Jump to content
Dogomania

Cest czyli nowy staffik w gronie bullomaniakow

Recommended Posts

Posted

Blaira-zawidołam się na Tobie-nie odwiedzasz wcale naszej galerii:shake: ani trochę:sadCyber: i pomyślec że razem na spacerki sobie chodziłyśmy-z Dandiłką i Cestem:placz:

dla przypomnienia tu jesteśmy::roll: :-(

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Giovani']No ja też czekam:mad: :cool1:

Specjalnie dla Giovaniego :cool3::cool3::cool3:

Zacznijmy od Warszawy...

smakołyk, smakołyk......SMAKOŁYK :lol::lol::lol:

Nowe zabawy "Teścika" :evil_lol:

łłaaaa!!!

hop hop hop ...złapie Cię!!!

c.d.n.

Posted

eeee...czemu nie działa...no już ...leć,leć,leć!!!

Mam cię!!!

Hmmm efekt końcowy zabaw taki...że teściom trzeba kupić zraszacz nowy :mad::mad::mad:

Sie popsiuło to teraz pobiegaaaaaamy!

i biegam...

Posted

Giovani napisał(a):
Ty idź spać wariatko:loveu:

No już prawie jestem do tego bliska...jeszcze się psom należy spacerek po tak upalnym dniu...najlepsza pora :evil_lol:

pozdr.

Posted

blaira napisał(a):
No już prawie jestem do tego bliska...jeszcze się psom należy spacerek po tak upalnym dniu...najlepsza pora :evil_lol:

pozdr.

Ja właśnie wróciłem, teraz balkonik, fajeczka, telefon-Ewunia na dobranoc:loveu: ;) i w koimono!!!;)

Posted

Giovani napisał(a):
Ja właśnie wróciłem, teraz balkonik, fajeczka, telefon-Ewunia na dobranoc:loveu: ;) i w koimono!!!;)

:happy1::happy1::happy1:

Dobranoc...zmykam z psami i sama idę sie przytulić :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
zupełny brak wyobraźni :shake: plastikowy zraszać dla staffika :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Poprawimy się...tym razem będzie metalowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

blaira napisał(a):
Poprawimy się...tym razem będzie metalowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Najlepiej kup dwa :diabloti: do tego na zapas szybko złączek i szlauch :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Najlepiej kup dwa :diabloti: do tego na zapas szybko złączek i szlauch :diabloti:

albo trzeba zacisnac zeby i zajac sie psem samemu
mi sie marzy takie poletka, ktore moge podlewac szlauchem - tzn psikac, zeby sledzik skakal :)

Posted

proponuję zraszacz obrotowy, ciekawiej bo się kręci i nie tak łatwo go złapać a do tego nieprzewidywalny bo często zmienia pozycje i dopiero jest zabawa!!!

Do Strumyka
bierz śledzia i na Kociewie!!!

• 3 weeks later...
Posted

Święta prawda! My nie rzucamy dyskami tyko piłeczkami. Każda dziewczyna ma swoją piłkę i tylko za swoją pobiegnie i ją przyniesie. Gdy były tylko dwie, to najczęściej rzucaliśmy piłeczki w dwie różne strony, ale teraz, gdy biegają w trójkę jest to niemożliwe. Piłki różnią się wielkością, kolorem i stopniem zużycia.

Posted

Alojzyna napisał(a):
Piłki różnią się wielkością, kolorem i stopniem zużycia.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
u nas też są dwie piłki, ale niestety nawet piłkami psy potrafią się przeciągać :crazyeye: ja nie wiem jak one to robią, ale to wygląda mniej więcej tak że staffik ma całą morde w kufie Loony ;)
chyba będę musiała zapobiegać takim przeciąganiom dyskiem, bo szkoda by go było...

Posted

Giovani napisał(a):
w dobie ulubienia w bielinkach i łatkach ja powiem, Cest!!!
... ehh ten kolorek...:loveu:

No tak... w szczegolnosci teraz jak Cest opala sie na sloneczku, to normalnie murzynek mi wroci:lol:

A tak na powaznie mam nadzieje, ze pogoda sie poprawi i troche zdjec porobimy...bo narazie karte mam zapchana wnuczetami :loveu:

pozdr.

Posted

Asztir napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
u nas też są dwie piłki, ale niestety nawet piłkami psy potrafią się przeciągać :crazyeye: ja nie wiem jak one to robią, ale to wygląda mniej więcej tak że staffik ma całą morde w kufie Loony ;)
chyba będę musiała zapobiegać takim przeciąganiom dyskiem, bo szkoda by go było...

tak piłka jest doskonała do przeciągania :evil_lol: czym mniejszy kawałek piłki tym większa zabawa :shake:

A jakich piłek używacie ? bo u mnie ostatnio jedna starcza na jeden dzień :angryy: a kupuje takie naprawdę niezniszczalne :evil_lol:

A na ile ten dysk Jawza starcza ? :razz: ile miesięcznie takich frisbee pies zużywa :cool3: