Jump to content
Dogomania

Cest czyli nowy staffik w gronie bullomaniakow

Recommended Posts

Posted

Oktawii niestety przez upal wrecz skwar nie bylo :(.... ale cos po krotce Dzis w warszawie ukonczylismy ML.CH.PL:laola:[SIZE=2]niestety sama zdjec nie posiadam z wystawy, bylabym wdzieczna jezeli ktos takowe by mia[SIZE=2]l :razz:;):p

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

No i Cest doczekal sie nowej sesji..... ale najpierw...

pamietacie to....

a to Cest po ok roku czasu w tym samym miejscu...ciekawe czy to ta sama butelka:lol:

Posted

Kati bardzo bardzo dziękujemy i pozostałym też. ;)

Zapraszamy do odwiedzenia strony Cesta, która nadal jednak jest w budowie, ponieważ brak jeszcze jest fotek.
Będe wdzięczna za podzielenie się waszymi sugestaimi oraz do zgloszenia chęci umieszczenia adresów do linkowni m. in. np hodowle s.b.t. ;)

Posted

Nc nawet niewiedziałam o tej stronie Cesta:razz: a może coś wcześniej mi wspomniałaś Blaira a ja już zapomniałam:oops:

P.S. Jak sięczuje Twoje jajko-te cudo artystyczne z jego podobizną:cool3: ?

• 1 month later...
Posted

Witamy..... tak jak juz jedni zauwazyli na tym forum lub innym w ost. weekend bylismy na wystawach w Lipsku.
Wrocilismy strasznie dumni :)
WYgrywajac 2x BoBa
dostajac CAC do Ch. Niemiec i 2.dnia Jg.CAC tym samym spelniajac wszystkie wymagania i zarazem zamykajac MŁODZIEżOWEGO CHAMPIONA VDH(NIEMIEC) !!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi:

1 dzien BoB

2. dzien BoB

Posted

Gratki dla Cesika !!!! powalczyl czarnuszek jak w Dreznie :cool3: moj malz sie w nim "zakochal" i za pare lat sprawimy sobie takiego psiaka ... ale zaznaczyl ze musi byc identyko jak Cest hihi

Posted

Dziekujemy bardzo :cool3:;)To moze jakis maluszek po Cesciku w przyslosci;)

Dzis Cest w NDMie wywalczyl w kl. otwartej 1lok wraz z CWC :multi::multi::multi:

Posted

Czemu nie :loveu: jak Cest pokryje juz pare suczek i okaze sie ze szczeniorki przejmuja jego "cechy swoiste", to przy super skojarzeniu jestem jak najbardziej za.

Nie masz moze gdzies foty niebieskiego bullika, jestem bardzo ciekawa jak takie cudo wyglada ?