Jump to content
Dogomania

Cest czyli nowy staffik w gronie bullomaniakow

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tak foty świetne, jeszcze raz dziękuje za nie AiK :Rose::Rose::Rose:
Model dziękuje za miłe komentarze i właśnie relaksuje się w łóżku :cool1:

pozdr.

Posted

blaira napisał(a):
Tak tak foty świetne, jeszcze raz dziękuje za nie AiK :Rose::Rose::Rose:
Model dziękuje za miłe komentarze i właśnie relaksuje się w łóżku :cool1:

pozdr.

nie ma za co :lol:polecam się na przyszłość wpadaj do nas kiedy chcesz i nie zapomnij Cesta ;)

• 2 weeks later...
Posted

Dziekuje wam za mile słowa...

Klaudia co do treningów Manty, polecam obecnie jedno mozecie cwiczyc jednak nie polecam za duzo skakania w obecnej fazie zreszta twoj trener powinien Cie o tym poinformowac, lepiej pochodzic sobie teraz na posluszenstwo/psie przedszkole a pozniej ja dorosnie zaczac agility. Takie posluszenstwo naprawde duzo daje na treningach.

Nie zrozum mnie zle , ze niby odradzam poprostu to ciezki wysilek a Manta jest mlodziutka i jest w fazie wzrostu co moze nie dokonca dobry wplyw.

Oczywiscie oba rodzaje tuneli, kladka to tez dobre na poczatek ;)

A my dzis sie szykujemy na kolejny trening :cool3:
pozdr.

Posted

Blaira - wszystko dokładnie wiem :lol:

polecam za duzo skakania w obecnej fazie zreszta twoj trener powinien Cie o tym poinformowac

Jak ćwicze zMancią to ona praktycznie nie skacze - biegamy przez boki od stacjonat , poprzeczka polożona na ziemi ( z jednej strony minimalnie podniesiona )..a pozatym co tylko oprocz tego robimy to tunelik i deska oparta naczyms zeby sie potem wysokośc nie bac i nie bylo problemow z palisada i kladka:lol: A moj trener to ja i moja siostra:cool3:

lepiej pochodzic sobie teraz na posluszenstwo

Co prawda na poslusznsto nigdzie jako tak nie chodzimy ale uczymy sie w domku - may juz opanowane siad , waruje zostan, daj lape ,rolownaie sie .obrot no i obchodzenie do lewej nogi :cool3: Teraz ucze Mantę chodzić przy node z patrzeniem na mnie :razz:

Nie zrozum mnie zle , ze niby odradzam poprostu to ciezki wysilek a Manta jest mlodziutka i jest w fazie wzrostu co moze nie dokonca dobry wplyw.

doskonale Cię rozumiem dlatego jak wspomnialam nie unosimy poprzecze3k - leza sobie na ziemi :cool3:zreszta w naszym temacie jest krociutki filmik z 6.10. jakie to byly nasze naprawde pierwsze biegi :cool3:

Buziole dla Ceścika :loveu:

• 2 months later...
Posted

Sezon czas zaczac.... i zaczelismy tym razem od Danii:cool3:

16.02.2008 odbyla sie miedzynarodowa wystawa w Odense
Cest bardzo ladnie sie spisal.
Duzo zgloszonych psow, a czerwone wstazki (bdb) lataly jak oszalale od sedziego:evil_lol:
Cest mial spora stawke. Wygral klase otwarta. Porownanie o CAC rowniez udalo sie Cestowi wygrac...i zostal tym samym CHAMPIONEM DANII :multi::multi::multi: a na koniec res. CACIB za interem.:cool3:
Atmosfera na dunskiej wystawie bardzo mila, wszystko bezstresowo i bez pospiechu. Co dla dunow jest normalne.
Cest byl rozpoznawany i powitany cieplo przez dunow :cool1:

17.02.2008 odbyla sie natomiast Klubowa wystawa terriera w Sonderso

Rowniez spora ilosc zgloszonych psow.
Warunki do pokazania psy bardzo trudne, gdyz gladki lakierowany parkiet :shake:
A i tu sedzia nie oszczedzal wstazek czerwonych i bialych dla szczeniakow :roll:
Z 8 psow w klasie otwartej 3 zostaly z ocena doskonala, w tym Cest i to on rowniez wygral swoja klase:multi::multi::multi:
Wygral rowniez porownanie o CAC i tym samym spelnil wymagania na CHAMPIONA KLUBU DUNSKIEGO :multi::multi::multi:
A na koniec razem z Cestem wywalczylismy BoB...i wielki aplauz od publicznosci-atmosfera naprawde swietna, zero stresu przed wejsciem jak nigdy;)

Niestety nie posiadam zdjec, warunki fotograficzne byly nie ciekawe i moj aparat nie dal sam rady :shake: Ale najwazniejsze sa dla mnie wspomnienia dawno nie bylam na takiej wystawie.;)

Chcialabym bardzo podziekowac osobom ktore mnie wspieraly i pomogly. WIELKA BUZKA DLA WAS!!!

pozdr.

Posted

Natalia ogromne gratulacje dla Ciebie i Ceścika:multi:Super się spisaliście. Szkoda, że nie masz zdjęć z wystawy. Może w ramach wynagrodzenia nam tego wstawisz jakieś "spacerowe" zdjęcia;)???