Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane! Właśnie doklejam do filmiku nowe fotki i filmiki. Jak będzie gotowy (dziś nastąpi to na pewno) to dam znać.

Dzięki za miłe słowa. Ciao!

Posted

W filmiku pozmieniałam zdjęcia, powrzucałam nowe i w ogóle. Istnieje więc tylko ta najnowsza wersja. Dlatego edytuję i podaję nowy link:

Posted

Witajcie!

Shahar, dlaczego filmik u Ciebie tnie, nie mam pojęcia. Dzięki za miłe słowa.
Iberia! Za radą madzi sto4 zalogowałam się na www.photobucket.com, tam wrzuciłam filmiki i zdjęcia. Jest tam taka opcja łączenia filmów, zdjęć, muzyki.
To mój pierwszy film więc bardzo mi miło, że Wam się podoba.

Posted

[quote name='mery']Witajcie!

Shahar, dlaczego filmik u Ciebie tnie, nie mam pojęcia. Dzięki za miłe słowa.
Iberia! Za radą madzi sto4 zalogowałam się na www.photobucket.com, tam wrzuciłam filmiki i zdjęcia. Jest tam taka opcja łączenia filmów, zdjęć, muzyki.
To mój pierwszy film więc bardzo mi miło, że Wam się podoba.

Mnie sie niestety nie chce włączyć ale napewno jest świetny:)

Posted

Ja też ogólnie mam problemy z jego odtworzeniem, próbowałam w 3 różnych przeglądarkach i w jedenej z nich w końcu do połowy obejrzałam jakoś, i ta pierwsza obejrzana połowa jest świetna:multi:

• 3 weeks later...
Posted

Najsmieszniejsze ze jak kapcie leza kola lozka to nawet nie podejdzie. Ale ja z reguly chodze po mieszkaniu na bosaka, a ostatnio te kapcie zalozylam. I sie nie chcial, kurde, odczepic!! :mad:

Posted

Ramona napisał(a):
Hihihhi ale super filmik :evil_lol: Ale nie pozwalaj mu tak sie zachowywac bo bedziesz miała problemy :)

Bedziesz? Chyba juz mam... Niestety rozpuscilam tego swojego Diablika. Mojego meza sie slucha. A mi by po glowie skakal, niestety