Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

Vici i Jeannie napisał(a):
aha :krolik:
a po jakiemu wy mówicie? :lol:
po rusku? :P

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata_B napisał(a):
a po jakiemu wy mówicie? :lol:
po rusku? :P

:roll: :shake:
dlaczego po rusku??? po litewsku... mowimy i po polsku, ale jak filmujemy jakos mowimy w panstwowym języku

Posted

:roll: :shake:
dlaczego po rusku??? po litewsku... mowimy i po polsku, ale jak filmujemy jakos mowimy w panstwowym języku

Bardzo ciekawy język :)

Obejrzalam juz pare filmików - są świetne .. nad morzem jest super :loveu: I na podwórku jak bawi się z jakimś maluchem :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Bardzo ciekawy język :)

Obejrzalam juz pare filmików - są świetne .. nad morzem jest super :loveu: I na podwórku jak bawi się z jakimś maluchem :loveu:

dziękuję :multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Jeannie nad morzem fajowa :lol:

No superowa!
Chyba tak jej sie morze podobalo, ze w nosie Pańcię miala :evil_lol:

Filmikow duzo, bede ogladac w miare mozliwosci, ale w tym kartoniku taka malenka jest, ze jeszcze sie kolysze jak chodzi hihi :loveu:

EDIT: A przekonanie psiaka, ze nowe poslanko jest super, to nie lada wyczyn :megagrin:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
No superowa!
Chyba tak jej sie morze podobalo, ze w nosie Pańcię miala :evil_lol:

Filmikow duzo, bede ogladac w miare mozliwosci, ale w tym kartoniku taka malenka jest, ze jeszcze sie kolysze jak chodzi hihi :loveu:

EDIT: A przekonanie psiaka, ze nowe poslanko jest super, to nie lada wyczyn :megagrin:

dzięki :lol:
a wiesz z tym morzem bylo tak, ze jak pluskala się w wodzie nie filmowalismy, bo zawsze strasznie duzo ludzi bywalo w tym momencie, jakos nie chcielismy robic cyrku ;) a w ostatni dzien byl taki wiatr, ze ona juz nie chciala do wody :shake: więc w tym filmiku jest odwrotnie: ona nie chce do wody, a ja ją wolam, zebys choc troszenkę do wody wlazlaby :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ma juz 8 m-cy więc wątpie .. :shake:

co yorek - to nowy przypadek ;) niektore yorki mają takie linie genetyczne, ze nawet okolo 1,5 roku zycia potrafiają podrosnąc tyle, ze to naprawdę widac

Posted

co yorek - to nowy przypadek ;) niektore yorki mają takie linie genetyczne, ze nawet okolo 1,5 roku zycia potrafiają podrosnąc tyle, ze to naprawdę widac

No ciekawa jestem.. pozyjemy , zobaczymy ;)

• 1 month later...
Posted

[quote name='danani']Kiedyś się tarło dżinsy, żeby były jaśniejsze pumeksem
Teraz mamy TORKA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nooo hihi :evil_lol:

[quote name='Magda_Miki']Master nawet niewzruszony:evil_lol: I jak to się skończyło?
Ćwinia z Masterka nie?:evil_lol:
Skończyło się tak, że Master był nadal niewzruszony, a ja Torkowi dałam te resztki kości prasowanej:lol:

Master skoczek

Posted

AmiX napisał(a):
Śliczna rozrabiaczka:loveu::loveu: a wąsy spinasz gumeczkami?? Ja spinam slikonowymi a ty??:cool3:
Pozdrawiam Ania

dziękuję :lol:
ja spinam ze zwyklymi, takimi ludzkimi, miękciutkie one, to mi odpowiada, czasami robię papilotki na wąsy i brodkę, ale nie bardzo lubię to robic, bo od jedzenia one brudzą się bardzo prędko lub moczą się (my jemy naturalkę, a nie suche)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Haha świetna jest:evil_lol:

dziękujemy serdecznie,
potrafiamy robic rozne finty, tylko zal, ze nie mamy kamery wlączonej na calą dobę, wtedy to by bylo widowisk :evil_lol: pewnie jak i z kazdym yoreczkiem, na youtube.com mozna tyle naoglądac :lol: mnie najbardziej bawi spiewające yorki :evil_lol:

Posted

[quote name='Vici i Jeannie']dziękujemy serdecznie,
potrafiamy robic rozne finty, tylko zal, ze nie mamy kamery wlączonej na calą dobę, wtedy to by bylo widowisk :evil_lol: pewnie jak i z kazdym yoreczkiem, na youtube.com mozna tyle naoglądac :lol: mnie najbardziej bawi spiewające yorki :evil_lol:
Ja też ubolewam, że nie mam możliwości nagrania Mastera i Torka podczas mojej nieobecności w domu, ciekawam strasznie co wyprawiają oprócz spania:evil_lol:

Zabawy chłopców:cool1: