czaroct Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :multi: WiELKIE GRATULACJE !!!dla półbraciszka wspaniałe zwycięstwa :multi: Natalia 3maj tak dalej :).pozdrówka gorące wam wszystkim.... Quote
Asztir Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :multi::multi::multi: WIELKIE GRATULACJE! to się nazywa szaleństwo :D Quote
Milla-Russia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 blaira super! :laola: pozdravlyau!! Søndersø, Danmark 080217 Dansk Terrier Klub National 40 staffar anmälda Domare: Paul stanton, SE Odense ,Danmark 080216 Dansk kennel Klub international 47 staffar anmälda Domare: Torsten Himmich, DE. http://www.staffinfo.se/ Quote
hun Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 SERDECZNE GRATULACJE :cool2::Rose:,-ale poszaleliście na obczyżnie :cunao::terazpol::cunao: Family Buldożer Quote
blaira Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Bardzo bardzo wszystkim dziekujemy. Jak sie troche pozbieram postaram sie wstawic stawki ;) pozdr. Quote
blaira Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Taaa.... mam od groma czasu na stawki :roll: bardzo mi przykro ale obecnie przezywam maly maraton zyciowy i mam taki kociol ze ledwo starcza mi czasu :lol: Za to na szybciutko pare zdjec z zawodow. ;) Dzieki uprzejmosci fotografom:multi: *** Zadatek na labedzie jezioro :evil_lol: *** *** *** I to chyba na tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ceścik wymiata rewelacja NATALIA :multi::multi::multi::multi: pozdrawiam Quote
klaudia&Manta Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Super Ceścior :loveu::loveu::loveu::multi: Czym więcej na niego patrze jak sobie hopsa, tym większa mam ochotę na to żeby ćwiczyć agility z Mantą :oops:;) No i stało się jedziemy w lipcu na obóz agility :eviltong::eviltong:Wasze bieganie przekonuje ....:roll: no i nie wiedziałam że podczes biegu można balet tańczyć :evil_lol: Pozdrawiamy, Klaudia&Manta:razz: Quote
Asztir Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hihi ujęcie baletowe przepiękne :loveu::lol: w ogóle Cest super lata :cool3::cool3::cool3: a mina na ostatniej fotce rewelacja :evil_lol: Quote
wera99 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 to zdjecie nadaje sie do jakichs konkursow - swietne!!!!! Quote
Sebastian Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 *** A tu mina iście francuska! albo ja som nietoperek:eviltong: he żeby moje mnie tak słuchały:evil_lol: ale albo one mają:diabloti:za skórą , albo pancio za mocno:loveu: Quote
Canaveral-staff Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Super fotki latającego Cesta:multi::multi::multi: Quote
katik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Sebastian Książk'] http://www.hopsa.pl/galeria/cest/cest.jpg *** A tu mina iście francuska! albo ja som nietoperek:eviltong: he żeby moje mnie tak słuchały:evil_lol: ale albo one mają:diabloti:za skórą , albo pancio za mocno:loveu: Cest rjest super :loveu: A na tej fotce to nie staffik tylko buldożek francuski. :evil_lol: Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki Quote
moon_light Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Patka napisał(a):blaira powiem tyle BOSKIE!! musze sie z Toba zgodzić :) świetne!!! :lol: Quote
porterin Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 O kurcze zdjęcie konkursowe :p Blaira, wstaw poważniejsze zdjęcie Cesta z Crufta, niech sobie nie myślą, że coś tam Miło było Cię zobaczyć pierwszy raz na żywo, ale jakbym nie chciała liczyć, to jednak ja jestem starsza :lol: i przyzwyczaiłam się, że to młodszy pierwszy się kłania ;) Cest bardzo ładnie wyglądał i super go pokazałaś. Gratulacje ! Quote
blaira Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Dorotko... az wstyd sie przyznac, ale przyznaje ze Cie nie poznalam:roll: Nie mialam wczesniej okazji Ciebie poznac, a teraz rzeczywiscie sie bardzo zmienilas :cool2: Powiem wam szczerze ze nerwy po tak dlugim oczekiwaniu w pewnym momencie zanikly, milo bylo sie wystawic i byc na wystawie. Super organizacja i duzo stoisk, szkoda ze nie moglam sie roztroic na 2 ringi i zakupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiscie zdjecie wkleje i moze znajdzie sie cos jeszcze :) Dodam jeszcze ze Cest od wczoraj jest nowym Championem Litwy:multi::multi::multi: pozdr Quote
porterin Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 hahahah, żebym ja Ci powiedziała kogo ja nie poznałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy na zdjęcia. Gratuluje kolejnego championatu ! Quote
AMFI Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Gratulacje Blaira ! :cool2: jeszcze Wam coś zostało w Europie??? ;) hahahah, żebym ja Ci powiedziała kogo ja nie poznałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no kogo, kogo???:razz: Quote
blaira Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ktos zamawial zdjecia :cool3: Niestety mam ich niewiel w dodatku nie moje, dziekuje Katarinie za nie bardzo bardzo. Czekajac na prom *** Zdjecie typu znajdz Helenke :evil_lol: *** Czekajac w kolejce-balerinka :lol: to na razie na tyle. pozdr. Quote
klaudia&Manta Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Więcej , więcej i więcej ! :diabloti: Co tak mało Ceściora ?:razz: Quote
Patka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 dokładnie przyłączam sie do próśb :cool3: pozdrawiamy gorąco :loveu: Quote
Canaveral-staff Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Natalia gratulacje za II BOG -pięknie :multi::multi::multi::multi: Quote
agastaffbull Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wspaniały sukces!!! Ogromne gratulacje, bardzo się cieszę razem z Wami! Oczywiście olbrzymie gratule także dla Natalii i Łukasza! Spisaliście się jak zawsze na medal!!!:):Rose::Rose::Rose:-to takie symboliczne bukieciki gratulacyjne:) Quote
Recommended Posts