Jump to content
Dogomania

Cest czyli nowy staffik w gronie bullomaniakow

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cest wygląda pięknie-ta sunia to szczeniaczek? jej główka jest ćwierć taka jak Cesta-na pewno to jeszcze dzidzia-Ceścik jest po prostu:evil_lol: i wiem, że nie powinnam ale Ty Blaira wyszłaś bardzo fotogenicznie-jak fotomodelka;)

Posted

piekny prosiak, cudownie wyrósł, nie dziwie sie ze wygrywa na wystawach :cool3: oby tak dalej, gdzie sie jeszcze pokazecie w tym sezonie?:razz:

• 3 weeks later...
Posted

Obiecalam Wfh85 ze wkleje zdjatka i oto one....z kilku wystaw naraz
ZAPRSZAM DO OGLADANIA:multi:

Dobre Miasto 1 Maj 2006
Dark Side Tak Wiele Miłości 1 lok dosk. NJwR

Łódź 5 Maj 2006
Dark Side Tak Wiele Miłości 3 lok dosk.

Radom 21 Maj 2006
Dark Side Tak Wiele Miłości 1lok dosk. NJwR; BOB; 2lok BOG 8)
bardzo sie cieszymy z tylu sukcesow na jednej wystawie :D

Cest na ringu podczas oceny

a tu 2 lok BOG \:D/

Tu 2 zdjecia Cesta w formie artystycznej, jestem bardzo wdzieczna malarce ktora je zrobila
:)
prosze podziwiac...

piekny model oj piekny...

Posted

Piekny pies:loveu: . Małgosia dzisiaj na zawodach mówiła, że fajnie biega, tylko nie macie czasu ćwiczyć:mad: , a to przez szkołę, a to wystawy:placz: . Myślałam, że będziecie w Pęcicach na debiutach chociaż, jak nie w zerówkach:-( .

Posted

to jest naprawdę piękne-to jest na jajku? czy ono jest duże?a zresztą sama musisz je mi poakzać -dlaczego się nie pochwaliłaś Blaira:cool3: ładnie to takie cuda ukrywać:razz: to piękna robota-ale wiadomo przy takim modelu:loveu: reszta zdjęć też super-no i jak zwykle się powtórze,że Ty również fotogenicznie wychodzisz tak ot-bez żadnego wysiłku-dobrana z Was para!:loveu:

Posted

blaira napisał(a):
Jajko jest gesie i powiem szczerze ze jak zobaczylam to sama bylam zszokowana niestety nie mam go jeszcze w domu:shake:

To w takim wypadku bardzo proszę o sygnał jak je będziesz mieć-całe podwórko się zleci dziwować takim cudom:cool3: za oglądanie możesz pobierać po 5 złotych od łebka:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Co bedziemy ukrywac...dopiero co wrocilismy z Dresdna gdzie byla w sobote i w niedziele wystawa.
Sedzia TTB byl sedzia niemiecki GBF Ortlieb Lothary.
Pogoda byla piekna a zarazem duchota, naszczescie wystawa byla w halach, jednak przez to zdjecia nie wyszly najlepiej doslownie kilka zdjec.

Co do Cesta, spisal sie znakomicie.
Zdobył w swojej klasie V1 z Jgd CAC
Ku naszemu zaskoczeniu rowniez zgarnal BOBaco nasz bardzo bardzo cieszy :Cool!: :Cool!: :Cool!:
tu z jednym konkurentow.

Zeby Cescikowi nie bylo malo i co wrecz nas juz powalilo na kolana z radosci Sedzia przyznal nam na BISie TTB 1 lokate :happy1: :bigcool:

A tu tak wzrokowo Rozeta za V1, Puchar srebrny za BOBa i wiekszy za 1 lok TTB

Cieszymy sie bardzo ze moje dziecie, ktore dzis skonczylo w dodatku 13 miesiecy zdobywa laury tez poza granicą.

pozdrawiamy i padamy na ryjki po podrozy :) :bigcool:

Posted

a ja widziałam osobiście te puchary:razz: są slicne:cool3: podstawka z marmuru, tabliczka solidna-kawał dobrej roboty. Blaira-chcę Cię widzieć na co dzień tak ładnie prezentującą się jak tam na wystawach:crazyeye: .
A Cest miał urodzinki? i w dodatku nic nie powiedziałas:obrazic:

wszystkiego najlepszego Ceścik:BIG: :tort:

• 2 weeks later...
Posted

Jutro wpadnie do Ciebie Sylwusia od Lalusia :loveu: tego słodkiego Gryfonika ze Szczecina, o którym Ci opowiadałam i będziesz miała linki do stron o kapokach-prosiłam o te z górnej półki po co niedoróbki-Cest musi mieć ochronę i wygląd jak trzeba więc jutro będzie suprise:multi: .
Laluś ma kapoczek zamówiony i przysłany-super sprawa-pies nie zanurzy w nim uszu-co jest ważne-Wiesz jakie teraz wody zanieczyszczone-lepiej zabezpieczać niż poźniej mieć klops, pozdrawiam;)