tigrunia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 oproszę o wiecej filmików z Pepperkiem w roli głównej :loveu::loveu: Quote
Ramona Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja jestem ciekawa jak to pójdzie u mnie :evil_lol: mój Dyzio był bardzo posłuszny i wychowany jakos tak samo poszło bez zbytnich zgrzytów a teraz z Figaro to zobaczymy podobno jest spokojnym i zrównowazonym psiakiem co nie oznacza ze czasem nie rozrabia :diabloti: Quote
mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jeszcze filmiki, jeszcze :multi: Prosimy! :multi: Quote
Ariedale Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Właśnie im więcej filmików tym lepiej! Quote
Ariedale Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kościożerca Feniks, Kość i Maskotka. Film z Feniksem w roli głównej: "Daj Mi Te KOŚĆ!" Zapraszam: http://pl.youtube.com/watch?v=n8Ghu3hcocs Quote
Ariedale Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wszyscy tak chcieli te filmiki, a jak ja dałam to zamilkli. Czy Feniks jest, aż taki straszny?:D:D:D :D :D :D :D :D Żart Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No pikny filmik :loveu::loveu: I Feniksio pikny :loveu::loveu: Quote
mery Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wszytskie filmiki są super i wszystkie pieski są przepiękne :loveu: Quote
mery Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wszystkie filmiki są super i wszystkie pieski są przepiękne :loveu: Quote
Ramona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Filmik super wyszedł Ariedale ty normalnie niedługo cala rezyserke zrobisz :evil_lol: ale masz do tego dryg trzeba przyznac :loveu: Quote
Pepik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Super filmik!! Feniksik przesliczny :loveu: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Biedny Master:placz: Jaki Toro jest napastliwy! Teraz dopiero widać jak wyglądają wielkościowo:cool3: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):Biedny Master:placz: Jaki Toro jest napastliwy! Teraz dopiero widać jak wyglądają wielkościowo:cool3: Bo Master chciał wyjść i nie reagował na Torka, a Torek się wtedy jeszcze bardziej nakręca jak Master go ignoruje i się odpędza :razz: Quote
mery Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Madzia! Ale niespodzianka! Ty wiesz, jak ja uwielbiam filmiki z nimi! Są rewelacyjni. Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No rewelacja Madzka :loveu: Nawet posprzątałas na potrzeby filmu :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dziękuję mery:multi: tigrunia napisał(a):No rewelacja Madzka :loveu: Nawet posprzątałas na potrzeby filmu :evil_lol: :evil_lol: Ale Ty wiesz? Te wszystkie paproszki na panelach i kurz to ja dopiero na zdjęciach widzę:evil_lol: Quote
Kasia&Max Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Toro to mi przypomina mojego Maxa, tyle, że mój Max jest taki "napastliwy" w stosunku do 12-letniej cocer spanielki mojego chłopaka, gdy wychodza na dwór Max oczywiście musi wyjść z domu pierwszy, po schodach zbiec też musi pierwszy...a na dworze to on musi być na przodzie....oczywiście ciągle dochodzi do bójek, Czapa (cocer spanielka) ciągle na niego szczeka ale gdy przychodzi co do czego to właśnie ona staje w obronie Maxa, więc chyba sie lubieją:) Ja tam bardzo lubię Torka, to moj ulubieniec na forum:) Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Toro bohater:cool1: Jego czujność wzbudziła gazeta, która zsunęła się z czerwonego nawilżacza powietrza:lol: Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Wyszkolona Jessi :evil_lol: http://www.wrzuta.pl/film/1LmEsSEq2k/p1060872 Quote
iberia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Super!!!!Jaka grzeczna dziewczyneczka!!!!A jaka piękna dziewczyneczka!!! Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Rozbraja mnie ten kuper u góry na komendę leżeć :evil_lol: A co będzie leżeć, jak ona sobie chce właśnie kuperkiem u góry pomachać :evil_lol: Chłopaki z karpiem Quote
AmiX Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Times New Roman]Ale przystojniaki maja instynkt łowiecki hihihi:evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Super filmiki i super psiaki:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Magda Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tigrunia']Wyszkolona Jessi :evil_lol: http://www.wrzuta.pl/film/1LmEsSEq2k/p1060872 Ty gamoniu:evil_lol:! Toż to inteligentny pies jest. Było leżenie, było!:lol: Madzia trzeba było wrzucić Torka do wanny:eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Ale przystojniaki maja instynkt łowiecki hihihi:evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Super filmiki i super psiaki:loveu::loveu::loveu:[/FONT] A jak go pilnowali, hoho :evil_lol: Co jakiś czas sprawdzali czy karp jeszcze pływa :lol: [quote name='Magda_Miki'] Madzia trzeba było wrzucić Torka do wanny:eviltong: Karp by zawału dostał :eviltong: Quote
Recommended Posts