oktawia6 Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Dla mojego sąsiada Cesta buziaki:calus: i :kciuki: za jutrzejszą wystawę a Tobie Blaira duuużej ilości naleśników:sabber: Quote
blaira Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Dziekuje Ci Oktawio, co tu duzo pisac wczoraj wrocilismy z 3 lokata i ocena doskonala do domu. Quote
AMFI Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 To ja wrzuce fotki z Nowego Miasta, Cest z nową kolezanka Vellamo ;-) Quote
oktawia6 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cest wygląda pięknie-ta sunia to szczeniaczek? jej główka jest ćwierć taka jak Cesta-na pewno to jeszcze dzidzia-Ceścik jest po prostu:evil_lol: i wiem, że nie powinnam ale Ty Blaira wyszłaś bardzo fotogenicznie-jak fotomodelka;) Quote
MSMIMI Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 piekny prosiak, cudownie wyrósł, nie dziwie sie ze wygrywa na wystawach :cool3: oby tak dalej, gdzie sie jeszcze pokazecie w tym sezonie?:razz: Quote
blaira Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Obiecalam Wfh85 ze wkleje zdjatka i oto one....z kilku wystaw naraz ZAPRSZAM DO OGLADANIA:multi: Dobre Miasto 1 Maj 2006 Dark Side Tak Wiele Miłości 1 lok dosk. NJwR Łódź 5 Maj 2006 Dark Side Tak Wiele Miłości 3 lok dosk. Radom 21 Maj 2006 Dark Side Tak Wiele Miłości 1lok dosk. NJwR; BOB; 2lok BOG 8) bardzo sie cieszymy z tylu sukcesow na jednej wystawie :D Cest na ringu podczas oceny a tu 2 lok BOG \:D/ Tu 2 zdjecia Cesta w formie artystycznej, jestem bardzo wdzieczna malarce ktora je zrobila :) prosze podziwiac... piekny model oj piekny... Quote
Delya Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Piekny pies:loveu: . Małgosia dzisiaj na zawodach mówiła, że fajnie biega, tylko nie macie czasu ćwiczyć:mad: , a to przez szkołę, a to wystawy:placz: . Myślałam, że będziecie w Pęcicach na debiutach chociaż, jak nie w zerówkach:-( . Quote
Diana14 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='blaira']Obiecalam Wfh85 ze wkleje zdjatka i oto one....z kilku wystaw naraz ZAPRSZAM DO OGLADANIA:multi: http://img130.imageshack.us/img130/5905/pict0376mini0ib.jpg http://img100.imageshack.us/img100/6093/pict0377mini7ro.jpg :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: SUPER !!! A Cest z dnia na dzień coraz lepiej się prezentuje :cool1: P.S. To byłem ja - Paweł (tylko Dianki nie wylogowałem) Quote
oktawia6 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 to jest naprawdę piękne-to jest na jajku? czy ono jest duże?a zresztą sama musisz je mi poakzać -dlaczego się nie pochwaliłaś Blaira:cool3: ładnie to takie cuda ukrywać:razz: to piękna robota-ale wiadomo przy takim modelu:loveu: reszta zdjęć też super-no i jak zwykle się powtórze,że Ty również fotogenicznie wychodzisz tak ot-bez żadnego wysiłku-dobrana z Was para!:loveu: Quote
blaira Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Jajko jest gesie i powiem szczerze ze jak zobaczylam to sama bylam zszokowana niestety nie mam go jeszcze w domu:shake: Quote
oktawia6 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 blaira napisał(a):Jajko jest gesie i powiem szczerze ze jak zobaczylam to sama bylam zszokowana niestety nie mam go jeszcze w domu:shake: To w takim wypadku bardzo proszę o sygnał jak je będziesz mieć-całe podwórko się zleci dziwować takim cudom:cool3: za oglądanie możesz pobierać po 5 złotych od łebka:evil_lol: Quote
blaira Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Co bedziemy ukrywac...dopiero co wrocilismy z Dresdna gdzie byla w sobote i w niedziele wystawa. Sedzia TTB byl sedzia niemiecki GBF Ortlieb Lothary. Pogoda byla piekna a zarazem duchota, naszczescie wystawa byla w halach, jednak przez to zdjecia nie wyszly najlepiej doslownie kilka zdjec. Co do Cesta, spisal sie znakomicie. Zdobył w swojej klasie V1 z Jgd CAC Ku naszemu zaskoczeniu rowniez zgarnal BOBaco nasz bardzo bardzo cieszy :Cool!: :Cool!: :Cool!: tu z jednym konkurentow. Zeby Cescikowi nie bylo malo i co wrecz nas juz powalilo na kolana z radosci Sedzia przyznal nam na BISie TTB 1 lokate :happy1: :bigcool: A tu tak wzrokowo Rozeta za V1, Puchar srebrny za BOBa i wiekszy za 1 lok TTB Cieszymy sie bardzo ze moje dziecie, ktore dzis skonczylo w dodatku 13 miesiecy zdobywa laury tez poza granicą. pozdrawiamy i padamy na ryjki po podrozy :) :bigcool: Quote
AMFI Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [SIZE=4]GRATULACJE Blaira!!!:cool2: :terazpol::terazpol::terazpol::popcorn: za Wasze sukcesy! Quote
blaira Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dziekuje wam bardzo, naprawde sie ciesze ze ladnie reprezentowalismy Polske :cool3: Quote
Patka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ładnie - pięknie !!! wielkie gratulacje :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gratulacje :multi::multi::multi::multi::multi: :cool2::laola: Puchary ogromne :cool3: Quote
Asztir Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Wielkie gratulacje :multi::multi::multi: a puchary naprawde super :D Quote
bongobongo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 GRATULUJEMY SERDECZNIE!!!!!:multi: :multi: :multi: Puchary iście imponujące Quote
Diana14 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Blaira wielkie gratulacje! Wspaniale się spisaliście. Razem prezentujecie się na ringu bardzo profesjonalnie! Tak trzymać:multi: Quote
oktawia6 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 a ja widziałam osobiście te puchary:razz: są slicne:cool3: podstawka z marmuru, tabliczka solidna-kawał dobrej roboty. Blaira-chcę Cię widzieć na co dzień tak ładnie prezentującą się jak tam na wystawach:crazyeye: . A Cest miał urodzinki? i w dodatku nic nie powiedziałas:obrazic: wszystkiego najlepszego Ceścik:BIG: :tort: Quote
oktawia6 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jutro wpadnie do Ciebie Sylwusia od Lalusia :loveu: tego słodkiego Gryfonika ze Szczecina, o którym Ci opowiadałam i będziesz miała linki do stron o kapokach-prosiłam o te z górnej półki po co niedoróbki-Cest musi mieć ochronę i wygląd jak trzeba więc jutro będzie suprise:multi: . Laluś ma kapoczek zamówiony i przysłany-super sprawa-pies nie zanurzy w nim uszu-co jest ważne-Wiesz jakie teraz wody zanieczyszczone-lepiej zabezpieczać niż poźniej mieć klops, pozdrawiam;) Quote
oktawia6 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 a ja zobaczę Cesta na wystawie w niedzielę:multi: :cool3: Quote
Recommended Posts