oktawia6 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Blaira-zawidołam się na Tobie-nie odwiedzasz wcale naszej galerii:shake: ani trochę:sadCyber: i pomyślec że razem na spacerki sobie chodziłyśmy-z Dandiłką i Cestem:placz: dla przypomnienia tu jesteśmy::roll: :-( Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Giovani']No ja też czekam:mad: :cool1: Specjalnie dla Giovaniego :cool3::cool3::cool3: Zacznijmy od Warszawy... *** smakołyk, smakołyk......SMAKOŁYK :lol::lol::lol: *** Nowe zabawy "Teścika" :evil_lol: łłaaaa!!! *** *** hop hop hop ...złapie Cię!!! c.d.n. Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 eeee...czemu nie działa...no już ...leć,leć,leć!!! *** Mam cię!!! *** Hmmm efekt końcowy zabaw taki...że teściom trzeba kupić zraszacz nowy :mad::mad::mad: Sie popsiuło to teraz pobiegaaaaaamy! *** i biegam... Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 czasem tez potrafie byc powazny...ale tylko czasem:evil_lol: pozdr goraco Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 A tak poza tym gorące całuuuuuski od tatusia dla nowo narodzonych córeczek :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: :laola::cunao: Quote
Sebastian Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Blaira dla mnie??? chyba pierwszy raz było coś dla mnie... ehhhhhh....:loveu: Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Ciesze się bardzo ;) postaramy odswiezac regularnie jak bedą tylko foteczki :p Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Zapomniałam dodać zabawkę po zabawy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Sebastian Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 blaira napisał(a):Ciesze się bardzo ;) postaramy odswiezac regularnie jak bedą tylko foteczki :p Ty idź spać wariatko:loveu: Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Giovani napisał(a):Ty idź spać wariatko:loveu: No już prawie jestem do tego bliska...jeszcze się psom należy spacerek po tak upalnym dniu...najlepsza pora :evil_lol: pozdr. Quote
Sebastian Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 blaira napisał(a):No już prawie jestem do tego bliska...jeszcze się psom należy spacerek po tak upalnym dniu...najlepsza pora :evil_lol: pozdr. Ja właśnie wróciłem, teraz balkonik, fajeczka, telefon-Ewunia na dobranoc:loveu: ;) i w koimono!!!;) Quote
Vectra Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='blaira']Zapomniałam dodać zabawkę po zabawy :diabloti::diabloti::diabloti: http://img62.imageshack.us/img62/1020/stratyez1.jpg zupełny brak wyobraźni :shake: plastikowy zraszać dla staffika :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Giovani napisał(a):Ja właśnie wróciłem, teraz balkonik, fajeczka, telefon-Ewunia na dobranoc:loveu: ;) i w koimono!!!;) :happy1::happy1::happy1: Dobranoc...zmykam z psami i sama idę sie przytulić :loveu: Quote
blaira Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Vectra napisał(a):zupełny brak wyobraźni :shake: plastikowy zraszać dla staffika :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Poprawimy się...tym razem będzie metalowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 blaira napisał(a):Poprawimy się...tym razem będzie metalowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najlepiej kup dwa :diabloti: do tego na zapas szybko złączek i szlauch :diabloti: Quote
strumyk Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Vectra napisał(a):Najlepiej kup dwa :diabloti: do tego na zapas szybko złączek i szlauch :diabloti: albo trzeba zacisnac zeby i zajac sie psem samemu mi sie marzy takie poletka, ktore moge podlewac szlauchem - tzn psikac, zeby sledzik skakal :) Quote
forgeta Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 proponuję zraszacz obrotowy, ciekawiej bo się kręci i nie tak łatwo go złapać a do tego nieprzewidywalny bo często zmienia pozycje i dopiero jest zabawa!!! Do Strumyka bierz śledzia i na Kociewie!!! Quote
blaira Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Giovani napisał(a):Jeszcze, jeszcze!!! Postarm się na razie...nic nie mam świeżego...po naszym urlopie napewno będzie ;) Quote
Alojzyna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Święta prawda! My nie rzucamy dyskami tyko piłeczkami. Każda dziewczyna ma swoją piłkę i tylko za swoją pobiegnie i ją przyniesie. Gdy były tylko dwie, to najczęściej rzucaliśmy piłeczki w dwie różne strony, ale teraz, gdy biegają w trójkę jest to niemożliwe. Piłki różnią się wielkością, kolorem i stopniem zużycia. Quote
Asztir Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Alojzyna napisał(a): Piłki różnią się wielkością, kolorem i stopniem zużycia. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas też są dwie piłki, ale niestety nawet piłkami psy potrafią się przeciągać :crazyeye: ja nie wiem jak one to robią, ale to wygląda mniej więcej tak że staffik ma całą morde w kufie Loony ;) chyba będę musiała zapobiegać takim przeciąganiom dyskiem, bo szkoda by go było... Quote
Sebastian Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 w dobie ulubienia w bielinkach i łatkach ja powiem, Cest!!! ... ehh ten kolorek...:loveu: Quote
blaira Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Giovani napisał(a):w dobie ulubienia w bielinkach i łatkach ja powiem, Cest!!! ... ehh ten kolorek...:loveu: No tak... w szczegolnosci teraz jak Cest opala sie na sloneczku, to normalnie murzynek mi wroci:lol: A tak na powaznie mam nadzieje, ze pogoda sie poprawi i troche zdjec porobimy...bo narazie karte mam zapchana wnuczetami :loveu: pozdr. Quote
Vectra Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Asztir napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas też są dwie piłki, ale niestety nawet piłkami psy potrafią się przeciągać :crazyeye: ja nie wiem jak one to robią, ale to wygląda mniej więcej tak że staffik ma całą morde w kufie Loony ;) chyba będę musiała zapobiegać takim przeciąganiom dyskiem, bo szkoda by go było... tak piłka jest doskonała do przeciągania :evil_lol: czym mniejszy kawałek piłki tym większa zabawa :shake: A jakich piłek używacie ? bo u mnie ostatnio jedna starcza na jeden dzień :angryy: a kupuje takie naprawdę niezniszczalne :evil_lol: A na ile ten dysk Jawza starcza ? :razz: ile miesięcznie takich frisbee pies zużywa :cool3: Quote
Recommended Posts