Guest Agata_B Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Vici i Jeannie napisał(a):aha :krolik:a po jakiemu wy mówicie? :lol: po rusku? :P Quote
Upiór Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Agata_B napisał(a):a po jakiemu wy mówicie? :lol: po rusku? :P :roll: :shake: dlaczego po rusku??? po litewsku... mowimy i po polsku, ale jak filmujemy jakos mowimy w panstwowym języku Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Vici i Jeannie napisał(a)::roll: :shake: dlaczego po rusku??? po litewsku... mowimy i po polsku, ale jak filmujemy jakos mowimy w panstwowym języku Bardzo ciekawy język :) Obejrzalam juz pare filmików - są świetne .. nad morzem jest super :loveu: I na podwórku jak bawi się z jakimś maluchem :loveu: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jessi,kot i nogi mojej mamy :diabloti: http://www.wrzuta.pl/film/vZKj505UN9/p1160839 Quote
Upiór Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 tigrunia napisał(a):Bardzo ciekawy język :) Obejrzalam juz pare filmików - są świetne .. nad morzem jest super :loveu: I na podwórku jak bawi się z jakimś maluchem :loveu: dziękuję :multi: Quote
Upiór Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 tigrunia napisał(a):Jessi,kot i nogi mojej mamy :diabloti: http://www.wrzuta.pl/film/vZKj505UN9/p1160839 Boze, jeszcze jaka malusienka, swietna psinka :loveu: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Vici i Jeannie napisał(a):Boze, jeszcze jaka malusienka, swietna psinka :loveu: Nom.. i juz pewnie nie urośnie :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 madziasto4 napisał(a): Jeannie nad morzem fajowa :lol: No superowa! Chyba tak jej sie morze podobalo, ze w nosie Pańcię miala :evil_lol: Filmikow duzo, bede ogladac w miare mozliwosci, ale w tym kartoniku taka malenka jest, ze jeszcze sie kolysze jak chodzi hihi :loveu: EDIT: A przekonanie psiaka, ze nowe poslanko jest super, to nie lada wyczyn :megagrin: Quote
Upiór Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 tigrunia napisał(a):Nom.. i juz pewnie nie urośnie :shake: dlaczego? myslę, ze jeszcze porosnie :lol: Quote
Upiór Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No superowa! Chyba tak jej sie morze podobalo, ze w nosie Pańcię miala :evil_lol: Filmikow duzo, bede ogladac w miare mozliwosci, ale w tym kartoniku taka malenka jest, ze jeszcze sie kolysze jak chodzi hihi :loveu: EDIT: A przekonanie psiaka, ze nowe poslanko jest super, to nie lada wyczyn :megagrin: dzięki :lol: a wiesz z tym morzem bylo tak, ze jak pluskala się w wodzie nie filmowalismy, bo zawsze strasznie duzo ludzi bywalo w tym momencie, jakos nie chcielismy robic cyrku ;) a w ostatni dzien byl taki wiatr, ze ona juz nie chciala do wody :shake: więc w tym filmiku jest odwrotnie: ona nie chce do wody, a ja ją wolam, zebys choc troszenkę do wody wlazlaby :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Vici i Jeannie napisał(a):dlaczego? myslę, ze jeszcze porosnie :lol: Ma juz 8 m-cy więc wątpie .. :shake: Quote
Upiór Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 tigrunia napisał(a):Ma juz 8 m-cy więc wątpie .. :shake: co yorek - to nowy przypadek ;) niektore yorki mają takie linie genetyczne, ze nawet okolo 1,5 roku zycia potrafiają podrosnąc tyle, ze to naprawdę widac Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Vici i Jeannie napisał(a):co yorek - to nowy przypadek ;) niektore yorki mają takie linie genetyczne, ze nawet okolo 1,5 roku zycia potrafiają podrosnąc tyle, ze to naprawdę widac No ciekawa jestem.. pozyjemy , zobaczymy ;) Quote
danani Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kiedyś się tarło dżinsy, żeby były jaśniejsze pumeksem Teraz mamy TORKA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Master nawet niewzruszony:evil_lol: I jak to się skończyło? Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='danani']Kiedyś się tarło dżinsy, żeby były jaśniejsze pumeksem Teraz mamy TORKA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nooo hihi :evil_lol: [quote name='Magda_Miki']Master nawet niewzruszony:evil_lol: I jak to się skończyło? Ćwinia z Masterka nie?:evil_lol: Skończyło się tak, że Master był nadal niewzruszony, a ja Torkowi dałam te resztki kości prasowanej:lol: Master skoczek Quote
mery Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nasz malutki Masterek :loveu: Ale on kochany!!! Quote
Magda Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Zawsze się dziwiłam jak psy mogą tak wysoko skakać... Miki ma za ciężki tyłek:lol: Jak spada to jak kloc Quote
Upiór Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Toro i Master są fajniutkie :loveu: oto nasz nowy filmik :p http://www.youtube.com/watch?v=lphGY0-yorQ Quote
AmiX Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Śliczna rozrabiaczka:loveu::loveu: a wąsy spinasz gumeczkami?? Ja spinam slikonowymi a ty??:cool3: Pozdrawiam Ania Quote
Upiór Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 AmiX napisał(a):Śliczna rozrabiaczka:loveu::loveu: a wąsy spinasz gumeczkami?? Ja spinam slikonowymi a ty??:cool3: Pozdrawiam Ania dziękuję :lol: ja spinam ze zwyklymi, takimi ludzkimi, miękciutkie one, to mi odpowiada, czasami robię papilotki na wąsy i brodkę, ale nie bardzo lubię to robic, bo od jedzenia one brudzą się bardzo prędko lub moczą się (my jemy naturalkę, a nie suche) Quote
Upiór Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Haha świetna jest:evil_lol: dziękujemy serdecznie, potrafiamy robic rozne finty, tylko zal, ze nie mamy kamery wlączonej na calą dobę, wtedy to by bylo widowisk :evil_lol: pewnie jak i z kazdym yoreczkiem, na youtube.com mozna tyle naoglądac :lol: mnie najbardziej bawi spiewające yorki :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Vici i Jeannie']dziękujemy serdecznie, potrafiamy robic rozne finty, tylko zal, ze nie mamy kamery wlączonej na calą dobę, wtedy to by bylo widowisk :evil_lol: pewnie jak i z kazdym yoreczkiem, na youtube.com mozna tyle naoglądac :lol: mnie najbardziej bawi spiewające yorki :evil_lol: Ja też ubolewam, że nie mam możliwości nagrania Mastera i Torka podczas mojej nieobecności w domu, ciekawam strasznie co wyprawiają oprócz spania:evil_lol: Zabawy chłopców:cool1: Quote
Recommended Posts