsze wypiera się bo gdzie tam on lubi yorki...takie z kokardami psy...ale gdy podpatrzy, że właśnie ładuje mi sie jakiś filmik z Torkiem i Masterem to jakby nigdy nic siada obok mnie i ogląda:) Quote
madziasto4 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tak to jest z tymi facetami:eviltong: A tu coś ze staroci- Master ma świńskie ucho, a Toro wychodzi z siebie:lol: Mam nadzieję, że nie wstawiałam jeszcze tego filmiku;) Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zabawy z klikerem- cel: podanie łapy Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Oj rzeczywiście, Photobucket padł teraz.. Za jakiś czas powinny się otworzyć normalnie. ;) EDIT: FILMIK JUŻ DZIAŁA :grins: Quote
madziasto4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 mery- a może jakiś filmik ze Spagulcem? :razz: Quote
mery Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Bardzo chętnie! Tylko jak go wrzucić? :Help_2: please !!! Quote
Recommended Posts