Jump to content
Dogomania

Cest czyli nowy staffik w gronie bullomaniakow

Recommended Posts

Posted

blaira napisał(a):
Widzimy sie w Rzeszowie , czyba ze sie nie zglosilas:mad:

Claudia dzieki, mam nadzieje ze tez tak bedzie jak piszesz;) ale nie zapeszam

No to się nie widzimy...:roll:
Pierwsza wystawe w Polsce planuje w Katowicach...ale fafiki i tak są w piątek, a ja w niedziele....a następna jak sie uda to początek kwietnia Legiowo :D Będziesz:cool3: ?

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
No to się nie widzimy...:roll:
Pierwsza wystawe w Polsce planuje w Katowicach...ale fafiki i tak są w piątek, a ja w niedziele....a następna jak sie uda to początek kwietnia Legiowo :D Będziesz:cool3: ?

Raczej bede chyba ze szkola stanie mi na przeszkodzie, dowiem sie dopiero jutro najwczesniej.

• 2 weeks later...
Posted

Blaira super:multi: A gdzie byliscie, w Rzeszowie?
Ceścik fajny facecik się robi :razz: Przyzywczai się do wystaw to będzie jak posąrzek stał ;) I gratki za I lokate :loveu:

Posted

Diana14 napisał(a):
Blaira super:multi: A gdzie byliscie, w Rzeszowie?
Ceścik fajny facecik się robi :razz: Przyzywczai się do wystaw to będzie jak posąrzek stał ;) I gratki za I lokate :loveu:

Tak bylismy w Rzeszowie a nastepne co nam sie szykuje to Wloclawek jak dobrze pojdzie, pewnie sie spotkamy jezeli pojedziesz z Fridka, co?

Posted

blaira napisał(a):
Tak bylismy w Rzeszowie a nastepne co nam sie szykuje to Wloclawek jak dobrze pojdzie, pewnie sie spotkamy jezeli pojedziesz z Fridka, co?

Blaira coś kojarzę, ze Włocławek jest wtedy kiedy my jedziemy do Wilna ;)
Więc nas nie będzie niestety. Stawiamy na Intera :eviltong: A Ch.Pl to pewnie przy okazji :P hehe. A tak serio to mam nadzieję, ze i Fridka i Vega złapią jakiegoś CACIBa w Wilnie :) Do Katowic jade, ale w niedziele(wtedy są collie), a fafi są w piątek:roll: . Do NDM postaram się Vege zgłosić to wtedy na pewno się zjawię, a następnie Łódż międzynarodowa w maju :)

• 1 month later...
Posted

Wiec znow odkurzam temacik ktory sie zakurzyl, juz jakis czas po wystawie pierwszy wystep w klasie mlodziezy z nami no i naprawde jestem dumna z "maluszka" 2 lok z ocena doskonala i naprawde bardzo dobrym opisie
wiec oto zdjecia :

podczas oceny:

no i po juz w domu...."czyz nie dotwarzy mi z ta blyskotka?"

i jeszcze jedno..

niestety to na tyle narazie ...ale mam nadzieje ze zaniedlugo beda kolejne zdjecia...moze nie tylko z wystawy ale pierwszych lekkich treningow w tym sezonie agilitowych 8)

Posted

Śliczny:loveu: chłopak, ale on zmężniał w porównaniu do poprzednich fotek.
Zacznijcie w końcu ćwiczyć:mad: , to się spotkamy na zawodach:cool3: .

Posted

Diana14 napisał(a):
blaira ślicznie się razem wystawiacie:loveu: A Ceścik super facecik się robi :cool3:

dziekuje bardzo , jednak mam nadzieje ze bedziemy jeszcze sie lepiej wystawiac mam kilka zastrzezen do samej siebie bo do maluszka nie moge daje z siebie naprawde 95%;)
Bardzo dziekuje za mile slowa mam czekamy na nastepne sukcesy :p

Posted

Blaira - śliczny ten Twój fafior. Mam nadzieję że w końcu go zobaczę na żywo :lol:

Blaira napisała :

niestety to na tyle narazie ...ale mam nadzieje ze zaniedlugo beda kolejne zdjecia...moze nie tylko z wystawy ale pierwszych lekkich treningow w tym sezonie agilitowych :cool:

Ja czekam z niecierpliwością .Chociaż sobie popatrzę na fafiora na agility:laugh2_2:

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Blaira! Znalazłam cię wreszcie:megagrin: -ja oczywiście znam osobiście Cesta:Dog_run: -mieszkamy tylko pięterko wyżej, Cest jest pieszczochem do tego strasznie ruchliwym-tylko moje małe skarby nie mogą się znim bawić ze względu na znaczną różnicę wagi, siły i ogólnego POWER-u, pozdrowienia dla Cesta i Riki-ona jest taka stateczna-czy wklejałaś jej fotki?

Posted

[quote name='bongobongo']Co tu tak ciiiiiiiicho?;)

Czemu się nie chwalicie? Odsypiacie, a może jeszcze w podróży:crazyeye: ? juz po podrozy ale bardzo ale to bardzo zmeczeni zreszta Cest nadal tez....
nie bedziemy ukrywac 1 lok w stawce 5 psow mlodziezy no a potem Zw. Mł. Berlina 2006 na BISie sie nie pojawilismy ze wzgledu na brak czasu no i zmeczenie.
Niestety zdjec wlasnych nie mam mam nadzieje ze zdola mi sie uprosic o zdjecia osobki z ktorymi jechalismy ;)